האחריות של MACK

LazyGecko

New member
האחריות של MACK

קראתי קצת על החברה האלו ושאלתי אנשים ואמרו לי שהאחריות שלהם לא שווה את הנייר שעליה הודפסה. הם בעקביות מתחמקים מהשאלות שלי לגבי איזה מעבדות עובדות איתם בארץ. קארט לא שמעו עליהם. באתר שלהם יש חוסר חשוד מאוד בפרטים, אין שם שום הסבר לגבי איך ממשים את האחריות. יש כתובת דואר של מי שמטפל בכל מה שקשור לאחריות הבנלאומית, ניסיתי לשלוח לו אימייל וקבלתי תשובה אוטומטית שהוא בחופשה. כן, כן, בחופשה. אז כל מי שיש לו מצלמה לתקן יחכה בסבלנות שהבחור יחזור מהחופשה שלו. מועד חזרה לא ידוע. שירות לקוחות לא עונים לאימיילים שלי. בקיצור, לא נראה לי. http://www.photo.net/neighbor/one-subcategory?id=1 חפשו Mack Camera & Video Service (לקראת הסוף) ותקראו מה אנשים אחרים חושבים. זהו, אני הולך לישון.

kity02

New member
לדעתי,

מה שכתוב בתלונות של האנשים שם מתייחס לטיפול של המעבדה המקומית של MACK במצלמות הדורשות תיקון. לא ראיתי התייחסות לתיקון במעבדה מורשית, ואישור סכומים וכו'. בכל אופן, כשאני פניתי אליהם, בדרך כלל קיבלתי תשובה (בנושא תוקף האחריות והנוהל בעת צורך בתיקון). עוד לא הגעתי לצורך בתיקון, כךש יאני יודעת האם הם אמינים במתן שירות והחזרי כספים, אבל אשמח אם מישהו בעל ניסיון בארץ, יכתוב את ניסיונו. אגב, לי יש מצלמת אולימפוס, והם בפירוש שלחו לי דף עם פירוט מעבדות מוסמכות באיזור הים התיכוןף ובארץ מויע אלודה במעבדה מוסמכת עבורם לתיקון. כלומר, אם יש בעיה, עלי לפנות לאלודה, לקבל הצעת מחיר, לשלוח להם ולקבל אישור , ואז לתת לתיקון אצל אלודה, והם אמורים להחזיר את הכסף לפי חשבונית, לחשבון הבנק, או חשבון כרטיס האשראי.

באלודה לא תיקנו שנים את המצלמות

הדיגיטליות.האם זה השתנה מאז? תבררי אצלם.(אלודה) עד כמה שידוע לי שלחו אותן לחו"ל -למעבדת אולימפוס באירופה. הכי מרגיזות הן האותיות הקטנות או 'מה שלא נאמר'-ואת זה מגלים כשבאמת צריך...

LazyGecko

New member
לגבי האותיות הקטנות

מסתבר שיש לMACK סעיף שנקרא Decline שבו כתוב שאם הם לא יכולים לתקן את המצלמה ואם לא בא להם להחליף אותה אז הם יכולים להחזיר לך אותה מקולקלת וזהו.

ת ו מ ס1

New member
אני מאוד מודה לך על המאמץ

לחפור ולהבין את הנושא החשוב הזה. אם יהיו יותר פרטים (יחזרו מחופשה ?) אז תכתוב. תומס

kity02

New member
שלחתי עכשיו מכתב ניסיון

עם "תלונה" שהמצלמה לא מתפקדת כמו שצריך, בלי פירוט, תוך בקשה לקבל מעבדה מוסמכת ומה הפרוצדורה. קיבלתי מכתב חזרה שהאיש בחופשה, אבל ציין אי מייל נוסף שניתן לשלוח (מחליף שלו?) אליו. מחכה לתשובה. אודיע לכם על התפתחויות.

ת ו מ ס1

New member
היינו מעוניינים לגלות

איזה מעבדה הם מפנים למצלמות של קנון, זאת הייתה אחד התעלומות שלא נפתרו... תומס

LazyGecko

New member
לדעתי הם בעצמם לא יודעים

התשובה היחידה שהצלחתי להוציא מהם בנושא זה - תבדוק אצל קנון איפה המעבדה המוסמכת הקרובה אליך.

../images/Emo45.gif נסיון מעניין!

האיש בחופשה.. מדאיג, מה, יש להם איש אחד על כל העולם? נראה מה יהיה.. תודה!

Jeri

New member
רבותי הרגעו נא

השבוע מתחילה תקופת חופשת חג המולד. סביר אם כך שיהיו לפחות בארה"ב מי שינצלו זאת לנפוש עם משפחתם במקום להחזיר מענה ללקוח עצבן.. אולי לא הכי מקצועי מצידם של "מק" להוציא את ההוא לחופשה, אך העובדה כי עיסקי צילום כ-B&H ו-ADORAMA בחרו להציע את השרות האמור ללקוחותיהם מדברת כמדומני בעד עצמה. להתראות Jeri

LazyGecko

New member
הוא בחופשה כבר יותר מחודש

זה ממש לא רציני, זה לא אמור לעניין אותי שעובד זה או אחר של החברה בחופש ! זו חובבנות מוחלטת.

למעלה