האישה והמגבת...

האישה והמגבת... ../images/Emo6.gif

אישה אחת עושה מקלחת כשלפתע שומעת דפיקה בדלת. היא עוטפת את עצמה במגבת ופותחת את הדלת. בצד השני עומד השכן ששואל, "אם אתן לך אלף שקל, תורידי את המגבת?" האישה חושבת מספר שניות ומסכימה. היא מורידה את המגבת ולוקחת ממנו את האלף שקל. כשהשכן עוזב צועק הבעל מהצד השני של הדירה, "מי זה היה?" "זה היה השכן", עונה האישה. שואל אותה הבעל, "הוא החזיר את אלף השקלים שהיה חייב לי?!"

חלמית

New member
מוכר. ועל אותו עקרון:

ישראלי נסע לחו"ל והלך לזונה ואמר לה: אפשר לחרבן עלייך? היא ענתה: לא. הוא שאל: ובעד 1000 ש"ח? היא ענתה: בוודאי. יום אחרי זה הוא חזר ושאל :רוצה עוד פעם? והיא הסכימה, וככה 10 ימים. בסוף הוא אמר לה: תשמעי נגמר לי הכסף, להתראות. היא אמרה לו: קח עוד פעם אחת בחינם. הוא עשה מה שעשה ואז היא שאלה אותו: יש לי אח מישראל מאיפה אתה? הוא ענה: ירושלים. היא אמרה: גם אחי. הוא אמר: אני יודע, הוא אמר לי לתת לך 10,000 ש"ח.

הינה משהו לא מוכר...

כללים ליחסים מושלמים: 1. חשוב שתמצא אישה שיש לה מקום עבודה קבוע, שתדע לבשל ושתאהב ניקיון. 2. חשוב שתמצא מישהי שתדע להצחיק אותך. 3. חשוב שתמצא אישה שתוכל לבטוח בה ושלא תשקר לך. 4. חשוב שתמצא אישה שטובה במיטה ושתאהב להיות אתך. 5. הכי החשוב מכולם, שארבעת הנשים האלה, לא יידעו האחת על רעותה... לכל הבנים הבודדים שבצ'ט תשננו ^^

אוף איתך... הינה קחי עוד אחד

איש אחד הולך ברחוב עם זית גדול בגודל של אבטיח. פוגש אותו חבר ושואל אותו, "מה זה?" ענה לו הראשון, "לפני מספר דקות עבר פה מלאך ואמר שאני יכול לבקש איזו משאלה שאני רוצה." "נו", שואל החבר, "ביקשת משהו?" עונה הראשון, "ביקשתי, אבל כנראה הוא לא שמע טוב..."

חלמית

New member
ועל אותו עקרון:

בא מפקח למפעל לבדוק את העובדים. הוא שואל עולה חדש: מה אתה עושה פה?? הוא עונה לו: מזיין מתים המפקח הולך משם מזועזע. בא המנהל ואומר לעולה החדש: כמה פעמין אני אגיד לך: אתה מ-מ-י-ן ז-י-ת-י-ם.

חלמית

New member
הנה אחת באמת טובה: (לא כשר לפסח)...

איש אחד הולך לקולנוע עם פיל. אומר לו הסדרן: אסור להכניס פילים. האיש מתרחק ושם על הפיל פיתה וחוזר. הסדרן אומר לו: אסור להכניס פילים. היא עונה לו: אתה תגיד לי מה לשים בפיתה?!

נחמדדד... (אני לא מבאס חח)

בחורה שואלת את החבר שלה: "מה יותר מוצא חן בעינייך אצלי, הפנים היפות שלי או הגוף הסקסי שלי?" החבר שלה משיב לה: "הכי הרבה מוצא חן בעיניי הוא החוש ההומור שלך..."

עוד משהו רצוי שכל הגולשים ידעו

במקרה והם נתקלים בהודעות הבאות למה הכוונה: הודעות במערכת חלונות: • "אין מספיק מקום" – "יש אבל אין לנו מושג איפה." • "המחשב צריך לאתחל את עצמו" – "צריכים מנוחה ממך לשנייה." • "המערכת מצאה חומרה חדשה" – "קנית משהו חדש... רווח נקי שלנו." • "האם אתה בטוח שהנך רוצה לצאת?" – "צא צא... נמאס לי ממך..." • "האם ברצונך לשלוח הודעת שגיאה למיקרוסופט?" – "תשלח, ממילא אף אחד לא יקרא." • "המערכת לא תומכת בתוכנה" – "מישהו כתב כמה שורות ואין לנו מושג איך לפענח אותן." • "האם ברצונך לשלוח לסל המיחזור?" – "רמז דק - מישהו שכח להוריד היום את הזבל..." • "שגיאת מערכת" – "מישהו במפעל עומד לשלם על זה ביוקר." • "האם ברצונך להוריד עדכון של התוכנה?" – "האם נמאס לך מתמונת הפתיחה ואתה רוצה חדשה?" • "האם ברצונך לקבוע את האתר שלנו כאתר בית?" – "ולהוסיף לנו כניסה בכל פעם..."

למעלה