האים יש חוג קארטה רך?

• פותח הנושא araya
  • פורסם בתאריך

araya

New member
האים יש חוג קארטה רך?

האים יש כזה דבר קארטה רך? אשמח לפרטים על החוג

יש נוס א נוס

יש רך קשה (או קשה רך?) גוג'ו ריו - רוני קלוגר, ירון בנימיני, יהודה פנטנוביץ'(?) לפחות שניים מהם בפ"ת.

araya

New member
אז אין המלצות על חוג קארטה רך?

לבעלי מפרקים חלשים?

yonik

New member
אני לא יודע לגבי רך אבל יש

שיטות מתונות יותר ששמות את רוב הדגש על הטכניקה ולא על הכאסח - כמו שיטת שוטוקאן שמתאמנים בה גם הרבה מבוגרים יחסית.

alexko

New member
אהההההם!

לא מדויק, מה זאת אומרת מבוגריפ יחסית?

yonik

New member
מבוגרים יחסית למה שראיתי

בשיטות אחרות (אני מתכוון לזה באופן חיובי), אני מתאמן בשוטוקאן מספר שנים, יצא לי להתאמן ב 2 מקומות שונים אבל אני מכיר גם אנשים מדוג'ואים אחרים הלומדים בשיטה זו (ממחנות אימונים, אימונים משותפים ומבחנים), אני בעצמי מבוגר (30) אבל יש אצלנו מבוגרים יותר (40-50) ובמקום הקודם שלמדתי היו גם בני שישים ויותר, למעשה בכל קבוצה של שוטוקאן תמיד ראיתי שיש גם מבוגרים. לעומת זה בשיטות אחרות שהתנסתי לתקופה קצרה (כמו קיוקו שינקאי וקרב מגע) וכל מיני מקומות אחרים ושיטות שונות שהלכתי לראות לא ראיתי הרבה מבוגרים (וחיפשתי קבוצת מבוגרים). גם בג'ודו יש מעט מבוגרים ואת זה אני כותב אחרי שחיפשתי המון המון המון זמן קבוצה שתתאים לגילי.

פתחת קטע...

אם תציץ בכרטיסו של אלכס, תראה שהוא בדיוק בגיל ה"מבוגר"
עכשיו תנסה להרגיע אותו

בודוקאן

New member
אתם צוחקים או מה ../images/Emo35.gif

זה מבוגרים??? יש אלופים אולימפיים יותר מבוגרים מכם. ומה אתם עושים פה בשעה כזו? יש מחר בי"ס! אהה, סליחה, זה אני פה... אתם רואים?

alexko

New member
לזה בדיוק כיוונתי

אעדיף להתיחס לעצמי כאל בוגר ולא מבוגר. 30 זה מבוגר? ונכון מחר יש בית ספר אז לילה טוב

Seido Karate

חברי הפורום יודעים בודאי יותר ממני על שיטה זו. אם אני לא טועה סנסיי ביטרן מלמד שיטה זו ברעננה.

למעלה