האיש השומר

מיכל 1

New member
האיש השומר

נוסעת ברכבת מחשבות ארוכה שחולפת ונוסעת ללא עצירה טסה במסילות הזמן הרעוע בודקת ומחברת את הלב הקרוע וקרונות וקטר ואתה הנהג שצופר וצופר לאיש האחד שיזוז כבר משם - שיראה אובדנו שילך כבר משם -לחפש מזלו ועומד כמו בסרט מערבון מיושן עם ריח עתיק של מים ודם ורובה בידו ורוכב הוא על סוס ומחפש את הדרך לליבי העמוס וילדים שם פותחים חלונות לרחוב וצוחקים למראה האיש הרטוב שדוהר שם על סוס ורובה בידו ושומר שם כל כך על אהובתו...

ronasher

New member
מיכל שלום

השיר שלך מוצא חן בעיני האמת היא שאני מאוד אוהב נשים שחושבות אהבה ומבטאות אותה באמצעות שירים.

לי זה מזכיר יותר את ....

דון קישוט שלחם בדרקונים בשביל אהובתו דולצינאה . הוא לחם בתחנות הרוח כשחשב שהם דרקונים רעים הוא לחם בעצים הוא לחם באויר עם כידון ביד אחת וביד שניה מגן לבוש קסדת פלדה עם אפוד של ברזל והוא על הסוס שלו מלווה בסנצ`ז הנמוך והשמנמן על חמור מלווה אותו להציל את האוהבה שלו וככה הוא חי לו את חייו בנסיון לקרב אליו את האהבה היחידה בחיו את דולצינאה שלו .... דולצינאה היפה

רכבת הנצח אל הגיהנום

ליבי שמור בתוך קופסא . הקופסא נימצאת ברכבת . הרכבת בדרך לנצח . ואני איתה . עצרתי את שעון הזמן בדרך לשום מקום . -- (השראה מתוך סיפור זוכה פרס הוגו -פרס לסיפור מדע בידיוני)

למעלה