האיחוד האירופי...

אלו לא רוב האירופאים אלא מי שקבע את ההרחבה

אין קשר מה מטריד את האירופי הממוצע, אלא סיבה חשובה להרחבת האיחוד מזרחה, רוצו מהגרים בעלי קשר תרבותי יותר חזק למערב אירופה מאשר תושבי אסיה אפריקה , שחלקם הגדול בפוטנציאל המהגרים הוא מוסלמי).
חוץ מזה מדוע לא צרפו את טורקיה לאיחוד ? הרי הכלכלה שם בשנים האחרונות פורחת ויותר טובה ממדינות במזרח אירופה שכן צירפו.

אתה כנראה לא מבין את המניעים של איחוד האירופי

הגרמנים מצליחים כיוון שהם מוכרים את התוצרת שלהם לכל מיני מדינות באירופה. אם לאף אחד מאירופה לא יהיה כסף חוץ מגרמניה גם לגרמניה לא יהיה כי פשוט אין מי שיקנה ממנה תוצרת.
הרכבים הגרמניים בעיקר פופולריים באירופה ולא בארה"ב למשל.

גרמניה נלחמת בשיניים לשמור על האיחוד מתוך אינטרנט כלכלי טהור שלה. מעבר לכך שהאיחוד מכיל הרבה מדינות מה שנותן לגרמניה כוח כמובילת האיחוד והיא יכולה לכפות דעתה בכל מיני פורמומים בינלאומיים ומעורבים בזה המון אינטרסים כלכליים. אחרת היא תהיה סתם אומה של 80 מיליון איש שטובעת בים הברזילאים, הודים, סינים ואמריקאים.

חוץ מזה שמדינות מזרח אירופאיות מסויימות כמו פולין הרבה יותר מצליחות מאשר ספרד או איטליה.

אני מסכים שצריך להיות סף כלכלי כדי להיכנס לאיחוד (לתרום לאיחוד מבחינה כלכלית).

אספרסו2

New member
לא אבלבל אותך במספרים,

כי נראה לי שאתה לא חזק בסטטיסטיקה
אבל סין וארצות הברית מובילות בטבלת יעדי הייצוא לרכבים גרמנים.

Nobilis

New member
כן, אבל...

לאן מייצאים יותר רכבים גרמניים - למדינות האיחוד האירופי, לארה"ב או לסין?

אני מנחש שההשוואה היא לא בין ארה"ב/סין למדינה ספציפית באיחוד, אלא לאיחוד כשוק משותף.

את לא כותבת בעברית? כמה טהורה הבריטיות שלך?

כן, גם זה לא פוליקטלי קורקט יש לזה בכלל סוף?... אני מציעה שנחמיר וכל מי שהתחתן עם בני תערבות - ובכלל כל מי שיש לו קשר לתרבות שאינה הבריטית המקורית (הסקסונית למשל ולא הבריטונית..) וכל מי שלא הולך לאנגליקינית בראשון, וכל מי שלא יכול להוכיח עד שורשיו שורשיו שהוא בריטי טהור שיעוף מאדמת בריטניה.. הוא זר, וטינופת..

נראה לי , שגמל לא רואה דבשתו, ואת אפילו לא מודעת לכמה צביעות את מצייגת בפוסט העברי שלי, בפורום ישראלים באירופה, בפורטל ישראלי..

אל תתפלאי שיום אחד איזה בריטו-נאצי יגיד שגם את זרה ויעיף אותך.. יש לך דרכון ואזרחות שילמת שנים? אז? גם להרבה מאלה שיצאת נגדם..

למעלה