האימון הראשון שלי!

KinKin

New member
האימון הראשון שלי!

הי אנשים!!! איך היום שלכם??? היום היה האימון הראשון שלי בכדורעף (בטח לא היה משהו.. אבל לא נורא!) כמובן שאני פיצית ושמו אותי עם כיתות ט'-י'... וגם הן נראו יותר גדולות ממני!!! הבנות של יא'-יב' ענקיות!!! הן 3 ראשים יותר ממני זה מדהים!!! למרות הכל הבנות היו אחלה שאלו שאלות ואיך אמריקה וכו'... חמודות... בהתחלה הרגשתי ממש מטופשת... הייתי לבד.. לא מכירה אף אחד והתרגיל הראשון היה זוגות... אמאל'ה!!!!! אבל שרדתי! איך היה היום שלכם?? שיהיה לכם יום כתום
K.

feeler

New member
נא לא להשתמש ביטוי שיהיה לך יום כתום

הוא שמור לחדווה

MissUnKnown

New member
עעעעעע

אמממ היום שלי היה דיי בנאלי... אבל מחר... אוי מחר... אני הכולת לשתות חומר רדיו אקטיבי היום בלילה ומחר בבוקר...ואז אני הולכת לבית חולים:-| איזה כייף
וגם אין ביצפר מחר אז אני כנירא יללמד כול היום ויעשה חזרות למבחנים וחרא כזה.

MissUnKnown

New member
אני לא יודעת

סתם מצלמה שעובדת על קרני גמה ומצלמת את החור הרדיואקטיבי במערכת הדם שלי... זהו זה נגמר...היה בסדר....שעה של צילומים....ואני לא מדממת ממקומות לא רצוייים בקיבה...חחח נירא מה הם יבקשו ממני לעשות עכשיו

kpln

New member
איזה יופי!

אני גם שיחקתי כדורעף - אבל לא חוג, יותר סתם בין חברים כזה. היה ממש כיף. אני חושב שכל תחום שאתה חדש בו ומצטרף לקבוצה אתה מרגיש טיפה מטופש וקטן אפילו אם אתה לא עד כדי כך גרוע.... היום שלי רק מתחיל ואתמול היה לי יום ממש מצוין - עשיתי פריצת דרך אמיתית מבחינתי בהתקדמות על הפרויקט שאני עושה בעבודה. אני חושב שאנשים יקראו לי מטורף אבל אני ממש אוהב את האתגר שבבעיות ואם נותנים לי כלים מספיקים כדי לנסות ולהגיע לפתרון אני אפילו בד"כ לא מתעצבן כשאני מנסה לפתור אותן הרבה זמן. אני נהנה לפתור דברים וכשמשהו שהציק לי במשך חודש נפתר אני מרגיש מצויין ממש בלי לציין את הסופ"ש הנהדר בעליל שהיה לי עם חברה שלי והסרט המצויין שראיתי והכל היה פשוט יותר טוב אתמול. טוב, אני חושב שעם כל הסופרלטיבים האלה אני אשגע את עצמי ואני גם צריך לחזור לעבוד... אורן

למעלה