האח הגדול צופה בך

ערב רב

New member
האח הגדול צופה בך

מזעזע, משטרת מחשבות של ממש. אין ספק שהסעיף הרלוונטי בחוק העונשין הינו בלתי-חוקתי בעליל ויש לבטלו, מה גם שהוא מתייחס לכל פרסומים פורנוגרפיים של קטינים, בלי כל קשר לפדופיליה.

משהו שאנחנו צריכים לדעת עליך?

וברצינות, כיוון שהחשודים הורידו את הסרטים תמורת תשלום, מדובר ברכישת "מוצר" לא חוקי, ולכן עליהם להיענש. ניתן להשוות זאת לרכישת קוקאין, למשל. אני מסכים שההתמקדות צריכה להיות במנצלים עצמם (שוב, בדיוק כמו בסמים), אבל זה לא פוטר את המשתמשים מאשמם.

שפנפן

New member
אני לא בטוח

גם אני הרגשתי בתוך "1984" כשקראתי את הכתבה היום. אף אחד לא מחפש אנשים שמורידים פרונוגרפיה פדופילית אבל אם האדם עצמו תורם לתעשיה כסף רב על ידי רכישת פורנוגרפיה אפשר להעניש אותו על כך אבל בטח שלא על ידי הכנסת חייו הפרטיים בגלוי לעיתון שזה מזעזע בעיני. לדעתי צריך להתמקד בהרס של התעשיה עצמה ולא של הקהל שלה. אפשר לגרור את הדיון לגורם יותר קיצוני. גם ילדים יכולים להסכים לעבוד בזנות מאותן סיבות שנשים וגברים בוגרים מתדרדרים למקצוע הזה. אומנם לילד יש הרבה פחות כוח שיפוט והם בכלל לא בשלים לקיים יחסי מין אבל הם נחפים לזה בשל מצב נפשי או כלכלי כזה או אחר. השאלה היא למה מתייחסים למימון תעשיה הפורונו בכלל כאל משהו בסדר גמור ואלי לתעשית הפדופליה כאילו שהאנשים האלה אנסו ילדים בעצמם. זה לא בדיוק משקף את דעותי אבל זה נושא מעניין לחשוב עליו.

ערב רב

New member
האמנם?

"אף אחד לא מחפש אנשים שמורידים פרונוגרפיה" אני סבור שהמשטרה מחפשת בדיוק אנשים כאלה מתוך הנחה שהם כולם מהווים סיכון לחברה והם כולם אנסים בפוטנציה אם לא אנסים שלא נתפסו, והתקשורת (גם 'הארץ' שפרסם תמונה בהחבא של אחד החשודים) מסיתה מפורשות ללינץ' חברתי עד כמה שאפשר מתוך הנחה שיש להקיא אותם מהחברה משום שהם מסכנים את ילדינו. יש לומר שאינני פוסל את הנחת היסוד של המשטרה אבל גם אם יש אדם אחד שהיא אינה נכונה לגביו, אדם שמסוגל להבדיל בין מאוויים ותשוקות אישיות לבין מעשים בפועל, אדם המסוגל לדחות סיפוקים, זה מטיל צל כבד על מוסריותה שלא לדבר על חוקיותה של השיטה הזו. אותי למשל (ואני מניח שלא רק אותי), פורנוגרפיה אלימה עד כדי אונס מגעילה לא פחות מפורנוגרפיה פדופילית, האם זה אומר שיש לרדוף את כל הצורך אותה? ייתכן שיש בכך הגיון רב, אך זוהי בדיוק משטרת המחשבות.

שפנפן

New member
נכון ולא נכון

נתחיל בנכון (נהיה נחמדים)
העיניין שהם מממנים חברות שמתעללות בילדים קטנים אבל , גם פרונוגרפיה של בוגרים מתעללת במצולמים לעיטים אז למה לא עוצרים כל מי שממן פורנוגרפיה? כן פרונו של גברים ונשים בוגרים הוא חוקי ופדופליה לא. נמשיך בדבר הלא נכון. ההנכה שהם מסכנים את הציבור היא טיפשית לחלוטין לדעתי. גם אדם שרואה סרט פורנו רגיל לחלוטין יכול לרצות באמת לאנוס אישה ולהתייחס אליה כאל בובה כמו שהוא רואה בסרט. אבל ההנכה שאנשים שנמשכים לילדים הם פדופילים והם אנסים היא מוגזמת למדי. אני בעד לכנוס אותם על כך שהם מממנים גוף לא חוקי ,אבל להציג את התמונות שלהם בעיתון ,לקרוא להם אנסים ולספר לכל העולם לאיזה אתרי פורנו הם נכנסים זה כבר מוגזם ביותר.

ערב רב

New member
ישנם סוגים רבים של פורנוגרפיה בלתי

חוקית, לא רק פדופילית. ישנה פפורנוגרפית אונס בגירים וישנה פורנוגרפיית "סאדו-מאזו" ולמעשה כל פורנוגרפיה העוסקת בנושא "כל ושליטה" היא על גבול החוקיות מבחינת הוולונטריות הדו-צדדית של המעשים המתועדים. אני מניח שאפשר אפילו להרחיב את הנושא לכל תיעוד של עבריינות הנמכר באינטרנט.

למעלה