האידיאולוגיה

להפך דווקא אם אתה מזלזל בהם

אז כדאי לפחות להתייחס לחלק מהטיעונים המרכזיים. אתה לא מבין - חלק גדול מהאידולגויות הקיצוניות - כמו נאצים או סוצליזם אלים צמחו בגלל שאיש לא התווכח איתם ברצינות. הבימה נותרה מיותמת לדמגוגים ממחנות שונים. אני חושב שמדובר בבדיחה - היות והטיעונים כל כך חלשים ולא מחיזיקם מים , גם אם מתעלמים מהמרחק המוסרי בינם לבין רוב כותבי הפורום.

goldyboy

New member
איך אתה יכול לבקש

שלא נכתוב תגובות חריפות, כשאתה בעצמך כותב דברים כל כך חריפים? אני מקווה מאד שזוהי בדיחה גרועה ביותר של ילדים משועממים ולא, חלילה, מחשבות אמיתיות של סוג חדש של גזענים מטורפים שרוצים להחזיר אותנו עשרות שנים אחרוה, לתקופה שאפאחד לא רוצה לזכור.

אבל רגע

מצטערת לסטות מהנושא, אבל הרואין לא מריחים ובטח לא בשורות, הרואין מזריקים. קוקאין מסניפים. לכו לראות טריינספוטינג, ילדים. סליחה.

goldyboy

New member
פששששש..

אני רואה שאנשים מגלים פה בקיאות יתרה בענייני סמים. זה מנסיון?

IsraeL X

New member
תודה על התגובות

אנחנו רוצים לשנות את הצמב הקיים וחוץ ממהפכה במדינה הזאת (אני לא אומר שהיא חייבת להיות שלנו) המדינה תקרוס, היא כבר גוססת... חייבים לעשות משהו אני מציע זכותכם לא להסכים אבל אל תזלזלו.. אם יש לכם הצעות להציע איך לעשות שינוי במצב הקים שלחו אימייל, תציעו, אבל אל תפסלו בלי להציע כלום. רציתי להוסיף שזאת האידיאולוגיה המצומצמת! כי לאף אחד אין כח לקרוא הכל... כשהמחתרת תתבסס יותר מן הסתם יתענינו בה יותר ואז הגרסה המלא תופץ.. תודה.

סליחה באמת על בורותי בעניני סמים

אה כן ומשום מה מוצרים הוליוודים כמו טריינספוטינג גם לא מעוררים בי עניין כה גדול.

shomerpoliti

New member
עזבו אתכם סמים ממסדיים

D.I.Y! - קחו עלה חסה, תחתכו אותו עד שיהיה בצורה ובגודל של ניירות לגלגול, תכניסו קצת ציפורן חתול - והרי לכם HIGH טבעי ביותר וגם חוקי משהו וגם לא מזיק. אופטימיות זה טוב!

IsraeL X

New member
האידיאולוגיה

אני יודע שזה נשמע נאצי (אבל זה לא) וקצת חזק אבל תשמרו על ראש פתוח, תנסו להבין ותאמרו לי מה דעתכם על זה... בבקשה לא תגובות חריפות. זה הדרך שלנו.. נשמח לשמוע תגובות.. שלחו לאי מייל. תודה!

goldyboy

New member
מזתומרת "נקי" יותר?

"נקי" מכושים, נשים ושאר מינים ועדות?

iceviper

New member
פעם הבאה

תכתוב את זה בגרמנית בבקשה.יהיה לזה אפקט הרבה יותר מרשים. אה,ועוד משהו אם לא קשה לך: אנא פרסם את זה בכל פורום אפשרי,כדי שכולם ידעו איזה דור אנחנו מגדלים במדינה הנאורה שלנו. ושידעו שהמפלצת הגזענית יכולה לצמוח במרתפו של כל עם,גם של היהודי.

כמה דברים.

המצב בארץ הוא אבטלה, פערים חברתיים ומה לא... אמרת:"אנחנו רוצים לשנות את המצב הקיים וחוץ ממהפכה במדינה הזאת (אני לא אומר שהיא חייבת להיות שלנו) המדינה תקרוס, היא כבר גוססת..." מה שאתה מציע לא ישנה את המצב הקיים, אלא רק יחמיר אותו! גזענות (וזאת המילה היחידה שמצאתי למכתב שלך) לא תשפר את המצב, הרעיונות שאתה מציע רק יגבירו פערים, את השנאה, הניכור שגם ככה יש בארץ הזאת ואני לא חושבת שצריך עוד! אני לא מזלזלת אבל פשוט מפחיד אותי שאנשים עוד חושבים כך. אני מאוד מקווה שהמחתרת הזאת שלך לא תתבסס יותר ושגם לך תהיה איזו הארה, ותשנה את דרכיך!

slayer1

New member
זה לא נאצי?

