האישה האדומה !

FreeFeeling

New member
האישה האדומה !

יותר נכון האישה הכתומה.
מזמן... לא ציירתי. זהו ציור חדש שלפני 2 – 3 דקות גמרתי לצייר אותו. . מידע על הציור . זמן עבודה: לא נימדד. מדיה: דיגיטלית. הציור לא כול כך בסגנון שלי אבל בכול זאת אם כבר אני שומעה מוזיקה שלא אהבתי בעבר אז למה שלא לצייר גם באופן יותר משוחרר ולא קשור לדרך הרגילה. הערות: 1. מיקום הראש לא כול כך במקום ולכן אולי אשנה אותו מתישהו (ואולי לא). *יכול להיות שמי היום מידי פעם אני אכתוב איזו מוזיקת אני שומעה ברקה ובזמן שאני מצייר ,והיום: את השיר המאוד מדליק והמעולה..... Pink Floyd - Welcome To The Machine מקווה מאוד שאתם אוהבים את הציור. ואשמח לשמוע את מה שעל ל
. אני אישית מרוצה ממנו. באהבה FreeFeeling

בנצ´יק!

קודם כל הראש במקום נהדר לטעמי, זה נראה כאילו היא באמצע ריקוד או תנועה או משהו כזה. המוזיקה ברקע והציור המשוחרר מזכירים לי קצת את קנדינסקי לא...
נשיקות

FreeFeeling

New member
הידכון משמעותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחרי שציירתי את הציור הלכתי לפגישה (בנוגע למשהו) וחזרתי עצוב לאלה !!! אחרי ניגוב הדמעות.
(זה היה משפט אמיתי) חזרתי לציור (להמרות שלפני הפגישה הציור היה גמור לטעמי !) ואחרי שחזרתי המשכתי בשיפורים והוספת לא מאת פריטים. (זאתי הפעם הראשונה שאני מצייר רובה או כלי נשק כול שהוא) ככול שזיכרוני פעיל ברגע זה. בכול מקרה זמן משער 6 שעות לכול הציור ! (את החלק הראשון אני לא בדיוק זוכר אבל בסיכום כללי זה כמות השעות +\-) כאת אני מרגיש ממש טוב ומאוד מרוצה מהציור פשוט מאושר............... אז הרבה אהבה ושלום לכולם. (אפרת ופיגמליונית אני אוד אכתוב את התגובה ,אני מחקה לאוד תגובות אם יהיו)
אשמח מאוד לשמוע אוד תגובות. FreeFeeling

~Gal~

New member
ווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאווו

אני לא יודעת עם מי נפגשת, אבל זה ברור שהפגישה לא עשתה לך טוב.....

אני לא יודעת אם לרחם עליה

או לא... האם יש קשר בין הפגישה לבחורה שעליה בסוף הוצאת את האגרסיות? בכל מקרה.... יש בציור המון כוח! ומשדר המון עוצמה.... דינמיות (אני יכולה כמעט לשמוע את האש ואת הרתע של הרובה האוטומט)- וואוו! מקווה שלא נשארו בך יותר אגרסיות... עכשיו הראש היחסית מנותק נראה פחות לא קשור- אולי העריפה נעשה כאילו בכוונה....

זה יפיפה... במיוחד הגוונים

תאמת אני רואה יותר מן בגד מסורתי עמוס וחתוך ללא גוף.... ויש לי רושם שהשקעת יותר בראש מאשר בשאר הציור.. האם הוא גמור? ניתן לי הרושם שהבגד לא מעובד מספיק, או לחילופן שהראש מעובד מידי...
בכל זאת זה ציור יפיפה..

מה לעשות..נדבר על שדיים...../images/Emo13.gif

החזה שלה נראה תלוש מהגוף ומאוד לא מציאותי, והבעיה היא בהצללה הלא נכונה בין בית השחי והשד עצמו, לא צריך להיות שם צל עמוק כל כך כי זה אזור שאין בו שקעים כשהיד נמתחת לאחור. מכל מקום, אני מקווה שהדמעות עברו וחזר החיוך המקסים, ואל תשכח שפה אוהבים אותך מאוד. נשיקות וחיבוקים ואייקון של עידוד. אפרת

