האישה הזאת....

Lady McBeth

New member
חחחחחחחחחחחחח..איזה מחוק

למרות שאני איתו...אם הוא רוצה להתנקש לתום אבני - שיקרא לי... לא סובלת את הבנאדם עוד מ"מלך הג'ונגל"

ReiKo

New member
חחחח איזה מלך!

"אני תום אבני אני תום אבני!!!!! אני רשום ברשימות...!! ..... אז מה אם אתה רשום ברשימות ??!!!" חחחחח ראש ממשלה הייתי עושה אותו הבאתי לו 5 בכל מקרה הסתבך התום אבני הזה, התעסק עם משפחת אבוטבול....

Jan22

New member
שמישהו ישלח אותו להכין קפה ..

חושב שהוא מינימום אל באנדי (=מלך) !

Jan22

New member
צריך לשלוח אותה לי-ם

נאמר ככה לאיזה מחסום ,שיש בו איזה כמה מג''בניקים ,ככה בסביבות הצהריים ,אחרי שהם אכלו /עישנו סיגרייה / שתו קפה...איזה תסריט ,פשש ,פשוט הוליווד !

ReiKo

New member
עם התסריטים שלך הייתי שולח אותך

להיות עורך של ערוץ בייבי +

ReiKo

New member
בכל מקום אחר היו תולים אותה

חוץ מישראל... המקום מקלט מספר 1 בעולם לכל בני האדם.

ReiKo

New member
סמרטוטים כמוהו וכמו הכונפה ימשיכו לעשות

פעולות איבה נגד המדינה... עד שהחברי כנסת השרמוטות לא יאשרו חוק הוצאה להורג זה יימשך ויהיה יותר גרוע... הגיע הזמן להתחיל להוציא להורג אנשים במדינה הזאת, להתחיל ממחבלים ובוגדים במדינה. היום כבר אין ממש כבוד להיות ישראלי, מדינה מתחקה של ארצות הברית, אם בארצות הברית יש הוצאה להורג אין סיבה שפה לא תהיה.... את טענות ה"לא מוסרי" ושאר הטינופת של היפי נפש אפשר לדחוף להם לתחת. אני מקווה שאני עוד אהיה בחיים כדי לראות את המדינה המסריחה הזאת מתחילה להתעשת על עצמה ולהשים זין על כל העולם העלוב הזה

מהפה שלך...

באמת הגיע הזמן שיתחילו להכיל פה עונש מוות - על רוצחים (כמו הרוצחים של דרק רוט ז"ל ושל אסף שטיירמן ז"ל)על מחבלים ועל ישראלים בוגדים. והגיע הזמן שיהיה לנו מערכת משפט נורמאלית,וקצת ביצים במלחמה נגד גורמי טרור מחוץ ומבפנים.

ReiKo

New member
דבר ראשון לפני הכל שצריך לעשות במדינה הזאת

זה להתחיל למגר את התקשורת, להיכנס באמאמאשלהם, להגביל אותם, לצנזר את מה שצריך ולהתחיל לשפוט אותם אחד אחד ואז לתלות אותם או להושיב אותם על כיסא חשמלי (סטייל אוז). הבוגדים הכי גדולים שיש למדינה הזאת אלה אנשי התקשורת...כולם!

ReiKo

New member
אני רציני יותר

מהרצינות שההורים שלך רצו להביא אותך לעולם

למעלה