זה נראה לי בדיוק ההגדרה של המילה נאצי. כל מה שכתבת שם זה בערך תמצית האידיאולוגיה הנאצית. "האיש השחור הוא בעל מנטליות נמוכה מזאת של האדם הלבן" "הנשים צריכות להביא ילדים, לדאוג לחינוכם, לשמור על משק הבית, להאכיל את המשפחה תפקידם כמובן להביא ילדים ולדאוג למשק הבית." "אם ישנם מתנגדים מקומיים שאינם מסכימים לאידיאולגיה הזאת יש לטווח בהם, אם ישנם מתנגדים מהיהודים עונשם מוות בגין אי אמון באידיאולוגיה, מוות זה יעשה על ידי עינוי עד שהאדם ימות מכאב" עדיף שתשמור את הרעיונות האלה לעצמך כי הספיק שפעם אחת בהיסטוריה היה מישהו טיפש כמוך שחשב שכל השטויות האלה נכונות.

IsraeL X

New member
נכון

יש שם חלקים מאידיאולוגיות נאציים.. אבל.. אנחנו לא נגד יהודים, אנחנו בעדם למען חברה טובה יותר!!! אי אפשר לסבול את הצמב הקיים!!!

קשה להבין

אם מדובר בפרודיה או במחשבות אמיתיות של אנשים. האם מדובר בבדיחה עצובה או בטיפשות קולוסאלית. לדוגמא: ". יש גזעים! אין האדם יכול להיות שווה, תמיד יש שוני, בין אם זה בצבע, במח, במוצא. וכל גורם משפיע על השני, כך שמי שצבעו שחור הוא בעל מנת משכל נמוכה יותר..." אז מה אם יש גזעים זה לא הופך אנשים שונים (ששונים בעוד הרבה דברים חוץ מהגזע שלהם) לנחותים - אלא רק לשונים. מי "נחות" יותר סטיבן הוקינג או "מוכר בשוק" - תלוי לאיזו מטרה. לרוב אנשים משתפים פעולה כדי שהתכונות השונות שלהם יעזרו זה לזה - כך הרבגוניות מאפשרת להם להנות זה מהיתרונות והחסרונות של האחר. סיבות: א. אם הבן אדם שחור מתיחסים אליו ביתר זלזול, לא נותנים לו את האפשרויות שמקבל האדם הלבן, לכן מנת השכלתו אינה שווה לאדם הלבן, גם כל "העדפות המתקנות" גורמות לשוני ביחס וזה לא רק שלא נותן את היתרונות אלה גורם לזילזול מצד האדם הלבן, דבר שאין ממנו מוצא! אני לא יודע אם להמליץ לכם לקחת קורס בלוגיקה או סתם ללנסות לתקן את הלב המעוות שלכם . מה הקשר בין הזלזול שיש כלפי אדם שחור (ויש גם יהודים שחורים לא) לבין ההשכלה שלו- אלו שני תחומים נפרדים לחלוטין. אתם יכולים לזלזל במישהו עד מחר - אבל הוא יכול גם להיות יותר משכיל ממכם (יש לפי דעתי כמה זוכי נובל שחורים). הזלזול באדם בשל צבעו נמצא בראש שלכם. והוא הגיוני בערך כמו הרעיון שהיה קיים פעם בדבר שחיטת הבן הראשון כדי לרצות את האל (גיא בן הינום), כיום לשמחתי מדובר ברעיון שהולך ונחלש (כמו הרעיון נאצי אחר - לדוגמא שאפשר למדוד אינטלגנציה ואישיות באמצעות מבנה היקף הגולגולת). ב. האיש השחור הוא בעל מנטליות נמוכה מזאת של האדם הלבן, הוא הגיע מאפריקה, מקום בעל תרבות נמוכה ורמת חיים נמוכה, כך שהתרבות האפריקאית נספגה באדם השחור ולכן גם אם האדם יעבור מקום או יתחנך התרבות הנכותה האפריקאית נשארת בגנית של השחורים ומועברת בדורות, מכאן שאין דרך לשוויון. טיעון גזעני (אבל לגביכם אולי זו מחמאה), צר וחמור מכל מעגלי ומעורפל (שוב) . מה זה מנטליות נמוכה יותר? לא ראיתי מישהו עם מנטליות גבוהה עובד ברחוב. האם הכוונה שהגישה של אדם שחור היא נמוכה יותר? גישה למה?. על פי מה בדיוק גבוהה יותר התרבות המערבית (או היהודית ) - בפצצות האטום? במשרפות של ברגן בלזן? בשירי פופ? מה כל כך "גבוהה בה" - התרבות האפריקנית "נספגה" באדם השחור , והיא נשארה בגנים שלו? כעת אתם גם ממציאים את הביולוגיה מחדש? איך גנים יכולים להעביר תרבות בדיוק? אידאולוגיה נאצית יכולה להיות מאומצת על ידי כל אחד - בתנאי שישנה את הגזע הארי להיות קבוצת השייכות שהוא מתייחס אליה (לסביות, נשים, אנשים עם זקן, ארים, יהודים וכו') - אני לא רואה הרבה הבדל בינכם לבין האידואלוגיה הנאצית. יכול להיות שאתם מפרוייקט פסטיש? http://www.p-files.org/index.html אם כן - אתם מבזבזים את הזמן של כולם, ולא ממש מספקים בידור איכותי.

למעלה