האירוע היום

ethnix1

New member
האירוע היום

היום הלכתי לאירוע התרמה לכבוד שנה למפקד הלאומי. כן, אני חתמתי לפני שנה והזמינו אותי במחיר של 50 שקל לכרטיס היה מאד מעניין, עם פולי בתור מנחה, אחינועם ניני ומיקי גבריאלוב אמנים מה שהפתיע אותי ושמח אותי יותר מכל- אתניקס שהופיעו בסוף האירוע. לא ידעתי שהם אמורים להופיע.. זו הייתה בשבילי הפתעה גמורה! אחרת הייתי אומרת לכם :) והם לא שרו שיר או שניים אלא עשו ממש מעין הופעה קטנה אז כל הכבוד להם על האומץ לבוא ועל ההשקעה זוהי מטרה לדעתי מאד חשובה הלוואי שיהיה שלום ותודה לאתניקס ולכל פעילי המפקד ומשתתפי האירוע

ethnix1

New member
רגע, אם אתניקס יבקרו פה

זה אומר שלא נוכל לדבר פה יותר בחופשיות על מכירת דיסקים צרובים של אתניקס והפצת הקלטות וידאו של ההופעות שלהם שאנחנו מצלמים באופן חופשי?
אולי עוד נאלץ לקנות דיסק מקורי שלהם?? <דבר שלא נעשה בחיים>
דיסקים
שולטים!

רק דיסקים! (לא צרובים)

לי יש כמעט את כל הדיסקים של אתניX, רק חסרים לי את "פופ", "ברוכים הבאים לישראל" ו"מוריס" שאותו אני מאוד רוצה לקנות. אני למדתי כבר שכל דיסק של אתניX משתלם. אתם יודעים אולי איפה אפשר להשיג את "מוריס"?

ethnix1

New member
בקשר לצרובים..

זאת הייתה בדיחה אם לא הבנת.. ואת הדיסק פשוט תחפש בחנויות דיסקים, אני אחפש לך בחנויות אינרטנט, הוא בטח ניתן להשגה..

ZGala

New member
מניסיון שלי

אני ניגשתי לבעלים חנות ובקשתי להזמין בחברה (זה בטוח באפשרות שלהם) כך יש לי כל דיסקים של אתניקס + קיבלתי במתנה דיסק גולה גולה כי חיפשתי גם אותו בעלי חנויות מוסיקה בשימחתם עוזרים (לפחות בעיר קטנה שלי) בהצלחה!

קלנדיה

New member
תבואו לכפ"ס יש פה

כמעט את כל הדיסקים של אתניX שאתם מחפשים. לא רק שיש לי את כל הדיסקים שלהם יש לי אותם גם בקלטות וחלק בתקליטים (מה שעוד הספיק לצאת כתקליט...). בקיצור אל תקנו צרובים, כל דיסק של אתניX שווה את הכסף שאתם משקיעים!

למעלה