SC

New member
אני יושב ומביט בשתי התמונות

כבר למעלה מ - 20 דקות, מביט פעם בזו פעם בזו והעבודה שלך מאוד מאוד מעניינת, אבל למה אתה כועס כ"כ ??????? אם אפשר לדעת, על מה ציירת את זה ובאיזה חומר ? מה הגודל של התמונה ? אני לא יודע אם חשוב לך כ"כ הפרופרציה בגוף האשה, כי אם לא אין לדבריי ערך אבל אם כן, אז יש לארגן קצת את הראש והחזה שנראה כמו משהו שהדביקו אותו ולא כאילו חלק מהאישה. אהבתי דבר מאוד מאוד יפה שעשית בתמונה עם הרובה, ציירת שם את האור מהירייה ועשית רפלקס של אור על החזה, אז אהבתי את הרפלקס, אני הייתי עושה גם קפלקס על הבגד והפנים, כדי לתת תחושה של ציור ריאליסטי יותר. אבל אם אתה לא בכיוון של ציור ריאליסטי ולא כ"כ חשוב לך הפרופורציה שבגוף האישה, אז....זה טוב גם. גם אני מצייר לפעמים דברים חסרי פרופורציה בכוונה למרות שאני מאוד אוהב אצל ציירים אחרים ולצייר בעצמי תמונות ריאליסטיות, יש בכך דבר יפה גם, יש לי איזשהו סגנון של ציור שבו אני משלב דברים חסרי פרופורציה בכוונה. זהו !

שיררר

New member
אהלן, אני חדשה פה... ../images/Emo39.gif

אני חושבת שבכול אומן יש את הסיגנון שלו (כול בן אדם והטעם שלו) בכול אופן שיהיה לך אחלה חג! כמובן חג-שמח!! צ´או שיר

שלום וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

אחלה שהצטרפת! טיזה יופי לנו, חג שמח גם לך ונשמח לראות אותך פה הרבה!
אפרת

היי שיר סליחה שנידחפתי

באתי ראיתי והגבתי חיחיחיחי ושיהיה לכם שנה טובה וחג שמיייייייייייייייייח

FreeFeeling

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo39.gif

~Gal~
*אכן כן ולכן הוצאתי את כול התחושות השליליות במכה אחת ! (חלק מזה הוא הציור) זאתי הדרך הכי טובה שאני מקיר - הכול במכה אחת.
פיגמליונית: "האם יש קשר בין הפגישה לבחורה שעליה בסוף הוצאת את האגרסיות?" לא
*פשוט בגלל שהיה לי בסיס וציור שכבר מעובד החלטתי שהכי נכון פשוט לעבוד אליו. "מקווה שלא נשארו בך יותר אגרסיות... “ *אני כבר די נקי (תודה
) בקשר לראש: אני אוד צריך לראות מה קורה. בנוגע להודעה הראשונה שלך: הכול נכון ,לפעמים אני מאוד אוהב להשאיר את החומר גולמי ולא מלוטש. המון תודה אל הפידבק !
אפרת@הבית: *בקשר להערות: הם נכונות מאוד (אני רציתי לעשות אותה קצת בובתית) גם הגוף שלה לא זז מעצמת הרובה ,אולי אוד מאת אני יעבוד על הציור בקתה של שיפורים. ואני אבדוק את האזור (החשוב כול כך
) מממ כמה טוב לשמוע את זה אוהב גם אתחם יקירי...
החיוך חזר ,כמו שצריך.....
SC: מעניין ... תחילה אומר תודה על ההשקעה ! "אבל למה אתה כועס כ"כ ?" *השאלה הזאת כבר נשאלה ובגלל התעניינות אני אומר שזה בגלל פרדה שאני צריך לעשות ממקום שאני כול כך אוהב וקשור עליו.
"אם אפשר לדעת, על מה ציירת את זה ובאיזה חומר ? מה הגודל של התמונה ?" *בתך !
אני ציירתי את הציור במחשב ,כן כן במחשב יש לי לוח ציור שמחובר למחשב ובעזרתו ציירתי את הציור. גודל הציור: בפיקסלים: 2200X1539. "אני לא יודע אם חשוב לך כ"כ הפרופרציה בגוף האשה" חשוב מאוד. וכמו שכתבתי לאפרת בציור זה לא נתתי השקעה ליצירת אישה כאישה... אלה בסגנון קצת בובתי.
"אני הייתי עושה גם קפלקס על הבגד והפנים" *עשיתי ,אבל כנראה שלא ברור מספיק ! אני גם מאוד אוהב לצייר ולראות ציורים ריאליסטים ,זה נושה שבכלל לא פשוט וצורך המון אימונים. הפנים לדוגמה יצא טוב הציור הזה. ובכלל הציור הזה הוא סגנון שחדש לי ובדרך כלל אני מצייר שונה (גם מוזיקת הרקה לא הייתה הרגילה) אני כאת אבדוק מה לשפר בציור ואם אשפר דברים האלה את העדכון...
הרבה אהבה ושלום לכולם וכמובן המון תודות על התגובות.
FreeFeeling

