"האח הגדול"!!!! uk

11שון ובל

New member
"האח הגדול"!!!! uk

למה אףחד לא רושם על האח הגדול Uk בהוט אקסטרה.. היא תוכנית מעניינת וגם אתם כול הזמן מדברים על הישרדות והבאצ'לור והבאצ'לוראט סתם דברים מטומטמים עם הזמן.. תנסו גם את זה... למי שיש דעה בעניין על האח הגדול שיגיב פה!!

LOVEtheMcMAHONS

New member
ראה זאת כאזהרה

אם יש לך משהו לכתוב על תכנית שאתה רואה -> תכתוב. אם אחרים ירצו הם יגיבו ויהיה על זה דיון. אל תכתוב כל שבוע למה לא כותבים כלום על האח הגדול הבריטי. אנשים מדברים פה על מה שהם רוצים לדבר - לא על מה שאתה רוצה שהם ידברו/יכתבו.

amitooshacham

New member
בנוסף

אין סיבה לקרוא לנושאי הדיון שלנו "מטומטמים". כל אחד אוהב את התוכניות שלו ואם אתה לא אוהב את התוכניות שאנחנו צופים בהן ודנים בהן, אל תשתתף בדיון. אבל אין סיבה להגיד מטומטמים רק בגלל שזה לא מעניין אותך אישית.

11שון ובל

New member
מזתומרת...

מזתומרת "ראה זאת כאזהרה"??? וגם אני התכוונתי מטומטמים במובן שאתם דשים בזה הרבה זמן.. ושאני נכנס לכאן אז אני לא רואה משהו שמעניין אותי יש עוד מלא סדרות ריאלטי חוץ מהישרדות you know.....

LOVEtheMcMAHONS

New member
טוב. בוא לא נצא מפרופורציות

כל אחד כאן ידבר על מה שבא לו. אם אתה לא מוצא שום דבר שמעניין אותך כאן בפורום - מדינה חופשית - אתה פשוט לא חייב לבקר פה. ואם כן - אתה יותר ממוזמן להיות פה ולכתוב על דברים שכן מעניינים אותך.

ofofofof

New member
אני רואה ביג ברודר בהוט אקסטרה...

אני ישמח לדבר פה על זה אם עוד מישהו רואה...

11שון ובל

New member
מישהו........!!!

מישהו יכול גם לשים תמונות שם אולי.. או משהו כזה...שמתי כבר כמה .. יש לי בהרבה יותר פשוט זה מעייף קצת!

למעלה