האיש בבועה.....

maof

New member
האיש בבועה.....

בכל אחד מאיתנו נימצא........... "אדם גדול" אדם שיודע את האמת אדם שמכיר אותנו לא רבים האנשים שמוכנים להכיר באדם שנימצא בתוכם רבים האנשים שרוצים לשנות אותנו....... אבל מעטים האנשים שמוכנים להשתנות עבור עצמם. מעטים האנשים שמסוגלים לראות את עצמם במראה להתחיל להכיר את עצמם ובאמת להיות "שלמים" אם עצמם ולומר מצאתי את האדם הגדול שנימצא בתוכי. מעוף

רות 2

New member
אם כך.. תבקש מהגורו.. לדבר גם על

הפרק שבא מיד ..שניה אחרי , פרק זה .. ושאומר כי אדם יבין "שעצמו" "ובתוכו" ו"גדלותו" הינם כ..קליפת השום לעומת אני שלו שמאגד אותו לשלם ואני שלו לא תלוי ומובנה רק על אותה מראה של בבואתו אלה גם בסביבתו והאנשים שם .. בפרק שאחרי פרק זבה ידובר בטח על...האיזון והמשקל שיש ליתן ל מראה ולסביבה ..

maof

New member
ורק אחרי ש........

קולפים את השום מגיעים לעיקר
כי את המשפט...."הדרך שלי היא הדרך היחידה" כבר שמעתי בעבר מעוף

רות 2

New member
מה דחפת את המשפט הזה שבמרכאות?

ואללה לפעמים רות לא מבינה ת'קשר לקשר אבל למדה שפלונטר של קשר יוצר יופי של ....... מקרמה

maof

New member
זה הקסם....זה הקסם ../images/Emo13.gif

ישנם דברים שלא נפרדים לעולם. כמו קווים מקבילים שאינם נפגשים לעולם, ולעיתים אין בניהם שום דמיון הם רצים לנצח באותו מסלול ובניהם מרווח קבוע. מרווח יקר מכל......... מעוף

בהתייחסות לחתימתך

דמיון יוצר מציאות. מי כמונו יודע... ולדבריך הכתובים: להשתנות עבור האני שלי, העצמי, משימה קשה באמת, אך כלכך כלכך אפשרית ממשיכים לדמיין יום ולייל. מיישירים מבט לאיש הגדול במראה מראה שעל הקיר.

maof

New member
דמיון.....מחשבה

רצון....מילים יוצרים ת'מציאות מעשים מעוף

maof

New member
עשינו !!!!!!!!!!!

ורק העתיד יספר לנו אם המעשים היו נכונים מעוף

jane34

New member
אם תאמין שהם נכונים

גם העתיד יראה לך שצדקת בסוף.....

maof

New member
יש דברים שאולי לעולם לא נדע...../images/Emo13.gif

יש דברים שלעולם לא נפרדים. ישנם דברים שלו רצו לגווע...באה המציאות והעירה אותם כל בוקר מחדש. הם חיים מכוח שהוטמן פעם והפך לחיים שלמים...... מעוף

במשפט אחד ../images/Emo6.gif

הרסת תאוריה שלמה שכתבת לא מכבר...LOL כלומר: היית אופטימי "ולבן" למדי ו"השחרת" לפתע... חייה עכשיו! אולי מחר כבר לא תהייה?!

maof

New member
לא לאבד ת'פוקוס.... ../images/Emo6.gif

לא החזקים שורדים אלא גמישי מחשבה
מעוף

jane34

New member
גמישי מחשבה?../images/Emo10.gif

צטערת אך הפעם (לשם שינוי)לא ממש מסכימה.... גמישי המחשבה הם אלה שלא יודעים ולא מודעים בכלל לכוח בלהיות חזק.... אין על החזקים!!!!!!!!!!!!!! (מי שחזק הוא זה שבא מהמקום הבריא, הנכון,הצודק בשבילו.....)נראה לך שהייתי יכולה לנהל את ג'ונגל בעזרת גמישות במחשבה? מיהו חזק? זה שאינו גמיש במחשבתו=יודע מה הוא רוצה ואת זה הוא משיג בעזרת גמישות מעשיו אתה הבנת את זה ברוך??????????

maof

New member
אני הבנתי את זה ברוך ../images/Emo6.gif

רק שגמישות מחשבתית היא לא דווקא אדם ללא עמוד שידרה אלא אדם שיפעל לפי הנסיבות שמיתרחשות ולפעמים אילוצים. ברגע אחד אפשר לשנות גישה, ובאותו רגע אפשר גם לשנות את כל היום מעוף

jane34

New member
אז בוא נשנה את זה ביחד - ל

אתה כן הבנת ברוך!!!!!!!!!עכזיו אין לי ספק.... תגיד לי ברוך..... איפה לעזעזל שמת את המגפיים???????????????. ספרוי פוגי....

למעלה