האיש ההוא....

יערית

New member
האיש ההוא....

בין קיץ לחורף ,ניכנסת לחיי, בין לילה לבוקר, החלטתי דיי!!!! די בנישואים כושלים, די בזוגיות בסימני שאלה. אתה היית לי אוזן,כתף,לב,וחבר טוב, הפכת חלק מחיי,ומחיי ילדיי, כל ``סתירה `` שלך היתה לי ללטיפה, כל נשיקה שלך,פלשה לה אל עימקי נשמתי. עברנו רבות יחד במשך תקופה , למדנו מה טוב לנו ומה רע לנו ,בדרכים הכי קשות כאשר אמרנו אין אמון,ידענו שלקשר אין סיכוי. בין חורף לאביב,עזבת את חיי, הפרידה הזו היתה הקשה מכל, לא האמנתי שלא אתרפק עלייך בתקווה שנחזור, הייתי חזקה בשבילך קסם שלי, הייתי מציאותית בשבילי! פתאום מצאנו עצמינו קרובים שוב, ואז לא עבר הרבה ....והכל מתפוצץ לנו שוב... עכשיו אתה רוצה להעלם מעל פני האדמה, אתה רוצה לשכוח שאיי פעם הכרת אותי, אני מקבלת עלי כל גזירה שתינתן. בכית,שמעתי את נפשך הפצועה,מחצת לי את הלב בקולך השבור, אני חושבת שרצוי וכדאי שהעלם מחייך, המחשבה קשה, האצבעות מחייגות באופן אוטומטי, הלב והמוח לא מפסיקים במלחמות הפרטיות שלהם. ביקשת רק דבר אחד, איך אוכל לבצע זאת? איך אוכל להבטיח זאת? ואני מקיימת הבטחות לרוב, את זאת איש יקר,לא אוכל להבטיח, אוכל לנסות,אך לא להבטיח. תבכה,תבכה,בסוף זה יגמר, כשהעננים יפוגו מעליך,אני מקווה בכל זאת שאוכל לשמוע את קולך קורא לי``נטנט`` והרי לך שמורות הזכויות. אתה תמיד בליבי, בלב הילדים, הזיכרון ממך לעולם לא ישכח. תמיד סיימתי ב``שלך``.. אסתפק ב נטנט.

אור-לך

New member
אני חושבת...

שהזמן פשוט יעשה את שלו. מעריכה אותך על זה שלא הבטחת כשלא יכולת... ואני בטוחה שהוא יקרא לך ``נטנט``...ואת, את פשוט תהיי במקום אחר... זכרונות תמיד עושים לנו משהו...והרי הם חלק מהחיים שלנו... אור.

יערית

New member
כן...זכרונות....

פעם ישהו כתב באחד מהפורומים ,שהיה רוצה להיולד ללא זכרונות, ללא תחושות,כל יום הוא יום בפני עצמו, אך אני עניתי ,שהבריאה שלנו היא מופלאה, אנחנו אנשים בשר ודם,החלקים שעליהם לא הייתי מוותרת הם הלב,ואיזור המוח!(כל מה שמשתמע בו) תודה על תגובתך.. יערית.

אור-לך

New member
על המוח...

עוד יכולתי לוותר... על הלב בחיים לא!!! אור (שתמיד הולכת אחרי הלב...).

noam011

New member
אווווווווווווווו אור.... בלי מוח ?

בואינא את ממש קינקית אבל.... מעניין מעניין שווה מחשבה

אור-לך

New member
המוח...

כן, כן המוח...תמיד עושה בעיות...כן יודע...לא יודע...רציונאליות... כן כדאי...לא כדאי...ולאן מוביל? לשום מקום!!! הלב...אחחחחח הלב...פשוט יודע!!! מוביל למקומות שהיינו צריכים להיות בהם...ותמיד בכדי ללמוד...אם לטוב ואם, למראית עין, לרע...בסוף תמיד יוצא מזה טוב!!! וזו תשובה לשאלתך יערית. קינקית??? טוב נו, זה ידוע...

זה מה שאני חושב ? ;-)

אם זה נכון(ואני בכלל לא בטוח) אז הוא שובר לבבות כרוני. שלך, ענבר

יערית

New member
לא אתה לא בסביבה בכלל

את האמת, הבנתי למה כוונתך, רחוק שנות אור,עוד לא למד גבר מהוא! רק שתדע עינבר דבר אחד, מבלי שתדע רשמתי לי כוכבית לידך ,על התנהגות גברית למופת! חבל שגברים רבים כאן לא לומדים ממך , מה שנראה מבחוץ לא משקף את הפנים! האיש ההוא ,הוא רק אחד ויחיד, האיש הזה,יש כמותו על הפלנטה כמו חולות ;-) ולא הוסיף יותר! שלך יערית. נ.ב לגבי מה גברים מחפשים,השכלתי להבין עד כה,תודה על היושר שבך!

למעלה