האיבר הפועם של בני.

oh me

New member
האיבר הפועם של בני.

הוא ראה את אמא רוכנת על גופו של אבא. היא היתה עירומה לחלוטין. היא דחפה את שדיה ופטמותיה, שד אחר שד, אל פיו. הבן המתבגר ראה את גופה שלה זז, לא את של אביו. אחרי זמן מה שמע את שניהם גונחים, והבין כי גמרו. הבן היה מיוחם ומלא תשוקה, ולכן חזר למיטתו וקרא לאימו לבוא לחדרו ולחוש את מצחו. "אני חושב שחליתי!"אמר. "אני לוהט כולי!" אמא באה לחדר, ומיד הבינה כי בנה ראה את המעשה כולו, וניחשה מה הוא רוצה ממנה. "ראית אותנו עושים משהו?" שאלה. "כן, הכל! השיב. היא נשכבה לצידו ולחצה את שדיה אל ידיו הממתינות לגופה. "הפעם ארשה לך לשכב על גופי", היא הבטיחה לו. הבן לא היסס לרגע, ומייד עזר לה לפשוט את כותונת הלילה, עד שנשארה עירומה לגמרי. התשוקה שגאתה בו הדריכה אותו, והוא עלה על גופה ללא היסוס, הכניס את איברו לתוכה והחל לשגל אותה כבקיא ומנוסה. המשך בקרוב.

bugbuster

New member
אני.. אני... לא המום. לא. רק ניפעם

ניפעםםםםםםםםם אלוהים, לראות את זה ככה, בפורום פנטזיות! נכון, התפרצתי לשירשור, יכלתי שלא?

oh me

New member
זיין אותי !זיין אותי!

אם רק הייתי יודעת כמה טוב אתה. אמא גנחה גניחות ממושכות. "אני גמרתי לחשה אחרי רגע", אבל הבן המשיך לשגל "אז מה! תגמרי עוד הפעם!" "עוד הפעם?" אההה... אני מתה אני יכולה להרגיש את הזין שלך עד הגרון שלי... הבן התעלה על עצמו. הוא עבד על שדיה וליטף את החלק הפנימי של ירכיה. ולבסוף... עוד יהיה המשך

*g99

New member
ממה אתה המום באגי?

אני זו שצריכה להיות המומה לא
אבל הינה,לא נמחק שום דבר..

הגורילה

New member
תיתביש

איך אתה חושב על דבר כזה זה חולני סתם עברתי פה במקרה וראיתי את זה ממש גועל נפש תבדוק את עצמך

*g99

New member
אתה יודע,

אומרים שלפעמים צריך לראות בכדי להבין. אני אישית מנסה להבין מה עובר לו בראש באותם רגעים,רגע ההתבוננות ורגע המעשה.. אין לי ספק בדבר אחד,הכתיבה יפה מאוד וכן כן,אפילו מרתקת באיזשהו מקום

../images/Emo122.gif אני קוראת ואני המומה

אני יודעת שאלי אני קצת לא מקובלת בעיניו של באג אבל אותי זה מזעזע מעבר לאיסור של גילוי עריות קשה לי לקבל ספור כזה סדום ועמורה אמיתי פה כאן ועכשיו

*g99

New member
מעניין אותי לדעת למה זה מגרה אותו,

מה עובר לו בראש,לא אמרתי שאני מזדהה/מקבלת/מבינה.. לפעמים מסקרן אותי לדעת למה אנשים עושים מעשים אסורים,מה זה עושה להם. קחי לדוגמא אדם שמעשן סמים כבדים,אותו לא "חוקרים" למה? וכ"ו? זה לא אומר שהמעשה חוקי/טוב/יפה וכ"ו,סה"כ רוצים שאנשים יוציאו את מחשבותיהם ולנסות להבין למה. ככה שני הצדדים יוצאים מרוצים,אחד פרק את מטענו,השני מנסה להבין את תחושותיו.

bugbuster

New member
ג'יג'ה, מעבר ליחבים ביניינו כמנהלים

שהרי ברור שמתואמים, את זה אני שואל ככה, ישירות, בפורום. כשכותבת : "מה עובר לו בראש..." למי? לאו מיי שפתחה את השירשור? או .. לי? ומיכאן אני מנצל את ההזדמנות, כשבאתי לפורום הזה אם ההודעה ההיא, (מי אוהב את אימא,) ושאת, את הרי היא זו שנתנה לי את פתחון הפה הראשוני, מעבר לפיתחון הפה, הנושא סיקרן אותך? ויותר מיזה, אני שואל ללא עכבות, רק סיקרן?

*g99

New member
כן באגי,

רק סיקרן,לא יותר. אני לא מצליחה לחשוב כך על משפחתי,כמה שניסיתי..באמת שלא
אבל זה לא אומר כלום נכון?

oh me

New member
הרקע- הורים גרושים.

אני בת 14. אמא עם גבר. אני מתעוררת באמצע הלילה. אמא גונחת גניחות ממושכות חום נטול צורה מתפשט בכל הגוף שלי. אני מושכת את אצבעותי הארוכות דרך הרטיבות הסמיכה שבין רגלי. מאוננת . מתפוצצת. שונאת את עצמי. שונאת את אמא.

הגורילה

New member
כמה שאני מרחם עליך

אבל תישמרי את זה לעצמך לא כולם צריכים לראות את זה את צריכה עצה תגידי יש לי בזה נסיון גם אני מימשפחה ארוסה וגם לי היו דברים כאלה ואל תשנאי את אמא שלך אף פעם אמא יש רק אחת לא לכולם יש אמא

bugbuster

New member
איש, אל תרחם.

זהו פורום סקסי. לא מוסד תמיכה לעזרה נפשית. יש שהתאור הזהב מגרה אותם. לא כוס הקפה שלך? בבקשה. המשך הלאה. רק אל תרחם. שבת שלום לך.

הגורילה

New member
סליחה

תעשה לי טובה אל תשחק אותה איזה מנהל פורום זה פורום סקסי אני מסכים אבל יש גבולות עובדה שיש אנשים שנגעלו מיזה אז לא כול העולם מעונין לדעת מזה דרך אגב הקפה שלי יותר מענין מהסיפורים שלך

oh me

New member
גבר אחר עושה לאמא אהבה

אני בת 34, ורואה את הסצינה כולה צלול, כאילו מהצד, ולגמרי באובייקטיביות, כאילו שזה סרט או משהו. אמא גונחת. אני כולי סמרטוט בוער של תשוקה, נראה שכל החיים חיכיתי לרגע הזה. מורידה את התחתונים... מתחילה ללטף את ערוגת הבושם שלי... לעסות בקצב אחיד, שגובר והולך,ומהר מאד הקצב הופך לתזזית של תנועות. אני מאוננת בצחוק מלא ניצחון, וזימה אלימה, גורפת הכל, ואופפת הכל. בולעת את הקולות והגניחות של עצמי... ואז בבת אחת אני גומרת. נפסק.

bugbuster

New member
העובדה שהוא איננו אביך, אלא גבר זר

יש בה מה לעשות לגרוי? האם היתה כא תחרות? שלו רצית היית לוקחת מאימך את הגבר? נראה מאוד מבטיח. מעלה שאלות. מגרה.

למעלה