האינפיוזר החדש..... ניפרו

האינפיוזר החדש..... ניפרו

כן כן, למי שטרם שמע... אני שוב מקבלת אנטיביוטיקה לוריד. מישהו כבר נתקל באינפיוזר החדש ב- home cure? קוראים לו ניפרו והוא נראה כמו טיל שבתוכו יש בלון הטיל הוא מפלסטיק קשיח לגמרי והיום בבוקר גיליתי את החסרון הענק לו על פני הבלון שהיה קודם מן הידועות הוא שאת חלקם הגדול של המנות אנחנו עושים תוך כדי שינה... א לפחות מנמום ושכדי לחבר או לנתק אני פלחות פוקחת איזו חצי עין.... העניין הוא שכדי לדעת עם התרופה נגמרה כבר בבלון הקודם לא היה צורך בשום תזוזה של הגוף - פרט לקצות האצבעות. הבלון היה בכף היד או לידה על המיטה, וכדי לדעת אם נגמרה התרופה רק צריך היה למשמש את הכדור אבל עכשיו... אבוי!! לא ניתן לדעת אם התרופה נגמרה אם לא מביאים את הניפרו אל הרצוף, פוקחים לפחות חצי עין ומסתכלים. כי אין דרך אחרת לדעת. ממש דיכאון כמובן שיש צורך לעשות את זה כמה וכמה פעמים. כמה מצער!!!! יוחזר הבלון לאלתר!!! - אני אשאל אם אפשר לחזור אליו אגב - התרופה של שעה נמשכה היום שעה וחצי.....

LullaBelle

New member
היה לי אותו באשפוז בית הקודם במרץ

גם אצלי כל עירוי נמשך יותר זמן מהרגיל - חשבתי שהבעיה היא רק אצלי, אולי הפורט כבר לא עובד כמו שצריך, אבל כנראה שזאת בעיה באינפיוזר. הבעיה היותר גדולה שלי איתו היא שהוא נראה כמו, המממ, אביזר למבוגרים בלבד. פאדיחות להסתובב איתו בחוץ.

לגמרי ../images/Emo9.gif

לי לי שניים אחד של שעה שהוא יותר גדול אבל השני אכן במראה פאלי אני קראתי לו "טיל" כדי לא להיות בוטה

sporTV

New member
יש לי פיקליין?

נראה לי שזו מזימה של חברות הציוד האלה. הרופאים מבטיחים חצי שעה ובפועל זה לוקח שעה. לי אמרו שזה בגלל העובי של הפיקליין.......... כן אה?!?!?

גם אני חושבת שזה העניין

למרות שיתכן וזו קונספירציה... אפשר לבדוק את זה בקלות אם יש מנה מיותרת (נגיד אם מחליפים תרופה או משהו) אפשר לתת לה לזרום ולראות כמה זמן זה לוקח....

sporTV

New member
זה אמור להיות "מתוכנת"

ללחץ כשזה שיעלה על ההתנגדות שהצינורית יוצרת. אז למה אנחנו סובלים שעה מיותרת על כל תרופה של שעה?!?!?

אולי בגלל שהצינורית של הפיק ליין דקה יותר?

וההתנגדות גדולה יותר? לדעתי כשאני עושה עם עירוי רגיל זה יותר מהר, לא ככה?

LullaBelle

New member
לי יש פורט

וגם עם זה העירוי לקח יותר זמן מהרגיל. בכל המנות. מנה של חצי שעה (פורטום) לקחה קרוב לשעה, מנה של שעה (אמיקצין) - שעה וחצי.

