האים זה קורה גם לכם?

AMI-101

New member
האים זה קורה גם לכם?

פעמים קבר רה לי שבזמן טיפול בחלק גוף מסויים של פצינט אני קיבלתי מעין רטט או טיפה חשמל יפוא שטיפלתי בחולה ... רק אצלי צרוף מקרים?? תודה עמי בחו" ל derech agav, zeh lokeach hamon zeman lichtov be-eivrit iim hamikleded baforoom tov aval lefachot zeh sham bichlal bye Ami

שלום עמי

אחי, ידידי וחברי היקר היושב שם בנכר (יצא לי חרוז
) אם יותר קל לך להמשיך ולכתוב פונטי במקום להשתמש במקלדת הוירטואלית מבחינתי אין בעיה. (או ש-ת-ח-ז-ר-ו כ-ב-ר ל-כ-א-ן ולא יהיו לכם בעיות מקלדת!!!!) אני מתגעגע אליכם יא פוחלץ... (עד כאן ירידות). לא צרוף מקרים, לא רק אצלך. כך אתה חש היכן הבעיה אצל המטופל. התחל טיפול בסריקה, האם אתה מרגיש רטטים או חשמל במקומות מסויימים? אם כן, זה יתן לך אינדיקציה היכן לטפל בנוסף. נ.ב. החלפתם מס´ טלפון ואין לי את החדש בטוסון, אמרת שלאורלי יש נייד אז אולי תעדכנני במס´ החדשים???? או שמא אתה לא רוצה שאטריד אתכם באמצע הלילה? אור וטוב אוריאל מעוז

AMI-101

New member
....ani shaalti

!!!!!!!Aarmond ana li ...pinat hayeotz makeh shnit ווללא אם זה זה אז זה עשר אני ינםבה לסרוק יותר, במיוחד לפני שאני מחפס ממצאים פיזים בשטח לאמת או לשלול את החשדות בקשר למקור הבעיה. זה פשןות היה הרגשה שונה/ מוזרה כזות כשזה קרה בפעם הריאשונה... ואז זה קרה שוב ביי יא אחי היושב בארץ הקודש עמי נ ב תישמור על עצמץ יא פוחלץ

למעלה