האיברים של הגבר

האיברים של הגבר

לחבר שלי יש כאב במקום הכי רגיש אצל הבחורים הוא הלך לרופאים שאמרו לו שצריך לנתח אבל הא לא מת על ניתוח ותוהה אם הומאופתים ומדקרים יודעים לרפא בעיות שכאלו בלי ניתוח

ריפוי אלטרנטיוי?

לבחור יש משהו שקוראים ואריקוצלה. האם יש לכך משחה טבעית או אמצעי אחר שבעזרתו לא יסבול?

0 אור 0

New member
ישנן דרכי טיפול

אפשר לטפל בשילוב של שמנים, תזונה ותרגילי "קוגל", אפשר לטפל ברפואה סינית, לא מדובר ב"זבנג וגמרנו" אלא טיפול שצריך להשקיע ולהתמיד בו. במקרים מסויימים הוא מספיק כדי לפתור את הבעיה (במקום מסויים קראתי על 30%). אבל צריך לזכור שבעיה זו בדרך כלל מתגלה רק עקב בעיות פוריות, והרופאים הקונבנציונליים נוטים לא לטפל בה. אם יש כבר כאבים והמלצה לניתוח, יתכן שהמצב חמור וכבר אי אפשר לחכות. מה שאני מציעה זה להגיע למטפל טוב ומנוסה עם תוצאות הבדיקות הרפואיות ולראות מה הוא מציע. הטיפול יעשה אך ורק בשיתוף פעולה עם הרופא המטפל, שיסכים לדחיית הניתוח. אם הרופא אומר שהניתוח דחוף ולא ניתן לדחותו, אני מציעה לבדוק את השיטה של צינתור שפותחה בארץ, והיא פחות חודרנית מהניתוח המלא. בהצלחה.

יעל ND

New member
וריקוצלה

אני ממליצה לבחור ללכת על ניתוח: בעיה זו יכולה לגרום לבעיית פוריות, ח"ו, לכן לא הייתי ממליצה לדחות את פיתרונה.

ווריקוצלה

שלום לך ניתן לקרוא יותר על ווריקוצלה כאן- http://www.zivmedica.com/man65.html רפואה סינית בהחלט יכולה לעזור בעניין ווריקוצלה. מניסיוני אפשר לעזור בעזרת דיקור סיני וצמחי מרפא, להוריד את רמת הדליות, ולמנוע עקרות או ניתוח. זיו אלקלעי רפואה סינית www.zivmedica.com

הסבר יפה. בשורה האחרונה כתוב "שורש הבעיה"...

רק בשביל העניין- שורש הבעיה מתחיל הרבה יותר בפנים, בנפש, בנשמה. שם נמצאת הסיבה לכך שהגוף מייצר את הבעיה שמייצרת את הסימפטום. חומר למחשבה צחי שוחט

הסבר נוסף

רפואה סינית בדרך נכונה, יכולה לעשות אבחון ולהבין את שורש הבעיה. לאחר האיבחון יש לנו תמונה האם שורש הבעיה הוא פיסי, רגשי, או נפשי. הבנה עמוקה של הפילוסופיה הסינית, ודרכי הטבע והאדם יכולה לאפשר לכלי כמו דיקור סיני להתמודד עם 3 הרמות. זיו אלקלעי www.zivmedica.com

כוונתי היא שלכל בעיה פיסית יש התחלה בנפש\נשמה

או איך שרוצים לקרא לזה. אני אומר זאת בבטחון מתוך עיסוקי בצ'י קונג רפואי. גם הוא כמובן חלק מהרפואה הסינית רק שאינו מוכר כל כך. אני לא מדבר על טיפול בתרגילי צ'י קונג. באמת שאין לי מקום לערער משהו או ליצור אי נעימות, אבל זו לא "תמונה האם שורש הבעיה הוא פיסי, רגשי, נפשי" הבעיה מתחילה תמיד בפנים -בנפש. לפעמים יש דברים שנכנסים מבחוץ ונקראים חיצוניים. אבל גם להם הכוונה יקומית, אם מותר לומר זאת כאן
. בפורום הילינג אנרגטי סיפרתי סיפור על אישה שרבה עםביתה כשזו הייתה בצעירותה ואמרה לה בכעס "לחתונה שלך אבוא על כיסא גלגלים". אתה יכול להבין שאכן הגיעה לחתונה על כיסא גלגלים. סיפור אמיתי. ראיית החיים כך, משנה אותם לגמרי. הם מקבלים מימד אחר. אני מסכים עם עניין הפילוסופיה והדיקור שציינת, הדיקור הוא הכלי של המטפל המבין את הפילוסופיה לעומקה. תמצית וראשית הפילוסופיה היא שיש אחד (טאו או הפשטות הטבע), ואנו חלק ממנו, ולכן הכל קורה בו, והוא זה שמכוון את עצמו ובכך אותנו. הכוונה זו היא היוצרת הכל. כבני אדם תכליתנו לקיים את הטבע שלנו שניתן לנו על ידו. זכותנו היא בכך שאנו יכולים להתערב, היות והוא נתן לנו אינטליגנציה. אעצור כאן. אני מקווה שכתבתי בסדר בלי אי נעימויות. פשוט ניתן ליצור על כך דיון מעמיק ולהבין הרבה על החיים ממנו. תודה צחי שוחט