chakiv

New member
אולי כדאי לפנות ל- HOME CURE

או לטבע מדיקל לפשר השינוי? אני לא כ"כ מבינה ב- intravenous devices אך ממה שאני משערת, הסיבה לשינוי קשורה בטח לעלות זולה יותר של המכשיר החדש או ליעילות גבוהה יותר של החדרת התרופות למערכת הסיסטמית (ידוע כי הארכת זמן מתן ה- IV מפחית תופעות לוואי, כלומר: אם בחצי שעה אפשר להרגיש סחרחורות או פריחה/התנפחות של אתר ההזרקה, אזי ע"י הארכת משך המתן לשעה מפחיתה תופעות אלו משמעותית. כולל תופעת לואי של שוק אנפילקטי). אני ממליצה לכם לפנות לחברות שסיפקו לכם את המתקנים והתכשירים וליידע אותם על הדברים שאתם מעלים בפורום. ורדית

ברח לי...

בכל מני מתקנים בכולם זה לוקח יותר זמן אין להם שום תשובות אולי בא לך לבדוק גם את זה??

vikvik

New member
גם אצלי היתה הבעיה

כל התרופות היו פי 1.5 יותר זמן והבנתי מעוד כמה במרפאה. צריך להגיד להם ואפילו בצורה מסודרת , הבנתי שכבר במרפאה חושבים על זה. לגבי המראה הפאלי..לגמרי...במיוחד השקית עצמה בתוך הטיל שעשויה מגומי עם מוצץ דק כזה בקצה... אני לא יכולתי שלא לצחוק על זה , זה כל כך מתבקש ועוד מגומי...אפילו כאשר עשיתי איזה עירוי אצל הפסיכולוג שלי הוא בעצמו לא יכל להמנע מלעשות את ההשוואה. טוב נו , אם אין חבר אז.. בהצלחה ושיעבור בקלות! אני דווקא מצאתי את זה יותר נוח , הרבה יותר ברור מתי התרופה נגמרת וגם בגלל הצורה זה נכנס יותר טוב לתיק קירור שיש לי של DNS , הסתובבתי איתו כל השלושה שבועות עם קרחונים ממקום למקום כדי לחסוך זמן המתנה של ההוצאה מהמקרר שעתיים לפני.

בקיץ לא צריך שעתיים לפני...

שעה זה יותר ממספיק גם בעיגולים זה יותר זמן משאמור להיות זה באמת סיוט חישוב פשוט אומר 45 דקות במקום 30 אנטיביטיקה אחת שנייה עוד 90 דקות סה"כ שעתיים וחצי של טיפול.... אני עושה את הארוך בבוקר בעבודה אחרת זה פשוט תקוע כמו קוץ בחיים

vikvik

New member
צריך או לא צריך , פחות משעתיים כאב לי בוריד

בורידון הקטן שלי שהתכווץ לו עוד יותר למגע עם הקר , לכן חיכיתי שעתיים וזה כאב פחות.

LullaBelle

New member
חברה שלי, כשראתה את זה, אמרה...

"חשבתי שלובשים את הקונדום בחוץ!" =)

guta

New member
אז כך-

יתרונות- יותר נוח לחיבור ולניתוק. קל יותר לראות מתי נגמר החומר. חסרונות- כמו שאמרתם, זה לוקח 50% יותר זמן ממה שזה צריך לקחת. מאוד מתסכל!!
אני חושב שכבר שנתיים אני מקבל את האנטיביוטיקה לוריד בשיטה הזו. מוזר שרק עכשיו אתם התחלתם לקבל בשיטה הזו. מתגעגע ל-Paragon.

sporTV

New member
אני ממש לא מתגעגע

אני ממש מרוצה מהמכשיר החד פעמי הזה. חוץ מההיבט הסביבתי....ממש חבל לי לזרוק את כל הפלסטיקים האלה לפח, אבל אין ברירה אחרת...

vikvik

New member
גם אני לא

ואם העירוי היה על כף היד אז בכלל היה ממש קשה לסובב את זה. וכמוך כמוני , אני כל הזמן חושבת כמה זבל לא אורגני אני מייצרת...מוציאה ארגזים של פלסטיק כל יום....

למעלה