מילוי פרג
חג פורים שמח !!! חומרים למלית פרג: 3 כוסות פרג טחון , טרי 1 כוס סוכר 1 כף דבש 1/4 1 כוסות חלב 1/2 חב' חמאה גרידת לימון מ-1 פרי 1 ביצה 4 כפות אגוזים קצוצים 2 כפות צימוקים אופן הכנת המלית: 1. מרתיחים –חלב,סוכר,חמאה,גרידת לימון ודבש. 2. מסירים מן האש,מוסיפים את הפרג,אגוזים וצימוקים. 3. נותנים למלית להתקרר למשך 5 דקות ומוסיפים את הביצה. הערה: אני ממליץ בחום לקנות פרג בחנות שטוחנים אותו במקום ולטעום אותו. חשוב שמגיעים הבייתה להכניס אותו למקפיא עד לשימוש.