תודה תודה תודה ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo39.gif
~Gal~
*אכן כן ולכן הוצאתי את כול התחושות השליליות במכה אחת ! (חלק מזה הוא הציור) זאתי הדרך הכי טובה שאני מקיר - הכול במכה אחת.
פיגמליונית: "האם יש קשר בין הפגישה לבחורה שעליה בסוף הוצאת את האגרסיות?" לא
*פשוט בגלל שהיה לי בסיס וציור שכבר מעובד החלטתי שהכי נכון פשוט לעבוד אליו. "מקווה שלא נשארו בך יותר אגרסיות... “ *אני כבר די נקי (תודה
) בקשר לראש: אני אוד צריך לראות מה קורה. בנוגע להודעה הראשונה שלך: הכול נכון ,לפעמים אני מאוד אוהב להשאיר את החומר גולמי ולא מלוטש. המון תודה אל הפידבק !
אפרת@הבית: *בקשר להערות: הם נכונות מאוד (אני רציתי לעשות אותה קצת בובתית) גם הגוף שלה לא זז מעצמת הרובה ,אולי אוד מאת אני יעבוד על הציור בקתה של שיפורים. ואני אבדוק את האזור (החשוב כול כך
) מממ כמה טוב לשמוע את זה אוהב גם אתחם יקירי...
החיוך חזר ,כמו שצריך.....
SC: מעניין ... תחילה אומר תודה על ההשקעה ! "אבל למה אתה כועס כ"כ ?" *השאלה הזאת כבר נשאלה ובגלל התעניינות אני אומר שזה בגלל פרדה שאני צריך לעשות ממקום שאני כול כך אוהב וקשור עליו.
"אם אפשר לדעת, על מה ציירת את זה ובאיזה חומר ? מה הגודל של התמונה ?" *בתך !
אני ציירתי את הציור במחשב ,כן כן במחשב יש לי לוח ציור שמחובר למחשב ובעזרתו ציירתי את הציור. גודל הציור: בפיקסלים: 2200X1539. "אני לא יודע אם חשוב לך כ"כ הפרופרציה בגוף האשה" חשוב מאוד. וכמו שכתבתי לאפרת בציור זה לא נתתי השקעה ליצירת אישה כאישה... אלה בסגנון קצת בובתי.
"אני הייתי עושה גם קפלקס על הבגד והפנים" *עשיתי ,אבל כנראה שלא ברור מספיק ! אני גם מאוד אוהב לצייר ולראות ציורים ריאליסטים ,זה נושה שבכלל לא פשוט וצורך המון אימונים. הפנים לדוגמה יצא טוב הציור הזה. ובכלל הציור הזה הוא סגנון שחדש לי ובדרך כלל אני מצייר שונה (גם מוזיקת הרקה לא הייתה הרגילה) אני כאת אבדוק מה לשפר בציור ואם אשפר דברים האלה את העדכון...
הרבה אהבה ושלום לכולם וכמובן המון תודות על התגובות.
FreeFeeling