האיפוד שלי משתגע!!

Yafnit

New member
האיפוד שלי משתגע!!

חיברתי אותו למחשב כדי לסנכרן אותו, הסינכרון התחיל, ואז הוא פשוט נתקע וקפצה לי הודעת שגיאה כלשהי. עכשיו, זה כבר קרה לי היום, ואחרי כמה זמן המסך פשוט חזר לעצמו והאיפוד תפקד באותו מצב שלפני הסינכרון (רק עם פחות בטריה כמובן). והנה, זה קרה שוב! מה זה? מה עושים?

Yafnit

New member
ועכשיו ניסיתי שוב וזה שוב קרה..

וזו ההודעה שקופצת: The IPOD "________" cannot be updated. The required file cannot be found. נורא מתסכל.

LinkTree

New member
ממ.. [דרושים פרטים]

ניסית RESET לאייפוד? השירים באייטיונס מנגנים כמו שצריך? איזה אייפוד זה בדיוק?

Yafnit

New member
(משלימה פרטים)

ניסיתי לעשות RESET לאיפוד (מדובר על הלחיצה הארוכה על האמצע והPLAY כן?) ולא הצלחתי. הוא פשוט לא הגיב לזה. (יותר מזה - אני חוששת שלאחר הRESET אני עדיין לא אצליח לעדכן את האיפוד כפי שקורה לי עכשיו ואז בכלל לא תהיה לי מוזיקה עליו). אין בעיה עם האיטיונס, אלא רק עם ההעברה של השירים לאיפוד עצמו. זה איפוד וידאו 30GB (דור חמישי אני חושבת?!)

Under the GUN

New member
יש הבדל בין ריסט לריסטור

ריסטור מוחק הכל ומשחזר את האייפוד להגדרות יצרן (כמו שקיבלת אותו בקופסא) ריסט זה כמו לעשות ריסט למחשב.. לא קורא כלום, רק יכול לעזור ולעשות ריסט זה כפתור אמצעי + כפתור עליון, לא פליי

אני מניח שאת/ה מנסה לחבר אותו ליציאה מקדימה

תנסה ביציאה מאחורה ובלי שום כבל חוץ מהמקורי(זה עשה לי את הבעיה הזאת כשחיברתי אותו עם מפצל למאחורה) זה אמור להיות בסדר.

Yafnit

New member
אני מחברת אותו עם הכבל המקורי בלבד.

וביציאה האחורית. זו גם לא בעיה שנתקלתי בה בעבר, כלומר, כלום לא השתנה מלפני שבוע כשחיברתי את האיפוד ועדכנתי את השירים כרגיל.

Yafnit

New member
הבעיה לא נגמרת...

ניסיתי טקטיקה חדשה! למחוק ולהתקין את האיטיונס מחדש. זה לא עבד לי. אני חוששת שאם אני אעשה ריסט השירים יימחקו, הבעיה תימשך, ואז גם לא תהיה לי המוסיקה שיש לי עכשיו על האיפוד. יש עוד אופציות לפתרון?

למעלה