האיש בבועה.....

maof

New member
יאללה....בצעד קל מפלגה עצמאית../images/Emo6.gif

מוציא ת'מגפים מהארון
מעוף

jane34

New member
רוך כמה פעמים כבר אמרתי לך

לא לקנות אותם בזול וודא שאינם מלאים בחול כשמנקים אז לא כל שעתיים ובטח לא עם ספירט ותפסיק לקנות אותם קומפלט זה כבר פאסה עם הגרביים

jane34

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מה פתאום.............. היא כל הזמן בעבודה או במטבח.....

יערית

New member
מוזר

אצלי במראה אני עוד רואה סימני "התבגרות" פה ושם,עדין לא ממש עוזבים אותי,כבר שנים נלחמת בהם ומכסה אותם, ובכל פעם הם מופיעים בכדי להזכיר לי שאני מתבגרת
שלמה עם ההתבגרות שלי,זה בסדר?

maof

New member
מספריתוש ../images/Emo13.gif

באחד הלילות היה לי חלום משונה.... אני נימצא עם עצמי במקום לא ברור, לפתע מופיעה אישה משונה ואומרת לי....אני מכירה אותך ואת עתידך. ולכן אני אתן לך אפשרות בכל פעם שתבקש לעבור לשלב הבא בחייך בכל פעם שתבקש, הרעיון מצא חן בעיני והסכמתי לקבל את "המתנה". אני חוזר למציאות "שהמתנה" נמצאת ברשותי, מגיע לחלק לא ברור ולא ידוע חושב לרגע לעצמי...אין לי זמן לעסוק בדבר שמקשה עלי ואופסססססס......אני מבקש לעבור לשלב הבא בחיי. ככה עשיתי ונהגתי בכל פעם שחשבתי שלא מתאים לי. יום אחד הסתכלתי לרגע לתוך הבפנוכו שלי
והבנתי שלמעשה לא היתבגרתי, כי כל הזמן מיהרתי לעבור "קפיצות בחיי". דבר נוסף לידע כללי
"הטאג' מאהל" ניבנה ב...22 שנים. והטאג' מאהל הוא אחד מפלאי תבל. מעוף - שרוצה לחלום שוב על אותה אישה בכדי שתיקח את "המתנה" בחזרה

יערית

New member
אההההההההההההה../images/Emo163.gif

טוב שקיבלתי פירוש רש"י פרטי
הטאג' מאהל זה לא קפה שחור שעושים באהבה או לא עושים בכלל?
לפעמים חלומות מתגשמים.....

maof

New member
וואלה יעריתוש ../images/Emo6.gif

עם בקפה עסקינו...
ברשותך....אלמד אותך את רזי הקפה
מכניסים לפינגאן קפה (לפי כמות האנשים) ממלאים במים ומניחים על האש, (גז) לא על להבה גבוהה. רגע אחד לפני הגלישה מורידים מהאש, מוסיפים סוכר ומחזירים את הפינגאן לאש לעוד רתיחה קלה (תוך כדי בחישה) את מבינה יעריתוש...שמכינים קפה חיבים להיות ליד הפינגאן אחרת הכל גולש ומלכלך, ויוצר כזה בלאגן ומי כמוך דואג לניקיון. ואין ספק שקפה מכינים באהבה או בכלל לא
מעוף

קפה טוב

קפה טוב נעשה מהלב קפה טוב לאט לאט כמו כל דבר שרוצים שיצא מוצלח ומיוחד אמר לי פעם מישהו צריך להשים קורטוב מלב אם תשומת לב

maof

New member
רק לא לשכוח יערית.........

שאת הליכלוך את צריכה לנקות
הסיפור על שלגיה ושבעת הגמדים קיים רק באגדות
מעוף

miri362

New member
מעופי התשובה שלי אלייך בנושא

"אדם בתור עצמו הוא גר, בתוך עצמו הוא גר. לפעמים עצוב או מר הוא, לפעמים הוא שר. לפעמים פותח דלת, לקבל מכר. אבל...אבל לרוב - אדם בתוך עצמו נסגר. אדם בתוך עצמו הוא גר, בתוך עצמו הוא גר. או באיזו עיר סוערת, או באיזה כפר. לפעמים סופה עוברת, וביתו נשבר. אבל...אבל לרוב - אדם גם לעצמו הוא זר. פזמון: ואת,ואת..כמה טוב שבאת. בלעדייך ריק הבית, והלילה קר. אז אני שומר עלייך כמה שאפשר... ועם כל זאת - האם אמצא אותך מחר? אצל קרוב אצל עצמו. אדם בתוך עצמו הוא גר. "

