האירוח של איש הפיל

michaeld1

New member
שלום איש הפיל

מקור הכינוי "איש הפיל"? האם קשה להיות צמחונית? לא מתחשק לך לאכול בשר? מאיזה גיל את צמחונית?

היי - היו לי בעיות עם המחשב.לכן האיחור

1. מקור השם "איש הפיל" - הוא על שם סרט באותו שם. איש הפיל היה אדם שנולד מעוות כולו והפך ל"קרקס" עיניי החברה. בסופו של דבר הוא מת..לקחתי את הסרט הזה מאוד ללב כי קשה לי עם זה שהחברה לא מקבלת אנשים עם מוגבלויות שונות ומתייחסת אליהם בצורה מגעילה. 2. לא קשה בכלל להיות צמחונית כי אני צמחונית מאידאולוגיה. אני נגד אכילת בשר ואכילת בע"ח. מבחינתי זה כמו רצח. המחשבה על פרות ושאר חיות, המובלות מידי יום ברכבות אל בית המטבחיים מזכירה לי את השואה. זה דבר איום ונורא מבחינתי. 3. לא. לא מתחשק לי לאכול בשר 4. אני צמחונית מגיל 7-כיום אני בת 31+

michaeld1

New member
הבעל גם צמחוני?

ואם לא, אתם מסתדרים עם השוני? הוא אוכל בשר בבית? איך את מקבלת את זה?

הבעל לא צמחוני

אנחנו מסתדרים כי אני לא יכולה לשנות אדם בן 31 אבל הוא לא אוכל הרבה בשר..ממש מעט. הוא אוכל בבית בשר אחת ל.. קשה לי עם זה אך שוב פעם, אין לי אפשרות כל כך לשנות את זה..הו גם לא מתעקש על זה...מידי פעם אוכל בשר..

salt of earth

New member
עוד שאלות

1- איך הכרת את בעלך 2- האם פגשת נוצרים לפני הפורום, ואם כבר את ביפו את יודעת איזה אירוע חשוב לנצרות אירע שם? 3- משהו שרצית ועדיין לא השגת, 4- באיזה פורומים את משתתפת חוץ מהפורום שלנו 5- מינו אותך ליועצת לסטודנטים חדשים וצעירים, מהן העצות שהיית נותנת לסטודנט חדש בתור סטודנטית ותיקה.

היי מלח יקרה

את בעלי הכרתי לפני 10 שנים. כשהייי בצבא פגשתי בחנות דיסקים איזו ילדה שראתה שאני מחפשת דיסקים של להקה מסויימת ותברר שגם היא אוהבת אותם ומכירה עוד מישהו שאוהב אותם מאילת והם מתכתבים. אז ככה התכתבתי גם אני איתו במשך שנתיים וחצי ובזמן זה היתה לו חברה אמריקאית(נוצרייה אגב..) ואז הם נפרדו וחצי שנה לאחר מכן באתי לבקר אותו באילת עם בת דודה שלי. ומאז אנחנו חברים. היו לנו הרבה עליות ומורדות ובסוף לפני שנה החלטנו להתחתן... 2. פגשתי נוצרים גרמנים כשהייתי בתיכון ובעצם היותי גרה ביפו, למדתי בבית ספר שבכיתה שלי למד בחור נוצרי. לצערי אני לא יודעת אילו אירועים חשבוים היו להם שם... 3. משהו שרציתי...כן. להיות וטרינרית..הציונים שלי לא מספיקים ואני אדם לא ריאלי ולכן ויתרתי:( 4. הפורומיטם האחרים שאני משתתפת: אמנם זמן רב לא ביקרתי בהם אך:זכויות בע"ח, צמחונות וטבעונות, שואה ותיעוד.... 5. כיועצת לסטודנטים חדשים הייתי מייעצת כך: לא להילחץ מעצם היותם סטודנטים, להשתדל להגיע לכל השיעורים,אם יש אפשרות לא לעבוד אז שיעשו זאת\ לא לדחות עבודות, שיעורים,קריאת ספרים, בכל בעיה לגשת למרצה או ליועץ עצמו,לא לשכוח שסטודנטים הם גם בני אדם ושמותר להיכשל, מותר לשאול, להעזר ולהתקשות. להשתדל להשקיע כמה נשיתן.

למעלה