האישה/ימיט

J a M i T i

New member
האישה/ימיט

אישה יפה ישבה ליד הבר ואכלה את כפות הרגליים שלה. "סלחי לי," נגשתי אליה "אמרו לך שיש לך עיניים מקסימות ושדיים זקורים?" שאלתי אותה "סלח לי," אמרה, מפסיקה לאכול את כפות רגליה ונעמדת על מה שנשאר מהן "אתה חצוף ביותר, שמעת?" נוזל בצבע חום, שכנראה היה תה, נשפך על כולי, וכוס ריקה הוחזרה אל הבר. אישה יפה ישבה ליד הבר, וחזרה לאכול את כפות רגליה. שדיה זקורים ומגרים, ושיערה עוטף את כל כולה. לאחר מכן היא שבה ונעלה את נעליה על שרידי כפות רגליה האכולות, והלכה, משאירה אותי עם טעם מתוק בפה וחשבון.

Shusho

New member
לא יודעת.

לא נכנסתי לזה מספיק. לא יודעת אם זה העובדה שזה קצר ומאוד ריק בתוכן ועלילה, או העובדה שפשוט לא הבנתי את הדימוי או למה שהתכוונת אליו. יש מן נסיון לזעזע את הקורא, אבל לא משאיר עלי רושם יותר מהמילים. לא הבנתי את הפואנטה עצמה.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהממ. אני מוסיפה לזה כמה מילים

אישה יפה ישבה ליד הבר ואכלה את כפות הרגליים שלה עצמה. "סלחי לי," נגשתי אליה עם חיוך "אמרו לך שיש לך עיניים מקסימות ושדיים זקורים?" שאלתי אותה בתמימות מסוימת "סלח לי," אמרה, מפסיקה לאכול את כפות רגליה ונעמדת על מה שנשאר מהן "אתה חצוף ביותר, שמעת?". נוזל בצבע חום, שכנראה היה תה, נשפך על כולי, וכוס ריקה הוחזרה והונחה על הבר. אישה יפה ישבה ליד הבר, וחזרה לאכול את כפות רגליה. שדיה זקורים ומגרים, ושיערה הגלי עוטף את כל כולה. לאחר מכן היא שבה ונעלה את נעליה האדומות על שרידי כפות רגליה האכולות, והלכה, משאירה אותי עם טעם מתוק בפה וחשבון מנופח.

idonknow

New member
אהבתי

גם יש לזה נימה צינית, וקצת משעשת.. אהבתי את הסגנון.. :)

../images/Emo29.gif

אהבתי ולא אהבתי את הרצף הריקני ועם זאת המזעזע. לא יודעת. זה שונה ומרשים ואיכשהו התפספס קצת. אני חושבת שזה יכול להיות חזק יותר, אבל אני לא בטוחה איך.

למעלה