היי מלח יקרה
את בעלי הכרתי לפני 10 שנים. כשהייי בצבא פגשתי בחנות דיסקים איזו ילדה שראתה שאני מחפשת דיסקים של להקה מסויימת ותברר שגם היא אוהבת אותם ומכירה עוד מישהו שאוהב אותם מאילת והם מתכתבים. אז ככה התכתבתי גם אני איתו במשך שנתיים וחצי ובזמן זה היתה לו חברה אמריקאית(נוצרייה אגב..) ואז הם נפרדו וחצי שנה לאחר מכן באתי לבקר אותו באילת עם בת דודה שלי. ומאז אנחנו חברים. היו לנו הרבה עליות ומורדות ובסוף לפני שנה החלטנו להתחתן... 2. פגשתי נוצרים גרמנים כשהייתי בתיכון ובעצם היותי גרה ביפו, למדתי בבית ספר שבכיתה שלי למד בחור נוצרי. לצערי אני לא יודעת אילו אירועים חשבוים היו להם שם... 3. משהו שרציתי...כן. להיות וטרינרית..הציונים שלי לא מספיקים ואני אדם לא ריאלי ולכן ויתרתי

4. הפורומיטם האחרים שאני משתתפת: אמנם זמן רב לא ביקרתי בהם אך:זכויות בע"ח, צמחונות וטבעונות, שואה ותיעוד.... 5. כיועצת לסטודנטים חדשים הייתי מייעצת כך: לא להילחץ מעצם היותם סטודנטים, להשתדל להגיע לכל השיעורים,אם יש אפשרות לא לעבוד אז שיעשו זאת\ לא לדחות עבודות, שיעורים,קריאת ספרים, בכל בעיה לגשת למרצה או ליועץ עצמו,לא לשכוח שסטודנטים הם גם בני אדם ושמותר להיכשל, מותר לשאול, להעזר ולהתקשות. להשתדל להשקיע כמה נשיתן.