האיש הקטן והפיתות

blixgirl

New member
נשמע טעים חבלז...

בתאבון

ribber

New member
האיש אומר שהיין בריטי

אמרתי לו לא להגיד כלום, ליין קוראים שירז אני חושבת שהוא אוסטרלי, לא ממש גורמה (זו המילה הנכונה? ), בכל מקרה אחרי חצי בקבוק הטעם כבר לא משנה
אבל היה טעים. בקשר לסיר החשמלי איש, אמא שלי מכינה ככה את הלחם שלה, גם תהליך שלוקח חצי יום, אני חושבת שאם היה לי כזה, תהליך האפיה היה יותר מהיר. ואני בהחלט ממליצה לכולם לנסות את המתכון שנתת לנו לפיתות. הוכתרת בתור השף של הפורום
ואני מחכה למתכונים נוספים. מי מתנדב לבוא לנקות לי את המטבח?

הערות הארות ותיקונים

ראשית דבר, תפקיד שף הפורום כבר תפוס. אז למרות הכוונות הטובות אני מציע להשאיר אותו בידי בעליו הנוכחיים (שאולי גנבו לו את הפורום, אבל לא ניתן לגנוב לו את התואר). רמז: לפעמים הוא נוהג לכתוב בחרוזים ולנסוע לארץ הקודש בפסח. שנית, שיראז אוסטרלי בהחלט יכול להיות משובח אם הוא ממוצא טוב. אחד מזני הענבים שאוסטרליה משתבחת בהם, ולא בכדי. לגבי הסיר החשמלי אני מעדיף לא להגיב. אני מהדור הישן, שסיר הולכים אצלו על הכיריים, וחשמלי זה תנור. ותזבירי לי בבקשה למה המטבח מלוכלך? את לא עובדת נקי?

stevie1

New member
Great minds think alike

כבר מזמן ידעתי את זה עליך איש
שיראז...יאם יאם. אבל בין היינות האדומים הכי טעימים שטעמתי היה מזן טראנגו של בראון ברות'רז...ממ..מ...מ.מ.מ.מ.מ.מ.מ חוצמזה שאנחנו באותו ראש בעניין התנורים..כיריים זה גז ותנור זה חשמלי..כל כך יקר זה השילוב הזה באנגליה שזה לא יאמן...ממש מוזר

blixgirl

New member
אכן סטיבי

הם קוראים לתנור משולב Dual Fuel וגם אני נתקלתי במחירים של הנ"ל... חוצמזה הכל טוב יקירתי ?
גם אצלכם ?
בליקסי

רק אם הוא טוב ../images/Emo13.gif

ואם אני מצליח לשים עליו את ידי. איזו ריוחה טובה, למשל
רק שבצרפת אין כמעט סיכוי להשיג כזה (מעין גאווה מקומית).

Sparker

New member
הכל פה טוב...

נו טוב... אני סופג פה ריוחות למיניהן בכמויות... ובקיץ יין מתוק עד אובדן ההכרה - אבל זה כבר סיפור אחר... בכל אופן, חבל שקשה להשיג שם בצרפת... נעשיתי פה ממש מומחה...

ribber

New member
פעם חמישית ../images/Emo70.gif

שאני מנסה לשלוח את ההודעה הזו
אני בדרך כלל עובדת נקי, כשאני יודעת מה אני מכינה. ברגע שיש קמח במתכון, אני הופכת לדיסלקטית
אבל, אתמול, האיש רצה פיתות. אז הכנתי אותן שוב, הפעם המטבח לא נראה כלאחר מלחמה, כי את המתכון זכרתי בע"פ. יצא אפילו יותר טוב מהפעם הראשונה
ולשאלה, סיפרתי אצלי בפורום על הפיתות- ביקשו ממני את המתכון. יש אישור? בקשר לתנורים כאן, בבית הקודם התנור היה בילד אין - חשמלי וגז. בבית הנוכחי- המטבח מדהים עם כל פלאי הטכנולוגיה עם תנור בעל 6 כיריים ושני תנורי חשמל. אמא שלי מחכה בכליון עניים לבוא ולבשל. יצא לנו זול כי הקודמים השאירו כאן את התנור תמורת 400 פאונד נוספים למחיר של הבית ואת מכונת הכביסה והמייבש שהם למעשה מכונה אחת דנדשה, תמורת מכונת הכביסה יד שנייה שלנו ומייבש שעלה לנו 40 פאונד. בוקר טוב אירופה

blixgirl

New member
יקירתי...

ההודעה הגיעה
בברכת יום ראשון רגוע ושליו
|פירמידה|
בליקסי (יש אייקונים חדשים לפסח! טרי טרי)

תשובה לשאלה

בוודאי שמותר לחלוק את המתכון. רק שאסור להעביר אותו למי ששונא צרפתים, כי הוא מספר צרפתי (שלא נמצא לידי כרגע ולכן איני יכול לנקוב בשמו) והם עלולים חלילה לעשות בו שימוש ולהפר כל מיני חרמות למיניהם.

למעלה