FreeFeeling

New member
הנה העדכון....... ../images/Emo6.gif

שיררר: ברוכה הבעה... חג שמח גם לך ויופי שאת פה
את העדכון לציור ביצעתי בגודל מוקטן של הציור (טעות שלי) FreeFeeling

SC

New member
זריז

תשמע, עבודה לא רעה בכלל, להיפך טובה מאוד, יש כמובן מקום לתיקונים נוספים. אפשר לשחק עם זה בלי סוף. הפנים הקודמים מאוד יפות, אבל עכשיו החיבור של החזה עם הראש הרבה יותר טוב. תשמע אני חייב להגיד לך, אני מאוד נהנה לצייר בצבעי שמן, אני מתלכלך והבית חנוק מהריח של הטרפנטין, השמן ושאר החומרים, אני כמובן מכור לזה אבל האמת היא שאף פעם לא ציירתי באמצעות מחשב, ברמה שאני מצייר באופן ידני. הייתי שמח לנסות ולשתף אותן ואת הפורום בכלל. באיזו תוכנה אתה משתמש, האם יש איזושהיא חומרה מיוחדת לשם כך ? תודה שהתייחסת לפנייתי הקודמת אלייך !

FreeFeeling

New member
ל - SC ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

איזה יופי הרבה תודה על הפידבק החיובי והתורם.
בקשר לציורי שמן:
אתה מאוד מזכיר לי אותי !!! אני גם מתעסק אם ציורי שמן (להמרות שמאת מאוד ורק ציירתי כ-7 ציורים בערך) (בקשר לכול הרחות ושהכול מתלכלך בבית ,זה באמת מאוד חסר למי שגם מצייר במחשב) אתה נישמע מקצועי ! האם יש לך גם רישומים ? אני מאוד אוהב רישומים וציורי שמן. הבעיה היא שציורי שמן בעייתי לצלם ורישומים מאוד פשוט לסרוק. ולרישומים יש גם כוח רב. .בקשר לציור בעזרת מחשב. זה לא דבר פשוט – בגלל שהו בכלל לא מזכר מכחול או עיפרון (לדוגמה). וסגנון העבודה מתבצע בצורה שלא מסתכלים על מקום הציור אלה על המסך. וצריך להתרגל לזה ! .החומרה שלי די פשוטה. - 300 MHZ - אני לא יודע כמה כסף יש לך אבל תמיד מומלץ למטרה זו לכנות כמה שיותר זיכרון )RAM( שהתקציב מרשה לך ,ולאחרונה המחירים ירדו משמעותי מאוד !! לי יש 256 (שעלו ביוקר בעבר) - וכמובן לוח ציור הכי פשוט מצוין בשביל משהוא שמתחיל. התוכנה: Adobe Photoshop 5 פשוט אחלה ! ויש גם את Coral Painter שלאחרונה יצאה גירשה 7 (אם תרצה אני יכול לאלות ציור שציירתי בעזרתה.) נכון לרגע זה אני לא מצייר בה מממ אולי באמת צריך לחזור אליה. והיא יותר מזקירה עבודה אם צבעי זמן ונחשבת בגלל זה ,הכי מתאימה וגם למברשות יש טקסטורה ולא חלקות. אם יש אוד שאלות אשמח מאוד לענות עליהם
בברכה FreeFeeling

SC

New member
אתה צודק במאה אחוז

רק תדע לך שלא שכחתי אותך בכלל, להיפך, היה לי אתר מעולה של ציורי מים כדי להראות לך למה התכוונתי אז ואני לא מצליח לאתר אותו. אם יצא לך תחפש צייר בשם אנדרו ווייט, ANDREW WHITE ותחפש קצת עבודות בצבעי מים שהוא עשה. ממש יפה.

למעלה