האישה הזאת!!!!

maayan15

New member
האישה הזאת!!!!

אלוהים היא מוציאה אותי מדעתי!!...היא פשוט מטורפת! נמאס לי ממנה!!....לא חשוב מה קורה אני תמיד מגינה עליה...אבל זהו...נמאס לי...שתלך לעזאזל!....היא סתם כלבה... היא פשוט חזרה הבייתה מהעבודה במטרה לצעוק עליי...לא עשיתי כלום!....אמרתי לה משהו...צעקה עליי...דיברתי עם אבא שלי..היא צעקה עליי (מה זה עיניינה?!?!)...אמרתי לה עוד משהו..שוב צעקה עליי....שתלך לה****...כלבה מטומטמת...נמאס לי ממנה....

shiri_b

New member
מה קרה?

לא הבנתי הרבה מההודעה, אני חושבת שאני הבנתי אבל אני לא רוצה סתם לברבר

maayan15

New member
היא פשוט....אופפפ

היא באה עצבנית מהעבודה אז לא משנה מה אני עושה היא צועקת עליי!!...גם אם לא עשיתי שום דבר רע!!.... הקטע הוא שהיא עושה את זה הרבה פעמים וכל פעם שאני אומרת לה שלא תצעק עליי כי היא עצבנית מהעבודה היא עוד יותר מתעצבנת וצועקת שהיא לא עצבנית מהעבודה...אבל אני יודעת שהיא כן כי אחרת אין שום סיבה שהיא תתחיל לצעוק עליי בלי סיבה!... אוף איתה!

shiri_b

New member
ממממ... אני לא יודעת אם זה

יעזור למקרה שלך או לא... אבל אצלי בדר"כ שצועקים עלי (לא רק ההורים) אני או צועקת חזרה אבל הרבה יותר חזק!! או שאני בוהה בבן אדם בזמן שהוא נהיה אדום ופשוט הולכת ומשאירה אותו לצעוק לאוויר (תאמיני לי זה מרגיז).

*neta*

New member
כן גם לי זה קורה לפעמים

אמא חוזרת לאחר יום קשה מהעבודה ואיך שהיא קולטת שאני ברדיוס שלה היא ישר מתחילה "למה לא אכלת צהריים, למה לא יצאת עם שיבה, למה לא הוצאת את טוני, למה את לא עונה לי??" ואז אני פשוט עונה לה מהר והולכת, כי ממש אין לי כוח אליה בצהריים, גם אני אחרי יום קשה!!

maayan15

New member
חחח....אהבתי את הרעיון של

לצעוק יותר חזק...או להיתעלם.....

שאול4

New member
אני הייתי בוחר להתעלםםם

לאחר מכן הייתי מכין לי נס-קפה עם עוגיות, ויושב במרפסת בכיף.

למעלה