האיסלאם-היהדות

האיסלאם-היהדות

למה אין חיבור בין האיסלאם ליהדות? הרי לשניהם אותם אידיאולוגיות רצחניות שצריך לשחוט כל מי שלא הולך בדרכי האל וכגון בעיר הנדחת שסך הכל עבדו עבודה זרה וכבר מצוה התורה לא להשאיר ממנה זכר ולהרוג ולשרוף את כל בני העיר ורכושם וכן לשניהם אסור לאכול חזיר ולשניהם אותם דינים לגבי צניעות כגון להרוג הומואים ואשת איש וכו` וכו` ולמה אין חיבור בין היהדות לאיסלאם הזהות וככה חסכנו הרבה נהרות של דם או שמא יש הבדל כלשהו בניהם שמישהו יוכל להאיר את עיני???

the dudu

New member
מאיר שליו כתב על זה משהו יפה

חבל שאין לי איך להשיג את זה עכשיו ):

24 CTU

New member
תשובה

קודם כל אני חולק עליך בנקודה שליהדות יש עקרונות רצחניים,לדעתי התורה זה ספר החוקים הכי אנושי שיש,והסיבה היחידה שיש דם בין האיסלאם ליהדות הוא מכיוון שמוחמד שהוא מייסד דת האיסלאם ייסד את הדת שלו על היהדות אלא שהוא טען שיש דרך חדשה,בערך כמו ישו,לאחר שהוא הקים את האיסלאם הוא רצה שהיהודים יתפללו לכיוון מכה,לאחר שהם לא הסכימו נהפכה להיות שינאה בין היהדות לאיסלאם,ולכן אנחנו נקראים בשביל המוסלמים כופרים.

פנדיאני

New member
אז איך אתה מסביר

את זה שהתורה מצווה להרוג את הגויים שגרים בארץ ישראל, וההנצלות היחידה שלהם מהגזר-דין מוות זה לקבל על עצמם 7 מצוות בני נוח? ואיך אתה מסביר את מסעות הצלב שערכו הקדמונים בתנ"ך, במהלכם הם השמידו בכל עיר כך וכך נשים וילדים?

מי אמר שאין?

כתבה ב``משפחה``-העיתון החרדי הנפוץ ביותר. דיברה על מפגש של אנשי דת יהודים בראשות הרב מצגר לבין אישי דת מוסלמים. הייה בינהם כימיה נהדרת!

מי אמר שאין?

כתבה ב``משפחה``-העיתון החרדי הנפוץ ביותר. דיברה על מפגש של אנשי דת יהודים בראשות הרב מצגר לבין אישי דת מוסלמים. הייה בינהם כימיה נהדרת!

מובחרת

New member
אחים רבים על הירושה

אין מצב לשךום בין אחים! יעקב ועשו,ויזניץ ומונסי,בעלזא ומחנובקא,גור והשד יודע מי.

אביv av

New member
וזאת ההוכחה ש

שאנחנו מיוחדים והשנאה הזאת היא ללא סיבה מוצדקת רק עשיו שונא ליעקב ולא משנה אם יש דברים מסוימים שהם זהים ולעצם הענין אני לא מסכימה עם ההנחה שאם יש דברים זהים אז לא רבים מה גם שיש עוד המון שוני

אין להם אותם אידיאולוגיות

וגם לא אותם דינים. מאיפה הבאת את זה? אגב, אם אונסים יהודים להחליף את דתם, וניתנת להם אפשרות לבחור בין נצרות לאיסלאם, ההלכה היא לבחור באיסלם, רק בגלל שהנצרות מאמינה בשיתוף ("השילוש הקדוש"), והאיסלאם באל אחד.

עוד דמיון

בשני הדתות העולם צריך להתחסל בקרוב ע``י בוא המאדי\המשיח וכיון שאיני בקיא בנבכי הדת המוסלמית איני יכול לכתוב על עוד דברים דומים ושאלתי היא: למה שלא יהפכו את היהדות והאיסלאם לדת אחת??? (אם יש מישהו שנפגע מטון הכתיבה שלי איתו הסליחה אבל כאן זה לא פורום של מאמינים...)

עם כל הכבוד לציניות

ההבדל מאוד מאוד בולט, בעוד ביהדות כל העונשים והמצוות אותם הזכרת, חלים רק ביחס לעם שקיבל אותם על עצמו (למרות שאין לי שמץ שמצו של מושג מה קובעת לי העובדה שסב סבי קיבל ע``ע משהו, אבל לזה זה מתיחס) האיסלם מחייב בעונש מוות גם עמים ואנשים שלא שלא קבלו על עצמם כלום ביחס אליו. וזה לא הבדל כמותי, אלא כמו ההבדל בין אותו אדם שקיבל על עצמו חוקה מסויימת, לבין אדם שלא קיבל

spaceboss

New member
לא מדוייק

"חלים רק ביחס לעם שקיבל אותם על עצמו"- מה עם המושג שבע מצוות בני נח? לפי שבע מצוות בני נח, לדוגמא, יהיה ליהודי מותר להרוג כל גוי בעל זכות הצבעה ממדינת מסצוסטס שבארה"ב, אם שאלת הנישואין ההומוסקסואלים יעמוד בבחירות. (בגלל החיוב להעמיד בית דין שלא תומך בגילוי עריות)

spaceboss

New member
שכחתי

לומר שזה לפי דעת הרמב"ם. עונש מוות גם אם הגוי לא קיבל על עצמו לקיים שבע מצוות...

שטויות!

לפי ההלכה היהודית צריך למחות את רוב רובם של האירופאים מהעולם משום שהם מזרע עמלק! וגוי שגוזל פחות משוה פרוטה נהרג בבית דין! לא שמעת סיפורים על רבנים שרצחו תינוקות נוצרים בגלל שהם מזרע עמלק??

spaceboss

New member
אי אפשר

לדעת כיום מי מזרע עמלק. איך אתה טוען שהם אירופאים? מקורות.

קודם כל לא שמעתי כאלה סיפורים

וזה מאוד לא מסתבר, משום שאין שום מקור למידע מיהו עמלק, בפרט, אחר שנתערבו האומות. שנית, עדיין יש לשלם לא להבדל המהותי מאוד, למרות חוסר המוסריות של היהדות, עדיין ישנו הבדל בין נקמה בעם, דבר שאגב היה מקובל בזמנו, לבין רציחת כל מי שאיננו מקבל עליו דת מסויימת. וכן לגבי בן נח שגזל שזה גם מעשה בלתי מוסרי אוניברסלי.

spaceboss

New member
גזל

הוא רק אחד מני שבע מצוות. דווקא הדוגמא שנתתי, המתיחסת להומוסקסואליות, היא רלוונטית כדוגמא למעשה שנחשב ללא מוסרי רק באוכלוסיות מסוימות.

justchip

New member
רגע זה בדיחה נכון?

החוש הומור שלי לא משהו כך שאני לא תמיד מבדילה

למעלה