האיחוד של גאליס!

האיחוד של גאליס!

לכבוד יום העצמאות, מביא לכם את האיחוד הגדול של כוכבי גאליס!

כולל את תובל, אליאנה, דניאל מורשת, דניאל גד, שירן, נווה (שמתורגל באיחודים כאלה), ומשום מה, במקום להזמין את ליאור כהן או מאיה קורן, הביאו דווקא את עומר דרור, רוני דלומי, כוכבת נטפליקס תמר עמית יוסף, והכי מוזר... עומרי לוקאס. אגב, לא אמרו שגיא זוארץ גם יצטרף? טוב, בטח מותש מהטקס...

רשמים מהאיחוד

מסתבר שהתאורה של דניאל מורשת הופכת אותו לבלונדיני. שירן גם אמרה את זה באיחוד שלהם באינסטגרם.
&nbsp
נווה חטף בין הטייקים. מרתק לדעת.
&nbsp
באמצע הלייב נכנס לו לי בירן, וגורם לאיחוד טמא בין החממה וגאליס. טוב נו, כבר היה איחוד כזה באו בוי והוא כבר קיים. תכל'ס זה רק אני או שלילד של אליאנה וליבי יהיו כוחות מיוחדים מאיחוד שתי הסדרות? דרך אגב, כשישאלו את הילד של ליבי ואליאנה אם הוא אוהב גאליס או החממה, הוא יוכל להגיד שזה כמו לשאול את מי הוא אוהב יותר - את אימא או את אבא...
&nbsp
כולם זוכרים את הנשיקה של הסדרה... ה-רגע... ליעם וברכה העז!!!!!!!!!! ועבורך, רועי, הסצנה שדניאל ונווה רוקדים.
&nbsp
עומרי לוקאס הופך לזמר בקרוב.
&nbsp
תובל יצא מהלייב. בדיוק כמו עומר חזן באילת. הזום בטח שונא את הדמויות הראשיות.
&nbsp
במהלך הלייב קרה מקרה ומסתבר שדניאל ונווה בכלל באותו בית! הוא בא אליו לריבוע!
&nbsp
הכינוי של דניאל לקיץ השני- "העונה עם נטלי רואס". גם אני מכנה את זה ככה.
&nbsp
תמר טוענת שליעם ושרון חייבים לחזור. פשוט מאז גיל 14 הם כל הזמן משחקים זוג, אז הם חייבים לחזור לשחק...
&nbsp
אם הייתה עונת קורונה: הוגו היה ממציא חיסון, יונתן מחפש חיסון כמיועד, ויולי הייתה ממציאה אופנת עטלפים. מבחינת דני, יש לה כבר ארבעה ילדים, היא גרה עם יונתן בבקתה אקולוגית ביער והפעם הם רבים על קניות.
&nbsp
סצנת השירותים האלמותית הוזכרה. עומר בטוח שמדובר בסצנה שלו, אבל נווה העמיד אותו על דיוקו (אבל חשב שמדובר בעונה השנייה).
&nbsp
לכבוד עונת טורינו החבורה למדה סלסה (הייתה משימה באותו קיץ).
&nbsp
תובל הזכיר את קרובי המשפחה המפורסמים של ליעם: אילן, אלירז ונירו...
&nbsp
עומר (החוצפן!) אמר שלדעתו גאליס זה הפרויקט הראשון של כולם. בן אדם, שכחת מאליפים?!
&nbsp
הסצנה הכי קשה לצילום - "המפתח לעיר האבודה!" (שמשום מה אליאנה הטעתה את דניאל, שצדק בניסוח המדויק)
&nbsp
אולי עוד עשר שנים יערכו עונת איחוד.

Roei152

Well-known member
מנהל
יש מקומות שבהם אתה מבלבל אותי
אתה שוכח שאני לקוי שמיעה ומסתמך על המילים הכתובות ... אז שיש שני דניאלים זה מבלבל , מי זה גד ומי זה מורשת...

אופס, התבלבלתי בסוף

אז שמע, דניאל גד ונווה צור משום מה באותו בית. וסצנת הריקוד שלהם.
&nbsp
בכל שאר המקרים זה דניאל מורשת: זה שמכנה את הקיץ השני "העונה עם נטלי", והוא היה זה שצדק בנוגע לסצנה עם המפתח לעיר האבודה...

למעלה