האים קיימת תוכנה

• פותח הנושא new03
  • פורסם בתאריך

new03

New member
האים קיימת תוכנה

לניידים שמשתמשת בפד עכבר של המחשבים הניידים בתור "לוח ציור" , כלומר שאני אוכל לצייר בעזרתו? בנוסף, סתם שאלהשמסקרנת אותי, עד היום היה לי R50E שבא עם "עכבר נקודה" מעיין ג'וייסטיק קטן שהיה לי נוח כמעט כמו עכבר רגיל ומעולם לא היה לי צורך לחבר עכבר חיצוני. עכשיוו אחרי שהחלפתי אותו, אני ממש סובל מהפד הזה, אני מכבר עכבר חיצוני אפילו בתנאי שטח קשים כי הוא פשוט לא נוח. השאלה היא למה כל התעשיה עברה לשיטה הזו, על פניו נראה כאילו היא יקרה בהרבה יותר ככה שזו לא יכולה להיות סיבה כלכלית, לא?

RoyBO

New member
התעשיה עברה לשיטה זו משום שרוב המשתמשים

מאוד אוהבים את משטח המגע. יש לציין שבסדרת לטיטוד של דל למשל יש גם נקודת עקיבה וגם משטח מגע.

new03

New member
כשהייתה לי את הנקודת עקיבה

הייתי יכול לשלוט בעכבר ברמה של כתיבה חופשית ואפילו ציור, מה שחשוב יותר, יכולתי לעבוד מהר, להגיע מהתחל לסגירת חלון ובהירות ודיוק. עם השיטה הזו זה לא שהיא לא מדוייקת כמו איטית, אני צריך להרים את האצבע יותר מידי מהר ויותר מדי פעמים כדי להגיע מההתחל לסגירת חלון. אני מודע לזה שאפשר לשנות את התזוזה של העכבר בווינדוס אבל זה בא על חשבון דיוק.

kobi 23

New member
נכון

אבל ראיתי בעלון החודש של באג שגם לHP יש דגמים עם הנקודת עקיבה הזו. ד"א,גם אני לא מסוגל לעבוד בלעדיו

i r i t 24

New member
לגבי הענייין של הלוח ציור

לי יש לוח ציור שקנית ממזמן ב200 ש"ח הוא מעולה אתה מחבר את זה בUSB יש לך עט כזה ומצייר אני מצרפת לך אתר שיש שם למכירה לוח ציור אבל יש יותר זול 900 ש"ח זה גנבה מקווה שעזרתי יום נעים!!

new03

New member
אני חושב שזה

יותר יקר כי זה לא לוח כתיבה PER SAY, זה מעין עט דיגיטאלי שיודע לעקוב אחרי התזוזות שלו בזמן כתיבה ולתרגם אותם למחשב.

למעלה