גירפה האחרת
New member
האירוח של אתמול
ארחתי אתמול לראשונה בביתי שתי חברות.
היה לי קרייסס. הכנתי מרק כתום. בישלתי אותו כבר ביום שלישי ואתמול רק תיבלי והוספתי חלב קוקוס (בטעות נשפכה לי פנימה כל הפחית). יצא דלוח ותפל והרבה יותר מידי קוקוסי. כבר הייתי על סף דמעות והן עוד רגע בדלת. עצרתי לרגע וחשבתי מה לעשות. הוצאתי את הכתומים שנותרו במקרר (רק גזר וחתיכת דלעת). הוספתי בצל. חתכתי הכל לחתיכות קטנות שיתבשל מהר. הוספתי למרק וטחנתי שנית. יצא מעולה! הירקות הם דלעת, גזר, בטטה, בצל וכמה שיני שום שלמות. הוספתי חלב קוקוס ותיבלתי בחמאת בוטנים, קצת סוכר חום, ג'ינג'ר, שום כתוש, מלח, מעט סויה, פלפל שחור, קינמון ומוסקט.
הגשתי מרק כתום (ששכח להצטלם)
ירקות (פלפלים בשלושה צבעים, צנוניות, גזר, בצל ירוק, מלפפון ועכשיו נזכרתי שהקולורבי נשכח במקרר)
מטבל יוגורט עם זעתר טרי, נענע יבשה ושום
גבינת שמנת זיתים
קוביות בולגרית עם שמן זית וטימין
חמאה עם מלח גס ורוזמרין (כל עשבי התיבול טריים מהגינה של אימי)
גבינה צהובה
ממרח עגבניות מיובשות, טפנד, פסטו (כולם מעשה בית של אימי)
לחם שיפון שאחת החברות הביאה
לקינוח היתה עוגת גבינה פירורים ומאפינס חמאת בוטנים בננה ושוקולד שהכנתי השבוע
שתינו למברוסקו וריזלינג
היה כיף וטעים לכולנו
ארחתי אתמול לראשונה בביתי שתי חברות.
היה לי קרייסס. הכנתי מרק כתום. בישלתי אותו כבר ביום שלישי ואתמול רק תיבלי והוספתי חלב קוקוס (בטעות נשפכה לי פנימה כל הפחית). יצא דלוח ותפל והרבה יותר מידי קוקוסי. כבר הייתי על סף דמעות והן עוד רגע בדלת. עצרתי לרגע וחשבתי מה לעשות. הוצאתי את הכתומים שנותרו במקרר (רק גזר וחתיכת דלעת). הוספתי בצל. חתכתי הכל לחתיכות קטנות שיתבשל מהר. הוספתי למרק וטחנתי שנית. יצא מעולה! הירקות הם דלעת, גזר, בטטה, בצל וכמה שיני שום שלמות. הוספתי חלב קוקוס ותיבלתי בחמאת בוטנים, קצת סוכר חום, ג'ינג'ר, שום כתוש, מלח, מעט סויה, פלפל שחור, קינמון ומוסקט.
הגשתי מרק כתום (ששכח להצטלם)
ירקות (פלפלים בשלושה צבעים, צנוניות, גזר, בצל ירוק, מלפפון ועכשיו נזכרתי שהקולורבי נשכח במקרר)
מטבל יוגורט עם זעתר טרי, נענע יבשה ושום
גבינת שמנת זיתים
קוביות בולגרית עם שמן זית וטימין
חמאה עם מלח גס ורוזמרין (כל עשבי התיבול טריים מהגינה של אימי)
גבינה צהובה
ממרח עגבניות מיובשות, טפנד, פסטו (כולם מעשה בית של אימי)
לחם שיפון שאחת החברות הביאה
לקינוח היתה עוגת גבינה פירורים ומאפינס חמאת בוטנים בננה ושוקולד שהכנתי השבוע
שתינו למברוסקו וריזלינג
היה כיף וטעים לכולנו