ub8

New member
צחי שוחט

אהבתי לקרוא מה שכבבת. אני חושב שהשימוש במושג "שורש הבעיה" הפך להיות מאד בעייתי ולא מדוייק. אני מתחבר למשפט בחתימה שלך לכל דבר בעולם יש לפחות תנאי אחד בו קיומו נכון. אם מתחשק לך, אשמח אם תרחיב עליו. נשמע לי כמו בסיס טוב לדיון פילוסופי מעניין.

היי אודי

מהיכן נתחיל? קצת מסובך כך בכתב לתת את כל הרעיון. קודם כל כהקדמה למשפט זה ניתן לומר כי כל דבר בעולם הוא נקודת מבט (לא במובן המילולי רק). למשל : היום אתה מביט על משהו והוא גורם לך תחושה מסויימת. מחר תביט עליו והוא עלול לגרום לתחושה אחרת. יתרה מכך התחושה שלך יכולה להיות שונה לעומת התחושה של אדם לאותו הדבר. בטוח שיש דברים שפעם היו לך חשובים והיום הם לא חשובים. אם כן היות ונקודת המבט קובעת את המשמעות לדבר הרי משמעותו משתנה. כך, היום הוא יכול להיות נכון ומחר לא. נקודת המבט שלנו נותנת לנו את דעתנו- נאמר בעניין כי ללא דעתו של האחר דעתי לא הייתה קיימת שהרי הייתה דעתנו. אם כן דעתו של מי נכונה? אם אנו מודעים לכך שאנו קובעים "נכון לא נכון" הרי מי אנחנו שנקבע. דעתנו משתנה מפעם לפעם. וגם אם לא הרי היא קיימת בזכות זה שיש דעה אחרת. כשיורד גשם אז יורד גשם אף אחר לא יגיד שלדעתו לא יורד גשם. זאת אומרת שאם יש מקום לעוד דעה יתכן והיא נכונה, ואולי יש עוד הרבה דעות אז בכלל מסתבכים. לכן אין אנו יודעים מתי הדבר נכון או לא. אנו רק יכולים לתת דעתנו. ומי מקבל את הדברים יותר לעומק מבין שהכל נכון ברגע נתון כלשהו, שהרי יש שם משהו למעלה שיודע מה הוא עושה. מכן באה קבלה של הכל. אני יכול לומר שברמה האישית המשפט הזה משחחר אותי מלחשוב שאני צודק. אני יודע שדעתי ככל שתהיה נחרצת יכולה להשתנות מחר, לכן למה להלחם עליה. ואולי כשאני נלחם זה נכון להלחם. אבל אני יודע שזו רק דעתי, לא יותר מכך. בקיצור מעגל אין סופי. אם תרצה להתמקד נתמקד. צחי

ודבר קטן נוסף

אם מקבלים את המשפט, ככה כמו שהוא ללא הסברים הרי קיים לפחות תנאי לכל דבר בו קיומו נכון. אם כן כיצד נדע מהוא או מתי הוא התנאי. היות ואין אנו יכולים לדעת זאת, כל שנותר לנו הוא לקבל את קיום כל הדברים כל הזמן. ואם נתפלסף הרי גם למצב של "לא לקבל" יש תנאי בו קיומו נכון. זה הכל מסתכם בקבלה. אני מבר מתוך פילוסופית הטאו. שדרך אגב אומרת שיש דבר אחד שתמיד אינו נכון : לפגוע בחיים שנתקבלו מהטבע. של כל הקיים. צחי

זיו אלקלעי, עכשיו נזכרתי ....אנחנו שכנים

אני בהוד השרון ובית ספרי (קונג פו עגור לבן) נמצא ברחוב סוקולוב 11. אני רואה לפעמים שלט שלך ברחוב האהבה אם אינני טועה. ובכן אתה מוזמן לבקר. אם תרצה צור עימי קשר ונקבע. להתראות צחי שוחט

למעלה