האים נגמר לי החלב

panicmom

New member
שימי לב - לגבי המיני

לעיתים הבעיה היא שהראש החשמלי לא מתיישב טוב על הקונוס, ואז אין מספיק ואקום ואז המשאבה לא שואבת טוב. כמו כן - תנסי להחליף את הגומי הלבן על הפלסטיק הצהוב הקטן - או לבדוק שהוא אוטם היטב בזמן שאיבה. את יכולה להפעיל את המשאבה כשהיא לא מחוברת לבקבוק, לאטום היטב את הפתח ששמים בו את הציצי עם היד שלך, ולהסתכל איך הגומי הלבן משתחרר ומתחבר על החלק הצהוב (אם יש ואקום טוב - את אמורה לראות את זה).

רוית21

New member
האים נגמר לי החלב

בימים האחרונים אני מנסה לשאוב ולא יוצא לי יותר מ 15 מ"ל משתי הצדדים לאחר שעה משהנקתי, גם כשניסיתי לשאוב בזמן שהיא - יש לי ילדה בת חודשיים וחצי ששוקלת 5200 - אמורה לאכול יצא לי רק 30-40 מ"ל וזה קצת מוזר כי פעם יכולתי לשאוב 100 עד 110 מ"ל בלי בעיה תוך 5 דקות הילדה שלי אוכלת כל 2 וחצי עד 3 שעות בלילה אחרי מקלחת כל 4 שעות עד הבוקר, למרות שלפי שבוע הייתי מגיעה איתה למצב שהיא ישנה אחרי מקלחת 5-6 שעות אני לא יודעת עכשיו אים פפשוט נגמר לי החלב או שאני מייצרת פחות מה עליי לעשות? כמו כן הילדה עלתה רק 300 גר' בשלושה שבועות וגבהה ב 3 סמ' וזה קצת מוזר לפני כן היא עלתה 300 גר' בשבועיים

Maybe the pump is not working

Some pumps are not designed to be used for long periods. If you got the pump from a friend, and it has been used, that could be the problem. Or you are using a pump that is not a good quality one.​

למעלה