האייטם השבועי הגיע

פליפ2

New member
האייטם השבועי הגיע

הרבה זמן יפעת הללי לא רשמה על אליאב ודנית בדיוק שבוע. וגם השבוע היא "מפנקת" אותנו הודות דנית ואליאב הפעם היא ויתרה על חדרה בדירתה השכורה מעניין נכון

l86

New member
אוי מזל, כבר נורא דאגתי

אולי שאח של אליאב יעבור לגור עם אנה במקומה? על פי הללי הם ביחד, אני מופתעת שהיא בעצמה לא הציעה את זה, זה די מתבקש.

פליפ2

New member
חחח

נראה לי שבגלל זה אלדד וקארין נתנו את האייטם של יום הולדת שלה לעומרי חיון. את חושבת שיש לזה קשר?

l86

New member
כן, נראה לי שהם הבינו שהם לא מעניינים אותה

כי הם לא מספקים לה רייטינג. עברו שבועות מאז שהיא כתבה עליהם משהו, ואם היא כבר מזכירה אותם זה יחד עם דנית ואליאב באותה כתבה. אז ברור שהם לא ירצו לספק לה שום מידע.

איזה אושר איזה סוף טוב, לאהבה כזאת ״ גדולה״

והמעריצות שלהם מתמוגגות איזה אהבה, איזה חיבור, פשוט לא להאמין... העיקר סוף טוב גם ההורים דבילים כמו הבת. יפעת הללי מחפשת אטרקצייה וכאן יש אפילו יותר יש קרקס:) אני לפחות במבט לתמונות שלהם שמפורסמות במאקו מנסה לראות אולי אני מפספסת משהו אולי אני לא מבינה, מנסה לחפש זיק של אהבה, אבל בסוף אני רואה רק עיניים של איש מכוער מלאות רוע, תהרגו אותי איך אנשים ראו ורואים שם אהבה מצידו, והיא ילדה מטומטמת אז אין בכלל צורך להבין אותה.

פליפ2

New member
אליאב אדם מחושב

הוא יוצא איתה אך ורק כדי לשקם את תדמיתו. נופר אף פעם לא הייתה אופציה מבחינתו הכול חלק מהמשחק שלו. מספיק לראות את הראיון בגיא פינס ולהבין את זה.לי חשוב שאלדד וקארין היו מאושרים אייטמים במדור רכילות לא מעניינים אותי. וגם לא צריכים לעניין אותם.

l86

New member
הם רוצים להאמין שיש שם אהבה אז הם רואים אהבה

המבט של אליאב תמיד יהיה תעלומה, מי יודע מה באמת עובר בראש לפסיכופת הזה....

פליפ2

New member
חחחח

אליאב עם היה חוזר אחרונית היה מתנהג בדיוק אותו דבר. ואחר כך מצדיק את עצמו שזה התנהגות של גבר תל אביבי טיפוסי.

l86

New member
ברור.

הרי הוא אמר שהוא לא מצטער על כלום. מה שמנחם אותי זה שהוא מפחד שיעשו עליו שוב לינץ' ולכן הוא ייזהר מאוד לא לפגוע בה שוב ואחר כך לתרץ את זה בהתנהגות של "רווק תל אביבי טיפוסי. "

זאת לא התנהגות של גבר תל אביבי

זאת התנהגות של אליאב, בחיים לא ראיתי דבר כזה! יש לו פיצול אישיות! הוא גם יתחתן איתה ויעשה את זה מהר, לא אין בעייה , הבגידות יוכלו להימשך ...... הוא לא מאוהב בה ולדעתי גם לא אוהב אותה . המסתורין האמיתי זה, ההורים שלה, את זה לעולם לא אצליח להבין.

l86

New member
הוא שקרן פתולוגי. הוא בעצמו כבר מאמין לשקרים של עצמו.

או שההורים שלה גם נפלו ברשתו או שהם מעדיפים לשתף פעולה כדי לא לאבד אותה.

פליפ2

New member
אין מה להבין בקטע הזה

היא בחורה בת 22 וההורים שלה לא יכולים להגיד לה מה לעשות. מה שהם לא ידברו איתה
הם כנראה לא מסוגלים לעשות את זה.הוא לא יתחתן איתה היא נוחה לו לעכשיו. זהו

הוא יתחתן איתה
הוא חייב לנצח

הוא חייב להוכיח לכולםםםם לכל מי שפקפק ב״ אהבה״ הזאת... אין לו בעייה לביים אהבה לא תהיה לו גם בעייה לביים חתונה וחיים משותפים, הוא חולה בראשו . והיא הפרגיה כבר מוכנה לחתונה, סתומה בראש.

למעלה