האינטרנט מביא מחלות?

האינטרנט מביא מחלות?

היום בעיתונות החרדית מופיע מכתב של אחד הרבנים כשהוא מצטט את אחד ה`גדולים` שהנ.ט. מביא למחלה ההיא. וכל צרות היהודים באים בגלל הנ.ט. בבחדי כבר יש על זה אשכול שבו תוקפים החרדים עצמם את הרבנים. כאילו מה..בזמן השואה היה נ.ט.? ובמלחמת יום הכיפורים כן היה? ובקום המדינה? אולי כשחרבה ירושלים...?! רבנים. אתם רוצים להפחיד אותנו, תעשו את זה לפחות עם טעם טוב. דברו דברים הגיוניים. איך כתב שם מישהו ואני מצטט.... יש לי חבר שכל ימיו מצוות ומעש``ט ולא ידע מחייו נ.ט. מהו ונפטר לפני חצי שנה מהמחלה.. רבונים. דברו עם שכל.

מתבי6

New member
המאבק הוא (לא רק אבל גם) כלכלי

שני העיתונים החרדיים מרגישים מאויימים כי פתאום הם כבר לא בלעדיים, יש עוד מקומות `כשרים` לציבור. אז מה עשו כדי לעצור את זה? הכניסו לכל משרד או בית את העיתונות החילונית. אם נחמד לכם הרבנים שם למעלה, תתבשלו עם זה. ואגב, גם חמותי נפטרה בחודשים האחרונים והיא לא ידעה מזה אינטרנט. אולי זה בגלל שתי הבנות שלה שיש להם בבית

עץ שתול

New member
גם לזה יש תירוץ: צדיקים נתפסים בעוון העם....

עלאק תירוצים התחמקויות התפתלויות וקישקושים!!!

הם בעצמם חולירות

כמו שאברי גלעד אמר ביום חמישי בגל"ץ: "כשמישהו בא להתעמר בשני זה בדרך כלל לחפות על מה שהוא עצמו עושה"

כמה מעצבנת הצביעות הזאת של הרבנים

אני יגיד משהו ואני מקווה שהאשכנזים פה יסכימו איתי כמה שנאה יש בין אשכנזים לספרדים ואין על מה ועל שנאת חינם חרב בית המקדש ועל זה אף אחד מהרבנים לא מפרסם איזה גילוי דעת או דעת תורה נגד מנהלי הסמינרים וכל המקומות של עבודה וישיבות הם שכחו שהם במעשים שלהם מרחיקים את הנוער וזה הסיבה שגם אני ככה בגלל התנהגות מגעילה שלהם זה מה שהיה חשוב לי להגיד ושיהיה לכל חברי הפורום שבת שלום אגב אני לא יוכל להכנס בשבת עוד לא אזרתי אומץ לזה

senhadrin

New member
זה לא קשור לגזענות

או לשנאת חינם,זה קשור בקו ובדרך של אותו סמינר

זה קשור ועוד איך שהרבנים נותנים גב

למנהלים ולא פעם נשמעו משפטים גזעניים מהם

הנושא הוא לא הגזענות שאין ספק שהיא

קיימת וברור לי שחברי הפורום לא זו ההתמודדות שלהם אני הבאתי דוגמא לאיך שהרבנים מתיחסים למה שנוח להם

תראו

אין לי מושג איזה מחלות בדיוק מביא האינטרנט דבר אחד ברור לי התורה מביאה מחלת נפש!עובדה רוב לומדי התורה פשוט חולי נפש!! די נמאס כבר!איך הם לא מתביישים???

senhadrin

New member
כן כולם שמו לב כי הנך אינו אנוס

אלה,זקוק לטיפול מיוחד רפואה שלימה בתוך שאר חולי ישראל,אמן!

אתה מגזים

אבל צודק עקרונית החרדיות היא דת מטריפה מאיזה צד שרק תסתכל עליה דוגמא קטנה הפירסומים של וועדות הצדקה הסיבה שלא כולם מטורפים היא כי לא כולם חרדים 100 אחוז

אדם שיקח ברצינות

את כל מה שמלמדים בחידר ובישיבה וכו' אין סיכוי שישאר שפוי זהו תרכיז נדיר של חומרים מטריפים רק אין אף אחד שמקבל את זה לגמרי ברצינות

senhadrin

New member
מעניין ,לפני כמה שבועות פירסמו בעיתונות

החילונית,ובוא אמרו ש50אחוז מהחילונים שלחו את ילדיהם לת''ת של חרדיים התוצאות חביבי מדברים בעד עצמם

אינטרנט

זה האיום הגדול ביותר שהחרדיות פגשה התגובות ההיסטריות מובנות מעניין אם החרדיות תשרוד את זה

למעלה