האישה האדומה !

SC

New member
קודם כל, תודה רבה אף לך ../images/Emo20.gif

ובכן יש לי את החומרה הדרושה וגם את התוכנות. אני לא כ"כ מתעסק איתן ולכן לא ידעתי כמה יופי הן יכולות ליצור. אני מאוד מאוד אוהב לצייר בצבעי שמן. אני אוהב את הבלאגן בבית (אני גר לבד אז אין לי בעיה ותאמין לי שהשארתי הרבה מהציוד בבית הוריי, טוב זה גם כי אמא שלי היא ציירת נהדרת ומוכשרת מאוד) אני אוהב את הריח של השמן, אני מכור לו. יש לי המון ציורים, רק סוף שבוע שעבר הכנתי 4 רישומים על בדים גדולים והתחלתי עליהם כבר את עבודת השכבות. אין לי מקום על הקירות. אני מאוד אוהב רישומים ומהם יש לי המון, רישום זה ציור עם המון כח, זה מביע המון וניתן להפיק מרישום ציורים מרהיבים. אבל זה דורש המון המון המון זמן ולי אין כ"כ סבלנות אז אני לא רושם הרבה בשנים האחרונות. כ"כ הייתי רוצה להראות לחברה כאן כמה עבודות שלי אבל קשה לי מאוד לסרוק אותן למחשב. יש כמה דברים קטנים שאני יכול ואני אשתף אתכם בהם. אני כמעט בן 29 ואני מצייר ממש מאז שאני זוכר את עצמי. לא למדתי ציור באסכולה כלשהיא למרות שהיו לי כוונות לעשות זאת. כמעט והתחלתי לימודי אומנות בפירנצה, אבל הם לא נתנו תואר אז ולכן קטעתי את התהליך כולו ובארץ לא מעניין אותי ללמוד באסכולה כלשהיא גם לא בבצלאל כי אני לא חושב שמישהו היום בארץ יודע ללמד אומנות ברמה שאני רוצה. אני מאוד ריאליסטי ואני אוהב אומנות קלאסית ואין כ"כ איפה ללמוד את זה. אז במקום זה למדתי כ - 8 שנים עם מורה פרטי ולמדתי המון לבד בבית מהעתקות של ציורים, ציור של דומם, מאימונים רבים ואני עדיין לומד ומשתפר. היום אני מצייר הרבה מהדימיון. תצייר הרבה וכמה שאתה רק יכול, תצייר כי אתה מוכשר כמו שאר החברה שראיתי כאן, כולם כאן צעירים ומוכשרים, ואל תפסיק.

no way

New member
ל-SC

SC >> נחמד לקרוא את הדברים שלך. אנחנו מרוויחים ממך מלא מידע. תישאר :) אני מתחיל ללמוד עוד מעט באוני´ (שום דבר שקשור לאומנות) ואני ממש חושש שלא יהיה לי זמן לצייר. בכלל- אי אפשר לחיות מזה. לא ?

SC

New member
גם אני לומד באוניברסיטה

מדעי המחשב, משהו שבכלל לא קשור לאומנות והנה רק ב 4 חודשים האחרונים לא נגעתי במכחול אפילו לא לשניה וזה כאב לי מאוד. אבל אין דבר כזה שאני לא מצייר, אפילו כל מיני סקיצות קטנות על דפי תזכיר קטנים וכו. יש לי הרושם שבארץ אין כ"כ כבוד והערכה לאומנות כמו שיש באירופה למשל. שם לאומן יש כבוד כשל שר בממשלה. אבל הנושא תופס תאוצה בישראל ואני מקווה שנוכל אנו היום להתפרנס מזה. אני לא מפסיק לקוות שאוכל להתפרנס מזה. אנשים רבים מבקשים ממני לצייר להם אבל אין לי כ"כ הרבה זמן כי אני עסוק בלהתפרנס. תצייר כל הזמן וכל זמן שרק תוכל, בכל הזדמנות. ואני נכנסתי לפורום זה כי מעניינת אותי האומנות בארץ וככל שאוכל להואיל בנושא אעשה זאת בשמחה ואני לומד מכם באותה המידה. תצייר, יש עתיד לאומנות, תפתח דרכים משלך, תנסה להיות מקורי ככל שתוכל. כל אדם הוא עולם וכל יוצר יוצר בדרך שונה. בעתיד מי יודע אולי העבודות שלנו ימלאו את המוזיאונים בארץ !!!

אמן ואמן!!!!

אני מאחלת לכם שהעבודות שלכם ימלטו מוזיאונים, ירכשו על ידי אספנים במליוני דולרים! אפרת

למעלה