רשמים מהאיחוד
מסתבר שהתאורה של דניאל מורשת הופכת אותו לבלונדיני. שירן גם אמרה את זה באיחוד שלהם באינסטגרם.

נווה חטף בין הטייקים. מרתק לדעת.

באמצע הלייב נכנס לו לי בירן, וגורם לאיחוד טמא בין החממה וגאליס. טוב נו, כבר היה איחוד כזה באו בוי והוא כבר קיים. תכל'ס זה רק אני או שלילד של אליאנה וליבי יהיו כוחות מיוחדים מאיחוד שתי הסדרות? דרך אגב, כשישאלו את הילד של ליבי ואליאנה אם הוא אוהב גאליס או החממה, הוא יוכל להגיד שזה כמו לשאול את מי הוא אוהב יותר - את אימא או את אבא...

כולם זוכרים את הנשיקה של הסדרה... ה-רגע... ליעם וברכה העז!!!!!!!!!! ועבורך, רועי, הסצנה שדניאל ונווה רוקדים.

עומרי לוקאס הופך לזמר בקרוב.

תובל יצא מהלייב. בדיוק כמו עומר חזן באילת. הזום בטח שונא את הדמויות הראשיות.

במהלך הלייב קרה מקרה ומסתבר שדניאל ונווה בכלל באותו בית! הוא בא אליו לריבוע!

הכינוי של דניאל לקיץ השני- "העונה עם נטלי רואס". גם אני מכנה את זה ככה.

תמר טוענת שליעם ושרון חייבים לחזור. פשוט מאז גיל 14 הם כל הזמן משחקים זוג, אז הם חייבים לחזור לשחק...

אם הייתה עונת קורונה: הוגו היה ממציא חיסון, יונתן מחפש חיסון כמיועד, ויולי הייתה ממציאה אופנת עטלפים. מבחינת דני, יש לה כבר ארבעה ילדים, היא גרה עם יונתן בבקתה אקולוגית ביער והפעם הם רבים על קניות.

סצנת השירותים האלמותית הוזכרה. עומר בטוח שמדובר בסצנה שלו, אבל נווה העמיד אותו על דיוקו (אבל חשב שמדובר בעונה השנייה).

לכבוד עונת טורינו החבורה למדה סלסה (הייתה משימה באותו קיץ).

תובל הזכיר את קרובי המשפחה המפורסמים של ליעם: אילן, אלירז ונירו...

עומר (החוצפן!) אמר שלדעתו גאליס זה הפרויקט הראשון של כולם. בן אדם, שכחת מאליפים?!

הסצנה הכי קשה לצילום - "המפתח לעיר האבודה!" (שמשום מה אליאנה הטעתה את דניאל, שצדק בניסוח המדויק)

אולי עוד עשר שנים יערכו עונת איחוד.