האיחוד! (ויניב איפה)

DJNYC

New member
האיחוד! (ויניב איפה)

אחח.. היו ימים שבהם יניב היה מדווח על דברים כאלו.. אך בצר לנו אני אספר למי שלא ראה. בברלי הילס 90210 עושים תוכנית איחוד - פגישת מחזור לאחר 10 שנים. הנעדרת הנהדרת Donna Martin Graduate.

ליילה

New member
בפוקס, ב 11 למאי, ולצערי

אני אהיה בארץ בדיוק, ולא אזכה לראות את המפגש המרגש... איזה באסה.. אני חייבת לציין שכשנוסעים לארץ, עדיף לא לראות פרומואים שבועיים לפני, זה סתם כאב לב. בנוסף אני אפסיד את הסיום המרתק של אמריקן אידול, וכנראה גם של מר אישיות... אוי הייאוש... בכל מקרה, אם יניב לא כאן, אני אמשיך, והיום במר אישיות - כמה גברים הוכיחו שהם חלאות כשלא עצרו בעצמם מלפלרטט ואף יותר מזה עם כמה רקדניות שהגיעו למסיבה... בריאן שגם ככה היה מחליא ביותר, קיבל אפילו מציצה קלה מאחת מהן, הכחיש, וכשהבין שאין סיכוי שיבחר, החליט לחשוף את עצמו ולצאת לבד. באמצע המסיבה עוד אחד מהגברים החליט לפרוש מרצון, מה שמראה שיש הבדל מהותי בין נשים לגברים בנושא הזה - לא זכור לי בג'ו מליונר אף אחת מהנשים פורשת מרצונה רק כדי לשמור על כבודה האבוד במילא... מה שהדהים היה הפרצוף של מוניקה לווינסקי כאשר ישבה עם היילי והראתה לה את מעללי בריאן והרקדנית - מה מוניקה, לא ראית מישהי מוצצת למישהו לפני זה
היילי הוכיחה שיש לה קצת ראש על הכתפיים, ולמרות שאחרי הדרמות נשארו לה בסך הכל שני גברים להעיף הפעם, היא עשתה את הצעד הנכון, והעיפה את האינפנטיל עם מנטליות הקולג', ואת המובטל הפלרטטן. אני באופן עקרוני כרגע לטובת המהפנט בעל המסיכה הירוקה (תסלחו לי אבל אני לא טובה בשמות שלהם, קצת קשה לזכור שמות שלא מחוברים לפרצופים..) או בעד המליונר החביב.... מה שכן בקצב הזה שהם מעיפים את עצמם, אולי התוכנית תהיה יותר קצרה ממה שחשבנו....

DJNYC

New member
המוטיבשיונל ספיקר - אני איתך בזה..

אבל לא ראיתי את הסדרה, אז זה רק על סמך מראה חיצוני, ו2 דקות שהוא דיבר...

stardustit

New member
את רואה ליילה...

אם היית משתפת איתי פעולה, ואם כל הפורום היה מעלים עין, את היית מקליטה לי את הסופרנוס, ואני הייתי מקליטה לך את כל הנ"ל... איזה פספוס... [הודעה: נא לא להלשין לשלטונות, אני מתבדחת
] אכן, תוכנית מוזרה התוכנית של מוניקה. עדיין לא מבינה איך אף תוכנית לא מגיעה לקרסוליים של ג'ו מליונר, כולם חיקוי עלוב... ועוד שאלה - לא היה לכם מוזר לראות את הסדרות השטותיות כרגיל, כאילו זה לא יום השואה היום? עבורי זה היה מאוד מוזר, עבורי זה היה יום רגיל. אמנם קיבלתי הזמנה ללכת לטקס, אך לא יכולתי, ולכן היה לי רק אימיילים מהארץ שהעבירו את התחושה. לא נעים...

ליילה

New member
זה אולי לא הכי פוליטיקלי קורקט

אבל אני ממש לא הרגשתי אתמול יום השואה, כך שלא היה לי מוזר השיגרה. אם לא היו הודעות בפורום, לא הייתי יודעת בכלל שיום השואה אתמול, וחוץ מלראות את ההודעות, לא הרגשתי את זה בכלל, אבל זה לא מפתיע בניתוק שאנחנו נמצאים... ולגבי ג'ו מליונר - אני חולקת עלייך, יש לתוכנית מר אישיות פוטנציאל נפלא, מתברר שהנשים טובות בפוליטיקות וליכלוכים מאחורי הקלעים, כמו שראינו בג'ו מליונר - ריכולים, שנאות מאחורי הגב ושליפת ציפורניים הדדית כל עוד האובייקט לא באזור, אבל הגברים לעומת זאת מוכיחים יכולת מדהימה לדרמות און קאמרה, ולעשיית צחוק מעצמם בנסיון לשמור על הכבוד הבעייתי ממילא (כאילו עצם היותכם בתוכנית כזו לא מוסיפה לכם כבוד...דאאאא
) בקיצור, כל תוכנית והאיכויות שלה...

Yaniv-DC

New member
קצת ראש על הכתפיים?

הרבה ראש על הכתפיים. הבחורה מתבררת כדי חכמה,ואכן, גם אצלינו כולנו החלטנו שנקודת השיא הייתה מוניקה לווינסקי לוקחת את היילי להראות לה מציצה. את הפרצוף לדעתי פרשת לא נכון - הפרצוף אמר "חיחיחי, אני עשיתי את זה לנשיא ולא לאיזה עורך דין מכוער עם שיער מכוער עוד יותר". לגבי תלונתו של הדי ג'יי - מצטער יקירי, פעם לא היו לי חיים. גם אני ראיתי את הפרומו והתרגשתי, אך במקום לאוץ לעבר המחשב כשהשעון הראה 10, העברנו במהירות לקומדי סנטרל. וזה המקום להמליץ לכם על תוכנית מצויינת שאינה ריאליטי שואו, מדובר ב- Trigger Happy TV. כל יום שני, בשעה 10 משודרת הגרסה האמריקאית, שלמרבה הפלא אינה נופלת מהמקור הבריטי המשודר מייד אחר כך ב-10:30, עוד יצירת מופת של צ'אנל 4.

למעלה