האין זה מוזר

rain of ice

New member
האין זה מוזר

פעם היה פורום בשם משחק החיים פורום חביב ביותר ואני לא נוטה לשבח לעיתים קרובות איני ידוע מה הוא פאנג שואי וכנראה שלא אדע לעולם אך אני יוד שאת אביבה נכחת בפורום משחקי החיים שאלתי היא האם יש פורום שמחכה אותו ולו בקושי? האין זה מוזר לבוא בשאלות לאחר כמעט כשנה...

בוקר טוב rain

לא, זה לא מוזר, גם אני מתגעגעת, היה בו משהו מיוחד נעים שונה... כן, היה זה פורום נהדר, שממנו למדתי המון. אחד הדברים שלמדתי בו היה לא לחקות בשום אופן אף אחד אחר. להוציא את הפן היצירתי שבכל אחד מאיתנו... ממילא לא אוכל להתבטא לעולם כמו שעושה חיים. לא מזמן כתב כאן חיים, בהקשר של פאנג שואי,ואני יודעת שבשלב מסוים, כשהקרקע תהייה מוכנה בפורום, אתיחס אליהן... ומי יודע, אולי ימשיך, ונמשיך כולנו. זהו פורום פאנג שואי, שיש בו מקום לכל דבר. פאנג שואי עוסק בחיים, ובכל מה שיש בהם, מכל הכיוונים האפשריים. אחד הדברים שאני מקפידה לעשות כאן זה לתת לאנשים לחשוב מעצמם ולהעזר בפאנג שואי... לפעמים זה מצליח, ולפעמים לא... מזמינה אותך, בידיים פתוחות לכתוב כל מה שתרצה זוכרת את מה שכתבת שם... יש עוד משתתפת נוספת שכותבת גם כאן, מעבר לזה יש עוד כמה "קוראים". יום נעים שמחה שאתה כאן

rain of ice

New member
שמח לשמוע

שמח לשמוע אם כי כתבי לא נראה לי מתאימים ממש למקום ללא קשר אני לא אוהב שהכותרת היא המילים הראשונות של התגובה...

rain of ice

New member
המממ

אני מודה על ההזמנה אך אני חשוב שפורמים אחרים יתיאמו לסיפורי המוזרים...

למעלה