*האח הגדול הדחה

darthziv

New member
*האח הגדול הדחה

כל שחקן חייב להגיש עד מחר בלילה (24:00) שני שמות של שחקנים שהם רוצים להדיח מבין האנשים הבאים: דיקן, סלין, אדוארד, אליס ולואיס. אבקש מכל מועמד שנכנס לחדר האח לספר לנו למה הוא בחר בתחפושת שלו

darthziv

New member
וכמובן שכל מועמד להדחה

שנכנס להצביע יכול להסביר למה הוא בחר לוותר על המשימה ולהסתכן בהדחה

Bartal j

New member
*דיימן*

אני מתלבט אם לשים את דיקן אחרת הבית יהיה משעמם מידי אבל אני בכל זאת אשים אותו. אדוארד- כי לא התחברתי אליו

darthziv

New member
*האח הגדול

דיימן, תאמר לי למה בחרת את התחפושת שלך

Bartal j

New member
*לאסטט*

אליס- א. שני אחים בבית זה כח חזק מידי בבי, וגם לא התחברתי אליה מההתחלה, אני לא בעד להשאיר פה בבית ילדה שתתחיל לראות לי את העתיד או לחזות דברים מראש, אני לא משתמש בכוחות שלי ומשחק פייר ואני לא חושב שזה הוגן. אדוארד לא מפריע לי כי הוא לא יכול לקרוא את המחשבות שלי אבל עדיין אם אליס תישאר עדיף שאדוארד ילך שוב כי שני אחים בבית זה כח חזק מידי במשחק ולא משרת את המטרות האסטרטגיות שלי, חוץ מזה נראה לי שיהיה לו יותר טוב בחוץ מאשר בבית.

Bartal j

New member
*מריק*

דיקן- הוא חצוף חסר נימוסים וגס רוח ומעורר מריבות ומהומות בבית. אליס- רק כי לא התחברתי אליה עדיין.

darthziv

New member
*האח הגדול

תוהה עם מי יצא לך להתחבר עד כה? ומדוע בחרת את התחפושת שלך?

Bartal j

New member
*מריק*

לא התחברתי ממש עם כל מי שברשימת ההדחה מלבד לואיס כמובן, בעיקרון ההכרות שלי עם לאסטט ולואיס התחילה הרבה לפני שנכנסתי לבית ופגשתי אותם מחדש, כך שברור מאליו שאת לואיס לעולם לא הייתי מדיחה! כנ"ל לגבי פנדורה, התעצבתי שהיא הודחה אבל זה המשחק. לגבי שאר המודחים, אני מרחמת קצת על אדוארד וסלין לכן לא הדחתי אותם, סלין נראית לי מעניינת למרות שלא יצא לי לדבר איתה עדיין אני אהבת דומיננטיות אצל נשים, לגבי אדוארד הוא נראה קצת אבוד בבית והתלבטתי אם להדיח אותו או את אחותו אבל לבסוף בחרתי באליס, בחרתי אותה כי פשוט לא יצא לי עדיין לשוחח איתה, היא שקטה כזו מידי ושמעתי שהיא רואה עתידות, וכמכשפה לא מוצא חן בעיני שתהיה בבית מישהי שרואה עתידות, גם לא נראה לי שלאסטט מחבב אותה ממש, חושי המכשפה שלי עלו על זה כבר. שמתי לב לגסות הרוח של דיקון כמה פעמים, הוא מגיב בבוטות ובגסות כלפי דיירי הבית ולא מכבד אותם וזה גורם לאווירה לא נעימה ויוצר מריבות בבית לכן בחרתי להדיח אותו למען השקט בבית. אה ובחרתי להתחפש לחתול כי זו חיה שאני מאוד מתחברת אליה, החיה הזו היא הפמיליאר שלי , תמיד יש את המיתוס של המכשפה והחתול נכון?

Bartal j

New member
*דיימן*

למען האמת לא יודע למה בחרתי את התחפושת של בוקר כנראה אני נראה טוב בתור קאובוי, יש לי את הלוק הזה.

Bartal j

New member
*לאסטט*

בחרתי את תחפושת המלח כי מלח בדרך כלל נמצא הרבה במסעות בעולם, כמוני ולכן התחברתי לתחפושת הזו שנראתה הכי מתאימה לי .

קרניjack

New member
בכלל לא ממצה, אולי מעייף, ונגרר ואיטי.

קרניjack

New member
*קלאודיה*

"אני בוחרת להדיח את אדוארד וסלין. הם לא נראים לי מנסים להשתלב, ולא מתחברים איתי. בחרתי את תחפושת הנזירה כי אני זוכרת שאמי לקחת אותי לכנסייה, כשעוד יכולתי, וזה מזכיר לי את התקופות ההן..."*נמסה במחשבה*

larisa125

New member
*ויקי*

אני בוחרת להדיח את אדוארד, כי אני ממש לא אוהבת שאנשים נכנסים לראש שלי. הערפד השני בו אני בוחרת הוא לואיס. הוא מתבודד ותמיד נראה לי כאילו הוא זומם משהו... התחפושת שבחרתי היא פיה, כי זו התחפושת היחידה שנשארה לבנות...

larisa125

New member
*רוזלי*

"אני בוחרת להדיח את דיקון, שהקים את כל המהומה עם בגד הים ואת אדוארד, עד כמה שאני מצטערת להדיח את אחי, הוא לא תורם לי בבית הזה. התחפושת שבחרתי, ואיני מרוצה ממנה כלל, דרך אגב, היא ליצן. כי לא היו יותר תחפושות לנשים."

darthziv

New member
*ספייק

חייב לומר שהתלבטתי בין איש המערות לאסטרונאוט, היה קשה אז ניסיתי לדמיין מי היה לוקח את מי, איש המערות... אין ספק אז החלטתי להדיח את הלואיס הזה, הוא עושה רושם של בכיין כמו אנג'ל ואפילו לא קיללו אותו להתענות... האדם השני שחשבתי להדיח זה דיקון, הוא משחק אותה זכר אלפא קשוח אבל בתכלס רואים שכל היחס שלו לנשים נובע מפחד

darthziv

New member
*אנג'לוס

התחפשות של בטמן פשוט הרגישה נכונה... אז את מי אני מדיח? לואיס... לא מספיק שאני צריך לסבול מהנשמה הארורה שנתקעת בתוכי, עכשיו אני צריך לקבל תזכורת של עוד סמרטוט בבית? חוץ מזה את דיקון, דרוסילה מסתכלת עליו מוזר, אני לא חושב שהנוכחות שלו מוצאת חן בעיניה, לא רוצה אותה לא מרוכזת

למעלה