האירוע של תפוזינה

Small Tiger

New member
האירוע של תפוזינה

שלום לכולם שבוע הבא יש ביום חמישי-שישי ארוע גדול של תפוזינה ובו - בין היתר יהיו גם קרבות קיקבוקסינג ועוד מישהו יכול להרחיב בפרטים על מה שהולך להיות שם ?

COGAN BENY

New member
קרבות אגרוף תאילנדי

שם תראו מתאגרפים שלי בשם עוזי מזרחי נגד דימה צוקרמן ואלייה גרד נגד משהו גם מלחימה משולבת. ערן דב היה צריך להתאגרף גם אבל אין מי שיעלה מולו שם וחבל. יהיה ארוע ענק ומושקע, כל הכבוד לאיציק פרנקו, מושיק קידר ועלי בן נחום על האירגון.

COGAN BENY

New member
יהיה קרב ענקים ב45-48 ק"ג

בין שירן אלוף ישראל מקריית אונו ארז לוקוב, נגד היחיד שמוכן להתאגרף איתו בשם יבגני רובינסקי, חבר נבחרת ישראל . בעבר היה קרב מדהים בינהם ושירן ניצח.

Pyongwon

New member
עזוב. שאלה - ממתי יש נבחרת ישראל

בספורט זה? סליחה על הבורות, אבל מעוניינת לדעת. רוצה קרב? שים אותו מול נבחרת ישראל - תראה מי יצא ראשון - בנוק אאוט!

lironmarko

New member
ג'ס עם כל הכבוד

ויש כבוד... שירן זה בחור שבמסגרת המשקל שלו בנוי כמו סלע ... אין מישהו במשקל שלו עם יציבות וכח כמו שלו ...(נכון להיום) שאני אומר אין אז אני מתכוון לכל הליגות ... אם את מדברת על טאקוונדו ..שיעלו מולו ... לא נראה לי שהם יודעים איגרוף תאילנדי
לירון יהיה אירוע ממש ענק אני מגיע ...

COGAN BENY

New member
זלזול?

אל תשכחי שבטקוואנדו , ישראל לא מביאה שום הישג בבוגרים משמעותי מאז אליה ולואיק ללום דבר שני, כתשובה לזלזול שלך, אצלי במכון מתאמנת סגנית אלופת עולם באגרוף תאילנדי ומקום שלישי באליפות אירופה לבוגרים -----בטקוואנדו---- לואיק ללום, אז זהו, ואני יודע בדיוק מי ברמה בטאקוונדו ומאיזה מועדון, ומה שווים ההישגים שמביאים או לא מביאים. ההשוואה שאיגרוף תאילנדי זה מכות רצח בלי טכניקה, וספורט ברברי שייך לאלה שאין להם ביטחון עצמי במה שהם עושים, או קנאת סופרים, או לכאלה שהפסידו לתאילנדי. מה לעשות שכיום בארץ אף אחד מטקוואנדו לא מסוגל להחזיק את כל הקרב בלי ליפול נוק אאוט בחוקי אגרוף תאילנדי נגד מתאגרף בינוני (ולא דיברתי על לנצח), כמו שבג'ודו אני ושכמותי, אין לנו שמץ של סיכוי, אבל לא תשמעי אותי מזלזל בג'ודו.

בודוקאן

New member
בני, בני....

זו ג'סיקה, אל תתנפל, אני מתערבת איתך שהיא לא הבינה אותך ואתה לא הבנת אותה. גם כאשר אני מדברת איתה פנים אל פנים, לפעמים אני מבינה בדיוק הפוך ממה שהיא התכוונה. קבל ממני עצה, ותוודא איתה קודם שהיא באמת התכוונה למה שאתה חושב שהיא התכוונה. אני שמה התערבות של....עוגה למפגש פורום הקרוב!

lironmarko

New member
לואיק ללום הבנאדם הזה היה כוכב

כשאני הייתי בן 15 ככה ...זריז כמו חתול ....

COGAN BENY

New member
תמונה של נבחרת ישראל

לאליפות העולם האחרונה, לבוגרים. ישראל הביאה 2 מדליות כסף ו2 מדליות ארד.

lironmarko

New member
בני שאלה...

1 מתי החלק של הקרבות אמור להיות בערב? 2 מול מי איליה עולה? מישהו מוכר <? לירון

COGAN BENY

New member
חדשות:

ביטלו לערן, לעוזי ולאילייה את הקרבות באיגרוף תאילנדי, בטענה שהם "טובים מידי" באיגרוף תאילנדי (לאחר שראו את עוזי שבוע שעבר ברעננה), ורוצים לעשות את הקרבות בלי ברכיים ומול ערן לא רוצים בכלל. שתבינו שעוזי עשה רק 2 קרבות, וליריב יש מעל לחמש עשרה! ואת אילייה בכלל לא ראו אלא אמרו שאם עוזי עבד ברכיים בצורה כזו אז לא עולים נגד המועדון שלי כי היריב של אילייה לא טוב בברכיים... מה שלא הסכמתי כמובן.. חוו דעתכם

Pyongwon

New member
שיסע לחו"ל אם הוא כזה טוב! מי

אחראי על איגרוף טאילנדי בארץ? למה לא "חותמים" אותו או מכניסים אותו לאיזה נבחרת? יש כזה דבר? חבל שלא יעשה קרבי אם הוא כזה תותח! ואתה - אולי דבר עם אלן, תראה מה אפשרי לעשות? או אי אפשרי לעשות? מעניין...

Small Tiger

New member
איזה איזה קרבות יהיו בדיוק ?

רגע אז לא יהיו קרבות ? או שרק קרבות איגרוף ? ידוע באיזה שעה הקרבות ?

lironmarko

New member
חבל

יכל היה להיות נחמד...טוב כנראה ש"הם" רוצים נצחונות בטוחים לא ככה בני

בתור אחד שהתאמן עם עוזי

אני התאמנתי עם עוזי עוד בתחילת דרכו שהתחיל בנהריה אצל המאמן דרור ולוורד ואני לא מכיר את איליה אבל אני יכול להגיד לכם שכמה שעוזי די "חדש" בעסק של הקרבות הוא ממש חיה רעה....... ד"א בני הוא מתאמן אצלך עכשיו נכון?

COGAN BENY

New member
עוזי אדם נפלא, עם מנטליות חזקה

המון בגרות נפשית ורצינות, יש לו מוטיבציה גבוהה, וגם רוח שלא נשברת. הוא מתאמן אצלי בשנה האחרונה יום יום והוא עושה המון ספארינג עם כולם, וגם בא לאימוני נבחרת שהם אישיים איתי, בחור רציני. כשתראו את הקרב שלו בטלביזיה נגד מאור עליה, תבינו מזה בגרות נפשית בזירה.

RoyceGracie

New member
בני, כשתדע אילו קרבות יהיו בסוף...

אשמח אם תכתוב אותם פה. אם לא יהיו קרבות מעניינים לא אגיע לארוע. אודה לך אם תמשיך לעדכן. יום טוב.

COGAN BENY

New member
שווה להגיע רק בשביל גודל ההפקה,

ההופעות, וההפנינג שיהיה שם. ובמיוחד בשביל הקרב החוזר בין שירן כהן ליבגני רובינסקי, מויי תאי במיטבו.

למעלה