האישה

מצב
הנושא נעול.
האישה

האישה
רק עכשיו בעלי הראה לי את תשובותיכם ואני רוצה לאמר שאני מאד נרגשת ומודה לכם על התמיכה שלכם ואני מקווה ב"ה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. נ.ב אשמח אם תוכלו למסור לי יותר פרטים על ד"ר קלדרון כי אני מטופלת דרך מכבי ואיני בקיעה ברופאים אלו בשורות טובות לכולכם ושתדעו רק אושר .

Yaldi

New member
שלום לאישה

האישה
רק עכשיו בעלי הראה לי את תשובותיכם ואני רוצה לאמר שאני מאד נרגשת ומודה לכם על התמיכה שלכם ואני מקווה ב"ה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. נ.ב אשמח אם תוכלו למסור לי יותר פרטים על ד"ר קלדרון כי אני מטופלת דרך מכבי ואיני בקיעה ברופאים אלו בשורות טובות לכולכם ושתדעו רק אושר .
שלום לאישה
תקראי את ההודעה שלי למעלה אשמח להפנות אותך לגורמים במכבי

האישה

שלום לאישה
תקראי את ההודעה שלי למעלה אשמח להפנות אותך לגורמים במכבי
האישה
הבנתי שהמקרה שלנו דומה ושמחתי להבין שיש לך ילד האם תוכלי להפנות אותי לרופאים דרך מכבי או שעדיף לי רופאה פרטית אשמח אם תדריכי אותי תודה

הבעל

שלחתי לכם מסר אישי
הבעל
תודה רבה לך מלח קיבלתי את ההודעה ותודה על התמיכה שלך ושל כולם שיהיה לך ולכולם רק טוב נעים לשמוע שיש עם מי להתייעץ במקרה שלנו כרגע אנו עדיין ננסה טיפולים ללא התרומה כמה שנוכל ונראה מה יהיה בעתיד אבל טוב לדעת שיש תקווה תודה וחיים מאושרים לכולם

לטיפולי פוריות ללא תרומת.....

הבעל
תודה רבה לך מלח קיבלתי את ההודעה ותודה על התמיכה שלך ושל כולם שיהיה לך ולכולם רק טוב נעים לשמוע שיש עם מי להתייעץ במקרה שלנו כרגע אנו עדיין ננסה טיפולים ללא התרומה כמה שנוכל ונראה מה יהיה בעתיד אבל טוב לדעת שיש תקווה תודה וחיים מאושרים לכולם
לטיפולי פוריות ללא תרומת.....
לטיפולי פוריות ללא תרומת ביציות יש גם את פורום פוריות שהוא לפחות חם ותומך מפורום זה ואפילו יותר. למעשה רובינו פה בוגרי הפורום ההוא לפני שפנינו לטיפול האקסטרים
המון מון בהצלחה בכל דרך שתצליחו להגישים את חלומכם
And don't be a stranger

מצב
הנושא נעול.
למעלה