האח חוזרת

ykblackjack

New member
האח חוזרת

היום ניתנו בידי ובידי יוחאי (myochay) המפתחות לתכנות אתר האח האחרונה,כצעד ראשון בתכנון פני האתר אנחנו רוצים להתייעץ איתכם המשתמשים בפורום בנושא מה אתם רוצים שיהיה באח נשמח לשמוע

כריכרכה

New member
איני בטוח שיש מקום לאתר

הפורומים של תפוז הם בעצם אתרי אינטרנט לכל דבר ועניין הכוללים קישורים, מאמרים, גלריות, סקרים, מילון-מונחים ושאלות נפוצות. אני חושב שכדאי להעביר את כל תוכן "האח האחרונה" לעמוד המאמרים של 'תפוז' במקום לבזבז המון משאבים על עיצוב האתר מחדש ועל אחזקתו.

ykblackjack

New member
יש

משהו במה שאתה אומר רק הבעיה היחידה שכאן זה פורום ולא אתר - כדי להתקשר לאיזה שהוא נושא אומשהו שאנשים כתבו צריך לחפור בדפים משומשים וזה למה האח יכולה להיות טובה

כריכרכה

New member
כדאי שגדעון יתערב בשלב זה, אבל

בפסל הכחול הכהה בראש דף האינטרנט יש שורה שכוללת את כל שהזכרתי - קישורים, מילון מונחים, מאמרים, גלריות וכו'.. הם נפרדים לחלוטין מההודעות שבפורום ואינם קשורים לארכיון. כמו שאמרתי, הפורומים של תפוז הם למעשה אתרי אינטרנט מלבד היותם פורומים.

Envinyatar

New member
עדיין, אין תחליף לאתר עצמאי

זה נראה רציני הרבה יותר, יש הרבה יותר אופציות עיצוביות, ועוד. בכל מקרה, ברגע שהאתר יעלה ויתחיל לפעול, נדאג לפעולה קוהרנטית בינו לבין הפורום.

כריכרכה

New member
מה יש באתר שאין בפורומים של תפוז?

למרות שהייתי צריך לצפות את התגובה שלך לאור "המגדל הלבן". כל העניין עם העיצוב הוא בדיוק מה שמטריד אותי. אנשים יבזבזו שעות על גבי שעות של עבודה על משהו שכלל לא קשור בספרים, במקום לכתוב מאמרים למשל.

Gregor Power

New member
איזו נוסטלגיה!

הממף ,בקשר למאמרים, זכור לי שחובב (הידוע בתור nedisrael בפורום זה) ואני עשינו משהו בזמנו, אבל זה לא יצא לפועל. אולי תשאל אותו אם עדיין הקובץ קיים אצלו. לדעתי זה נפל בפרמוט אצלי.

כל הכבוד

על היוזמה, לדעתי זה בהחלט משהו ששווה להשקיע בו. בכל אופן, אם אתם צריכים עזרה אני בשמחה אתנדב, אם זה מבחינת תוכן או מבחינה טכנית, אין שום בעיה, רק תבקשו.

גם אני מוכן לעזור ../images/Emo13.gif

אני יכול לעזור בעיצוב האתר וגם מבחינת תוכן. ובאמת כל הכבוד על היוזמה!

myochay

New member
או קי הינה דברים שאנחנו צריכים

בימים אלו אנחנו משפרים את עיצוב האתר שהיה יפה ונוח יותר. הצבנו לעצמנו מתרה שהיה מאמר אחד לפחות על כול POV אז אם מישהו רוצה לעשות מאמר בבקשה שיודיע.

Maleficent

New member
גם אני רוצה ../images/Emo24.gif

לעזור, אבל כרגע אני קצת עמוסה... לעומת זאת, בחופש הגדול יהיה לי שפע של זמן להקדיש לנושא :)

אעזור בשמחה!!!

אני יכול לכתוב מאמרים שאתם רוצים, אבל ייקח לי זמן מפני שכרגע אני מעט עמוס... לקראת אמצע יוני יהיה לי יותר זמן.

nedisrael

New member
בזמנו כתבתי מספר די גדול של מאמרים

לאתר האח האחרונה. אני חושב שאף שלחתי 2 שהיו די מוכנים ל- HOUND (שאני מבין שוויתר על ניהול האתר?) כדי שיעלה אותם לאתר, אך אלה לא עלו. אני יכול לחפש אותם בתקווה שימצאו ולשלוח אותם אליך. ד"א, מזל טוב, סופסוף האתר יקבל חיים חדשים. אם אתם צריכים עזרה במשהו, רק תבקשו. לגבי הצעות, אני לא יכול לחשוב על יותר מדי תוספות, מכיוון שהאתר עמוס בדי הרבה אינפורמציה. אבל אני חושב שכאשר הספר הבא יצא, כבר יהיה מקום להרבה יותר תוספות.

carmelo

New member
נד יא חובב זהב! מה המצב?

This is The Hound speaking... יש לי עדיין את המאמרים שלך על הצפון והקו-זמן שהכנת, אם אתה לא מוצא אצלך, אני אדאג לשלוח אותם למנהלים החדשים. ואני חושב שעדיף שהאתר ישאר.בינתיים זה האתר היחיד בארץ שמוקדש לסדרה, ובכל זאת יש הבדל בין אתר לפורום שכולל בתוכו תוכן.

nedisrael

New member
גם לדעתי האתר צריך להישאר

לגבי המאמרים, גם לי יש אותם ואני אשלח אותם למנהלים החדשים. סתם שאלה, למה החלטת פתאום לוותר על ניהול האתר?

carmelo

New member
כי לא עשיתי איתו כלום

מה לעשות, ההתלהבות שלי מהסדרה ירדה בכל זמן ההמתנה הזה.שיהיה ברור, אני עדיין חושב שמדובר בסדרה הכי טובה, רק שחסר לי מה שיניע אותי לכתוב עליה בפורום ובאתר.אולי היציאה של משתנה (זוכר?) תעשה את זה, אבל עד אז כבר אהיה שקוע בלימודים באוניברסיטה... יש לך גם את דפי הפורום הקודם? עברתי עליהם לפני שבוע, נוסטלגיה מתוקה...

nedisrael

New member
דווקא את דפי הפורום הקודם אין לי..

אם תוכל לשלוח לי אותם ל- [email protected], זה יהיה נחמד. כן, אני מבין את כוונתך. מה אתה מתכוון ללמוד? חחח משתנה לעורבים.. נוסטלגיה

deathstar

New member
הצעה ליעול והפיכת האתר ליותר נוח

תחליפו את הרקע! הרקע אמנם חביב אבל הוא כהה מדי, ומקשה לקרוא את התוכן. תחליפו את הרקע לרקע בהיר יותר, וככה יהיה קל יותר לקרוא את הכתוב בלי להכאיב לעיניים.

למעלה