2 מהממות
ק קורלוש ודמוש לנצח New member 6/9/06 #166 יאא אופק יפהה שליי!! חחח אינ אוהבת אותך !!!! חיחיחח תודה על הכל מאמי!!
P purple rose New member 6/9/06 #140 רעות תודה חח לי יש 50 תמונות רובם מטושטשות האינערף למה היה אסור לצלם עם פלאש בזמן הצילומים חחחחחחחחחחחחחחאבל לא התייאשתי וצילמתי אני יעלה מחר
רעות תודה חח לי יש 50 תמונות רובם מטושטשות האינערף למה היה אסור לצלם עם פלאש בזמן הצילומים חחחחחחחחחחחחחחאבל לא התייאשתי וצילמתי אני יעלה מחר
ס סתוונית סנדלר New member 6/9/06 #143 תמונות יפווווותת -555- חעחע שמחה בשבילכן מנהלות יקרות שלי!!! ורעותע? את מדהיממההההה אז יאללה לפרגן לעצמך!
תמונות יפווווותת -555- חעחע שמחה בשבילכן מנהלות יקרות שלי!!! ורעותע? את מדהיממההההה אז יאללה לפרגן לעצמך!
T TOUSH New member 6/9/06 #148 תודה על המחמאה../images/Emo9.gif יש משפט שאומר "אין אדם מעיד על עיסתו" אני לא אומרת שאני מכוערת אבל אני גם לא ילך ויגיד שאני יפה ומושלמת
תודה על המחמאה../images/Emo9.gif יש משפט שאומר "אין אדם מעיד על עיסתו" אני לא אומרת שאני מכוערת אבל אני גם לא ילך ויגיד שאני יפה ומושלמת
ג גילי LOVE אדם New member 6/9/06 #163 ממממממממממממממממממממתי מעעלליים את אאת האירוח מתי שמעללים שלחו קישור