הנקודה שעוצרת אותנו מלהתקדם

הנקודה שעוצרת אותנו מלהתקדם או להתפתח היא אותה נקודה שבה הגענו לרוויה ואין יודעים איך לצאת ממנה. היא נובעת מטראומה או מאכזבות שונות ושריטות שעברנו בחיים. הדרך היחידה לעבור את המכשול הזה של נקודת החסימה היא אולי להבין אותה ואולי רק אז השינוי יחול. אך לדעתי שוב, אם לא נבין מה עוצר אז היכן נדע איך להמשיך? וכיוון שזו שאלת מליון הדולר לפעמים צריך פסק זמן מכל מה שסובב אותנו ורק כדי להגיע לאותו פסק זמן ולעשות סוויטצ' במוח דורש המון אומץ. אם הייתי יכולה הייתי שמה תרמיל על הגב ויוצאת לסיבוב אי שם לתקופה שבה אהיה רק עם עצמי לבד..עם שקט..בלי תקשורת..כדי שאולי אוכל להכיר את עצמי טוב יותר ואולי אגיע לפתרון איך אני יכולה להגיע לשקט הנפשי שאותו אני מחפשת..ולא צריך שזה יהיה משו גדול או חומרי..אלא אולי אפילו משהו פשוט שאני לא רואה מקצה האף.. יש לך עיצה?משום שהבועה שלי היא הסביבה שלי הריצה אחרי הפרנסה המשכנתא החשבונות ונמאס לי....לעיתים חושבת שאם הייתי בשוחה על הים באיזה מקום שלא צריך הרבה..והייתי יכולה לעשות רק מה שבא לי (דרך אגב לפעמים רואה את הקבצנים וחושבת שיש להם את החופש לבחור..והם הרי חיים את חייהם מבלי שהוכתבו להם תנאים או אילוצים,לא?)הייתי הרבה יותר מאושרת. אבל החיים מכתיבים לי ויש ילדים ויש בית ויש כלב וכל הזמן הריצה הזו מסביב לאילוצים האלו..ואני רוצה את חיי חזרה.

maof

New member
מיכלי ../images/Emo141.gif

אין ספק שמטלות היום יום רובצות על כל אחד מאיתנו כל אחד "והחבילה" שלו. אם היית קוראת אתמול את מה שכתבה "jane34 היית גם מצליחה לראות, שהחיים עצמם והיכולת שלך להיתמודד מולם הם כבר "מתנה" ניפלאה. תיסתכלי לרגע על העבר שלך ותראי לאן הגעת ומה השגת, תביני שהשגים קטנים הופכים להשגים גדולים, והכל בזכות עצמך ויכולת ההיתמודדות שלך. אנשים מקריבים את ההווה למען העתיד והריצה לחומריות. ואין ספק שכולנו חושבים על יום המחר, כולנו רוצים חיים קלים יותר ונוחים יותר, רק שלפעמים אנחנו מאבדים את העיקר וחושבים שאחרי שניזכה בפיס יהיה לנו טוב יותר קל יותר. אנשים מאבדים את שמחת החיים ושוכחים לרגע, שהילדים, הכלב הבית, והמיטה שאנחנו מניחים עליה את הראש, כל הדברים האלו הם דברים שאנחנו לרגע מפספסים תוך כדי ריצה לממון. לקבל חיבוק מהבן שלך ולשמוע אמא אני אוהב אותך, להיתמלא באושר שהבן שלך קיבל 100 במיבחן,לדעת שאושר לא קשור לעושר ואהבה אמיתית זה אולי הדבר היחידי שאין אפשרות לקנות. אשרי האיש אשר זכה לאהוב ולהיות אהוב ומוערך בזכותו הוא ולא בזכות כיסו. וזה מזכיר לי שבעוד 40 דקות מחכה לי יום עבודה
כי אם אין אני לי מי לי
מעוף

מעוף דארלינג

אני עכשיו בפאזה שונה. רוצה לחזור למשהו פשוט יותר רוצה לחזור למשהו אמיתי שאין פה. הכל פלסטיק..הכל מאוד לא שורשי מעולם לא הייתי חומרית אך נכון לומר שהגעתי לכאן לא היה לי כלום. אז יש לי בית ויש גם חובות יש לי רכב ויש לי עבודה ואני מודה לאלוהים כל יום על מה שיש. יחד עם זה...ניראה שאין סוף לזה. כאילו כל החיים צריך לרוץ לעבוד כמו חמורים כדי לפרנס. כדי לשלם תשלומים והאילוצים הם אלו שמכתיבים לי את החיים. למזלי כאן אני יכולה לעבוד בעבודה שאני אוהבת ולקום עם חיוך כל בוקר לעבודה ושום יום לא דומה לשני. אבל מה באמת חשוב כדי לעשות אדם מאושר? או שהאושר הוא דבר דמיוני שהומצא בעבר והוגדר...או שאפשר להמציא אותו מחדש? מה ייתן לי שקט? הנה עכשיו שוב אני הולכת לעשות מעשה..כדי לדאוג לגיל השלישי.. וגם המעשה הזה דורש המון ריסק...ומשום מה כל פעם מחדש צריך לעשות מעשה כדי לאבטח משהו בעתיד...וזה לא גורם לי אושר..זה נובע מדאגות. אז אני כרגע בפאזה של חשיבה מה לשנות ואיך. חושבת על לסגור את הבסטה ולהתיישב לכמה חודשים באיזה אי קטן באיזור... ולצייר..סתם..כי צריכה הפסקה..בלי תקשורת...בלי טלויזיה..בלי כלום.. אני והכלב. ועל זה מיכלי עכשיו עובדת. אני רוצה להעלם לכמה חודשים לתפוס שקט. חושב שזה אפשרי?

למעלה