האייפוד שלי באפדייט

פצפצים

New member
דו נוט דיסקונקט...

ולא יודעת מאיפה זה...כשחיברתי את האייפוד היה כתוב אפדייט אביילבל בלה בלה בלה ונכנסתי והורדתי משם....ועכשיו זה עושה לי עוד משהו מוזר....לחצתי על אפדייט ואאחרי שלוחצים האפשרות מתאבנת כאילו.....עכשיו לחצתי על ריסטור והאפשרות לא התאבדנה...משהו פה נראה לי מוזררר

iYakir

New member
לא..

אני הורדתי עידכון מאפל לקח איזה 5 דקות לכל היותר אחרי זה הייתי צריך לחבר לחשמל ואז שוב לקח איזה 2-3 דקות ואז היה סמל של תפוח והיה כבר אפשר להפעיל אותו...

פצפצים

New member
מההה אימלה אז מה לעשות? לנתק?

זה עושה לי בצד גם סמל כזה של 2 חצים מסתובבים

uppercut

New member
זה במחשב עדיין מעדכן?

אם לא, וזה במצב של דיסק יוז(שאפשר להשתמש בו ככונן) ואת בפי.סי אז תלחצי למטה ליד השעון על סימן של unplug אצלי זה חץ ירוק כזה, ואז stop . אם הוא לא נותן לך עדיין, תעשי restart לאיפוד עצמו אפילו שהוא מחובר (menu+OK ) -כל זה אם את על דיסק יוז וגם אם הוא לא מעדכן.(תקראי שוב טוב מה כתבתי כדי לא לעשות טעויות) אם הוא עדיין מעדכן (לא נראה לי) יש בעיה, תעשי ריסטרט למחשב.

פצפצים

New member
../images/Emo51.gif זה כבר הסתדר אבל עכשיו בעיה

חדשה...אייפוד טיפש טיפש טיפששששששששששש
מה אני עושה בקשר לזה?

אוי!

בדיוק-אבל בדיוק אותו דבר קרה לי לא מזמן עם המיניפוד שלי זה קורה כשאת מנסה להעביר שירים לאייפוד-נכון? במקרה שאני צודק אז את צריכה להיכנס לאתר של אפל להוריד עידכון גירסא, תלחצי כאן תמלאי למטה מצד שמאל את הפרטים שהם מבקשים (אימל, ארץ, סיסמא, שם משתמש, וזהו נראה לי) ותורידי לפי המחשב שלך (PC או מקינטוש) לשם מישהו מ"ידע" הפנה אותי אחרי שהסברתי לו מה הבעיה ואחרי שהורדתי את העידכון וחיברתי את המיניפוד זה הסתדר והוא רק ביקש לחבר אותו לחשמל בהצלחה

פצפצים

New member
את האפדייט כבר הורדתי רק לא עדכנתי

פרטים באמת אהבלה שכמותי.....חחחחח תודה.....אבל אתה יכול להביא לי את הלינק המדוייק לעדכון פרטים?? אני לא מוצאת אותו

פצפצים

New member
טוב די עידכנתי כבר הכל ועדיין....

זה עושה לי אן נוון ארור!!! מה לעשות?!

למעלה