האחראים לאלימות-ערסים

george michael

New member
האחראים לאלימות-ערסים

היום כל ילד או נער בן 12-19 נהפך לערס וזה אומר שאותו נער מחפש אלימות מחפש לדקור מחכה שרק תגידו לו איזה מילה כדי שיוכל "לחנג'ר אותכם לא אני לא מכליל זאת האמת והאמת כואבת.

s h o o s h a

New member
מה זה 'נהפך לערס'?

אם ילד שמחזיק סכין או אולר זוכה לפרגון ואהדה של אלו שסביבו במקום להתרחק ממנו ולנדות אותו, הרי שהוא לא נהפך אלא אנו עושים ממנו 'גבר', זה שמרשה לעצמו לעשות מה שהוא רוצה, זה שלא פוחד. אתה קורא לו ערס. אני קוראת לנוער שמרשה לאחד כזה להתקיים פחדנים. אני אולי בוטה, אבל לנוער סכינאי אין זכות קיום. ואם מרגע שהוא מתחיל 'להתהוות' החברה תקצה אותם מחמת המיאוס, אולי נצליח להקטין את התופעה.

malh

New member
השאלה איך מחסלים את הנוער שכזה?

איך אפשר למנוע את התהוות של החברה שנוצרת לנו עכשיו?

s h o o s h a

New member
איך מונעים התהוות?

ראשית, אין ולא היתה לי מעולם כוונה לחסל מישהו. אם נדייק ניתן יהיה אולי להגיד שאנו מבקשים לחסל את התופעה שבשמה הכולל היא 'אלימות'. איך ניתן למנוע? חינוך! אבל מאחר ונוער מסתובב עם 'בני מינו', היינו, עם בני נוער אחרים, הרי שאלו יכולים לגלות יוזמה ואחריות ו'להקיא' מתוכם את הנגע הרע. אם לא יתנו לו להשתרש הוא לא יוכל לנבוט. הוא לא ינבט הוא לא יצמח. מסקנה: הנוער עצמו יכול להקטין באופן משמעותי את התהוות החברה האלימה. הרי הנוער של היום הוא הבוגרים של העתיד.

הילה2004

New member
אי אפשרלחנך וללמד את מי שאינו רוצה

להתחנך וללמוד. ולצערי הבעיה בנוער של היום היא בעיה שנוצרה בגלל המבוגרים יותר שיצרו כאן עולם שסובב סביב כסף וכבוד ונוצרה תחושה ש"החזק שורד" והנוער הזה בסך הכל מתנהג כמו שהוא חושב שצריך להתנהג בשביל לזכות בכבוד ובכסף ובכך להפוך לחזקים של המחר

למעלה