האים אתם שייכים למשהו?

cybercorp1

New member
האים אתם שייכים למשהו?

שלו כולם אני יחסית חדש פה ורציתי לספר לכם על כך שבעבר סבלתי מ OCD אגרסיבי במיוחד שכולל התקפי חרדה תכופים (5,6 ביום בד"כ) ולפני מספר ימים נתקלתי בספר שנקרא ´אנטומיה של הנפש´ ועל פיו חלק מהנושא של ה OCD נובע מכל שאדם מרגיש בודד ולא חלק ממשהו , חשבתי על לנסות ולבדוק אם זה נכון ונכנסתי למסגרות שמענינות אותי ושאני אוהב ומסוגל לתרום להם וזה פשוט עזר... ממש כמו קסם. אני מודע לכך שבטח יש השפעה שונה על כל אדם אבל משום מה ראיתי את ההודעות פה וממש הרגשתי מחוייב לספר , הלוואי שתמצאו בזה את מעט השלווה שאני מצאתי. באהבה סייבר

cybercrp היקר כמה דברים לומר לך../images/Emo45.gif

קודם כל נעים מאוד אני מיקי בת 24 סובלת לתסמונת טוראט וקצת כפייתיות של או סידי כמו נקיון סדר מחשבות קצת. קצת מכל דבר, יש כאן קישור לפורום שלי למטה בהו דעות ייותראתה מוזמן להענס לקרוא, להגיב, כל מה שאתה רוצה. ועכשיו לעניין הסבל לשעבר שלך-גם אני סובלת מהתקפי חרדה ופאניקה. אבל שמחה מאוד אתה החלמת ומצאת את השולווה ואמן אמן אמן שכל החברים כאן שסובלים מאוסי די-יביראו וירגישו טוב כמוך, תדע לך שהההודעה שלך לפי דעתי מאוד תעודד אותם כאן. כיתמיד יש תקווה ואסור לנו להתייאש, היה לך את הכח,והרצוןלמרות שזה קשה אבל הנה- והצלחת1 מאחלת לך המון בהצלחה, תרגיש טוב ותראה ימים יפיפ בריאים רגועים טובים ו אירים פנים וחיוך. תודה שעודדת את כולם כאן, קיבלתי אותך בברכת ברוכה הבאה , למרות ש"אחת" היא המנהלת כאן אבל כניראה לא מהצאת כאן כרגע מקווה שהיא לא תכעס עליי. אנחנו כמו משפחה קטנה תגיע מידיי פעם תבקר. ותבקר בפורום שלי זה מאוד קשור ב ובן מסויים לאו סי ד י בכמה מאפיינים יש כאן קישור שאחת הכניסה לי פרום של תואר ככה קוראים לזה. כל שתבקש לו יהי- אמו, נ.ב קוראים לי מיקי.

cybercorp1

New member
מיקי יקרה

תודה תודה תודה לך גרמת לי להרגיש הרבה יותר טוב , והלוואי שזה יעזור לכמה שיותר אנשים... , אבל זה ממש לא פיתרון קסם אלא יותר תהליך בדרך אל ההחלמה. אגב אני שי באהבה , שי

שי*caibercorp - נשמה אני חושבת ../images/Emo12.gif

שנכון מאוד אתה צודק על כל אחד זה משפיע אחרת וזה לא פתרון ממשי לכולם, אומנם אני סובלת מטוראט ולא ממש מאו סי די. (למה לא ביקרת באתר שלי?)יש כאן למטה קישור ש"אחת" הכניסה לפורום שלי תיכנס בבקשה, אתה מוזמן זה מאוד קשור באופן מסוייים טוראט ואוסידי, אשמח לראותך אצלי בפרוום . שי נשמה - הלוואי ש קר לא נסבול ולא נצטרך להתעניין בדברים אלו, מקווה אישיתמשמצידי להמשיףךל סבול, רק לא לדעת שאחרים כמו למשל אנשיםהפרום סובלים. יש כאן אנשים יקרים שעוזרים מאוד ועזרו לי כמה וכמה פעמים במיקרים רציניים. כמו סיניון התאבדות לפני כמה ימים. זכו רמשפט שתמד אני אומת משיר מוכר של אחת הזמרות שנפלה וקמה שוב ושוב ולא ויתרב- רבקה זוהר "הלאה - צירך ללכת הלאה , לטפס למעלה ולא להיכנע" הל שתבקש לו יהי... אמן! תמשיך בדרכך ותרגיש טוב איש או בחור חקר.ותשאר בפורום שלנו כי זה מאוד עוזר תומך, ומשלתם. באהבה- מ י ק י

cybercorp1

New member
תודה מיקי מתוקה

דווקא הייתי אצלך באתר (דווקא אתר חמוד מאוד) פשוט לא כתבתי כלום בפורום. באהבה , שי

cybercorp1

New member
אני משער שאני עדיין

מתבייש באו סי די שלי וקצת קשה לי לדבר עליו , אפילו אם זה רק בפורום , אגב הייתי בפורום הזה כבר כמעט חצי שנה לפני שהעזתי לכתוב משהו בנושא... באהבה , שי

cybercorp- אני אישית חושבת שאסור

לנו להתבייש בחיים במה שיש לנו זה קר גורע. זה מה שיש ועם זה ננצח. תזכור את המשפט הזה אה??? אוהבת מיקי

טיטוס 66

New member
תן דוגמאות,בבקשה!

גם אני חושב כך ,אך הבעיה שמתקשה למצוא חברה,אני סובל מחרדה בחברה,נהנה בחברת עצמי אבל מבין שצריך בכוח לשבור את המחסום

cybercorp1

New member
בבקשה

האזנה להימנון (חלק מהמדינה) צפיה במצעד צבאי (כנ"ל) לראות את אחד האתלטים שלנו זוכה במדלית זהב (כנ"ל) ללכת לראות משחק כדורגל של הקבוצה שאתה אוהב (חלק מציבור האוהדים של הקבוצה שלך) ושאר דברים שגורמים לך להרגיש חלק ממשהו גדול יותר. מקווה שעזרתי באהבה , סייבר

למעלה