האינטרטנט שלי חזר!!!!!!

האינטרטנט שלי חזר!!!!!!

טוב אז לא הייתי פה בערך חודש וקרו ה-מ-ו-ן דברים בכלוב שלי!!! אז.. עד כמה שזכור לי עזבתי אתכם כשהיו לי שתי גוזלי תוכונים אחרי פגיעת ארנבת. זוג תוכונים מופרד בבית, וזוג פינקים ועוד זוג תוכונים עם גוזלים בכלוב בחוץ. אוקיי אז- העברתי את הארנבת לכלוב אחר. עשיתי עסקה-זוג קוקוטלים תמורת 7 גורי ארנבות,שרקן שני פינקים ו5 תוכונים(הגוזלים הבריאים+הזוג המופרד)-זה נראה לכם מלא אבל את הארנבות והשרקנים לא היו לוקחים ממני אם לא זה... אז החלטתי לשחרר את שני הגוזלים חסרי יכולת התעופה בכלוב שיהיה להם חברה ושיהיה להם ממי ללמוד לאכול נורמלי... אבל למחרת מצאתי את הכחול מת(או לפחות חלקים ממנו...
) אין לי מושג איך אבל משהו(כנראה חתול) הצליח לתפוס אותו ולהוציא אותו מהכלוב דרך הרשת.. הלבן שרד יפה, והוא ממש מלך הכלוב וחוץ מאמא שלו הוא מאיים על כולם כולל הקוקוטלים והם בורחים ממנו... בנתיים הייתה לפינקים עוד הטלה-3 זכרים שבקרוב אני אתן. עכשיו הם שוב עם שני גוזלים ועוד שתי ביצים שצריכות לבקוע כל יום.. התוכונים שלי הזדווגו שוב ולפי הבטן של הנקבה ההטלה קרובה. רק הקוקוטלים עדיין לא מראים סימני אהבה... ולקוקוטלים- הזכר בסדר גמור יפיוף עם ציצית מלאה ויפה. לגבי הנקבה(בקרוב אני עעלה תמונה לוודא שהיא אכן נקבה) קניתי אותה בלי ציצית וקטנה מן הזכר בגודל בצורה בולטת לעין והמוכר בחנות אמר לי שאין לה ציצית כי היא עדיין גוזל(הגיוני??) בכל אופן בנתיים היא די השלימה את ער הגודל אבל ציצית של ממש עוד אין.. רק עכשיו מתחילות לבצבץ נוצות ראשונות קטנות... חוצמזה שניהם ממש חמודים ולכל האנשים שמעוניינים לדעת-אין שום בעיה לגדל פינקים עם קוקוטלים למרות הפרשי הגודל! הקוקוטלים לא מראים כלל וכלל עניין בפינקים ולא מפריעים להם כלל! אז.. זהו.. כרגע המצב אצלי הוא: זוג התוכונים(פיגי ולבנה) והגוזל הלבן חסר יכולת התעופה(בשבילי הוא תמיד יישאר גוזל),3 פינקים זכרים שאני עומדת למסור, זוג פינקים עם 2 גוזלים ו2 ביצים, וזוג קוקוטלים. מצטערת על המגילה ותודה למי שטרח לקרוא עד הסוף.. פשוט לא הייתי מלא זמן כי ניתקו לי תאינטרנט... תמונה של הקוקוטלית בקרוב מאוד...

תמונות!!!

הנה היא.... יש לי בעיה להשוות בינה לבין הזכאר היות ולזכר פנים בהירותץ ואילו שלה אפורות....

*זכר

הנה עוד תמונה עם הראש של הזכר ליידה.... גם אמרתם איזה משהו על הפסים האלה שיש לה בבטן למטה.. זה אומר משהו?

sigalite

New member
הם חמודים!!! - האם הם האכלת יד?

האם קנית אותם יחד או לחוד? יש לי קוקטייל (כנראה נקבה) ואני רוצה לקנות קוקטייל זכר ואני דואגת שההחתמה תרד. מה את אומרת? (הקוקטילית שלי בת 4 חודשים והיא נמצאת אצלי חודש)

sigalite

New member
הם חמודים!!! - האם הם האכלת יד?

האם קנית אותם יחד או לחוד? יש לי קוקטייל (כנראה נקבה) ואני רוצה לקנות קוקטייל זכר ואני דואגת שההחתמה תרד. מה את אומרת? (הקוקטילית שלי בת 4 חודשים והיא נמצאת אצלי חודש)

174M4R

New member
זה נראה קצת כמו בת

זה נראה לי כמו בת אבל הכתם דיי כהה יחסית לבת....

174M4R

New member
זה נראה קצת כמו בת

זה נראה לי כמו בת אבל הכתם דיי כהה יחסית לבת....

זה גם הבעיה שלי....

תכלס היא נראית נקבה אבל הכתם שלה עדיין בולט יחסית לרוב הנקבות שראיתי.. ואני לא יכולה להשוות אותה לזכר כי הפנים שלו צהובות אז ברור שהכתם שלו יותר בולט!

את יכולה לומר לי לפי מה את יודעת?

אני רוצה לדעת לפי מה לבדוק... יש עוד סימנים חוץ מהלחיים? כי הנה פה למשל הלחיים שלה לא ממש בהירות וגם אין לי אפשרות להשוות מול זכר בצבעים האלה אז לפי מה עוד יודעים? הפסים בבטן אומרים משהו?

למעלה