האירוניה של אלאניס

האירוניה של אלאניס

יום יבוא ואני ישנה ת'שם שלי לשם הזה. קיצר סקר שמעניין אותי הרבה זמן לדעת. איזו אלאניס אתם הכי אוהבים ומה כל אחת מסמלת בשבילכם? באירוניק. הנהגת האדומה הצהובה הירוקה. אני אישית הכי אוהב את האדומה. הכי משוגעת, בלי הדמות הזה לא היה לי שום קשר לאלאניס. עודד בכיתה ב' באתי ביציאה - "מכל להקת הבנות האלה, האדומה הכי יפה...". מזכירה לי מן דמות שמושפעת הרבה מאינטואיציה, שובבות, מתיקות, אוהבת ומצחיקה. נהגת - ה SYMPATHETIC CHARACTER האישית של אלאניס, היא אומרת שהיא מזכירה לה מן אחות גדולה ואחראית. היא במקום השני אצלי. בסקר שנערך לפני שנתיים באתר מעריצים רשמי WWW.ALANISMORISSETTEFANS.COM, נקבע שהיא הדמות הפופלארית בקליפ. צהובה - עם הצמות, חמודה לאללה. אוכלת משהו לא מובן. השניה הכי טובה שלה, בסוף הבית השני - ISN'T IT IRONIC... DONT'CA THINK.? והיא מרימה את הגבות שלה בשובבות מתוקה. נ.ב. בטח שמתם לב למן שניה, שהיד של הדמות הצהובה נוגעת באדומה... זו היד של המאפרת של אלאניס בקליפ הזה. ירוקה - לא כל כך אוהב אותה כמו את השאר, נראת כמו ילדה עם סכוזפרניה עצבנית, הקטעים שלה עם הידים נחמדים, אבל לא משהו. נתנו לה בקליפ יותר מידי לשיר. אבל היא גם מתוקה. אוהב את כולם... תהנו להצביע...

אחלה שאלה

אני הכי אהבתי את הירוקה! הכי מצחיקה! וגם מייצגת לדעתי הכי טוב את אלאניס...

Lotzifer

New member
אממממממ אממממ אממממ....

שאלה טובה.... ת'אמת הרבה זמן לא ראיתי ת'קליפ אז ממש אין לי מה לענות..... בלה.... פעם ראיתי את איירוניק אבל עם ילדות קטנות במקום אלאניס.... זה היה ממש מוזר..... וגם ממש ממש מזמן.....

מלכוש

New member
שאלה מקורית!

אני חייבת לציין את זה! יפה על הרעיון שניה, אני אראה את הקליפ.. *רואה* טוב ראיתי פעמיים כי היה מאוד קשה להחליט נראה לי שאת הצהובה אני אוהבת הכי אבל גם את שלושת האחרות אני אוהבת הירוקה היא כזאת מאוד דומיננטית, היא מאוד זורמת האדומה משוחררת, מתנסה ומצחיקה.. אממ... הצהובה היא קצת מעופפת, וגם פחות מראים אותה יחסית לשאר, היא נראית כאילו היא במקום אחר והזאת עם הכובע מאוד חמודה, היא גם דואגת לכולם אבל לקראת סוף השיר, כשהיא זורקת את הכובע היא גם כזה רוקדת... אוי איזה תיאור לא טוב של הדמויות... חפיף.. וכולן ביחד מרכיבות אישיות שלמה(?) אה וכן, הקליפ של איירוניק כשרואים ילדות קטנות נורא מצחיק =)) ונקרעתי- האדומה בלהקה הכי חמודה... חחחח בכיתה ב' ראית איירוניק? חחח =)

למעלה