האיים המלדיבים

האיים המלדיבים

ערב טוב לכולם יש כאן מישהו שעשה טיול לאיים המלדיבים ויכול לספר קצת על דרכי הגעה ולינה באיים? חיפשתי טיסות- וזה מאוד יקר (דרך ירדן) יש דרך זולה יותר להגיע לשם? תודה רבה טל.

כן יש מישהי

השאלה שלך קצת כללית. אז קצת מידע קודם. אין מה לטייל באיים המלדיבים, יש מה להגיע לשם למי שמחפש נופש או צלילה. האי הכי גדול זה מאהלה הבירה כ3 ק"מ על קילומטר. ויש בה מה לעשות לשעתיים מקסימום אולי 3 אם רוצים לעשות קצת קניות. כל שאר האיים הם או מלון, או כפר של מקומיים שאסור ללון בהם או לשהות בהם אחרי השעה 18:00, או אי ריק שעליו אין כלום חוץ מכמה עצים או כלום בכלל. האי הכי גדול שאני הייתי עליו היה קילומטר שבע מאות על 800 מטר. הדרך להגיע למלדיבים היא דרך סרי לנקה או דרך סינגפור ויש טיסות צרטר מאירופה, למשל מרומא, אבל גם הן יקרות. השהייה באיים במלדיבים מאד יקרה יחסית כמעט לכל מקום שאני מכירה. לילה במלון הכי פושט בעיר עולה כ 50$ ולילה במלון באחד האיים יעלה לפחות 70 $ לפני ארוחות. ואחרי שהייתי שם 3 פעמים, אני נוסעת כדי לצלול, אני מבטיחה לך שאין שם מה לטייל. כל האיים נראים אותו דבר, עצים, וחול לבן. מצד שני מאד מאד יפה שם כמובן, ואני בטח אסע שוב אבל בכדי לנפוש או לצלול לטייל אין שם מה. מצטערת אם אני מאכזבת אותך אבל זה מה יש. מיכל

kogawa

New member
מספורי חברים על תדאגי ביחס

למחירי הטיסה הגבוהים. מחירי השהייה והבילוי שם יהפכו את מחיר הטיסה לזניח. ככה זה באיי נופש בהם הכל מיובא מהיבשת ואוכלוסיית היעד היא תיירות עשירה

תודה וכנראה

אני אצטרך להסתפק ביעד פחות אקזוטי השנה, ולשמור את המלדיבים לירח דבש או משהו.. תודה

למעלה