האחות של החברה.. :)

writer4

New member
האחות של החברה.. :)

כל השמות שאשתמש בהם בדויים ומעשה שהיה כך היה..

את חברתי מיטל הכרתי בלימודים, לאחר מתח מיני שנהפך לסקס מזדמן ולאחר מכן קבוע החלטנו להיות רשמיים, לאחר מספר חודשי
זוגיות הגעתי לאירוע "המפחיד" ארוחת שישי , ידעתי כי למיטל יש שלושה אחיות ופחות או יותר כיצד הן נראות אך המציאות עלתה על דמיון.
שרית אחותה הייתה בת 15 שהכרנו וכבר אפשר היה לראות את הפוטנציאל הגלום בה. לאט לאט עבר הזמן ושרית התפתחה לזן כלאיים נדיר
שילוב של יופי אירופאי עם התנהגות כמו שמכונה בעגה "שכונתית" לאחר כארבע שנות זוגיות במהלך אחד הלילות שישנתי אצל מיטל, שמעתי
מחדרה של שרית גניחות קלות לא התאפקתי ופתחתי את הדלת בעדינות ראיתי את שרית מזדיינת כמו חיה רעה, מקללת, גונחת ובעיקר הכי טבעית
עם עצמה. פרט קטן הסקס עם מיטל בימים אלו הוא בעיקר סקס למטרות התרוקנות לא כמו פעם שהיה מלא ברגש ותשוקה.
המראה של שרית שיגע אותי והלכתי לישון עם פנטזיה קלה.. יום למחרת 12 בצהריים אני מקבל הודעה משרית "מקווה שנהנת מהמופע הקטן שלי אתמול".
המום ובעיקר מבוהל לא ידעתי כיצד להגיב, לאחר כרבע שעה קיבלתי משרית תמונה שובבה עם הכיתוב תבחר זמן ומקום.
מלא חשש קבענו במלון לפי שעה, שהגעתי שרית חיכתה לי בלבוש מינימלי ומטריף. קצת פרטים על שרית היא בסביבות 1.70 שיער שטני עם עיניים בהירות פני מלאך וגוף שרואה המון אימוני אירובי וTRX , החזה שלה הוא 70D על גבול השלמות, וגופה מקומר כאילו פסל תכנן אותו.
ולעניין האמיתי שלשמו התכנסנו, התקרבתי לשרית והיא ישבה על המיטה הפשלתי את מכנסיי והיא בלי להתבלבל התחילה בביצוע מין אוראלי שלא היה מבייש כוכבת פורנו לאט לאט עברתי ממצב רפוי לעמוד ברזל ולהפתעתי שרית הצליחה להכניס את כולו לפה (כ21 ס"מ) לאחר כ10 דקות של מין אוראלי הרגשתי את הזרם עולה ומגיע בלי התראה מוקדמת שחררתי מטח לפניה ושלחתי אותה להתקלח..
לאחר המקלחת הגיע תורי לבצע מין אוראלי בשרית הלשון שלי ליקקה את הדגדגן בתאווה כמו שילד מלקק סוכרייה על מקל לאחר שהרגשתי כי רמת הרטיבות מספקת הגיע שלב החדירה בתנוחה מיסיונרית, לאט לאט הקצב עלה ושרית גנחה כמו משוגעת תוך כדי תנועות שרק הטריפו אותי עוד יותר.. לאחר שהרגשתי עייפות טיפה שרית החליטה לבצע רודיאו הפוך נדהמתי באיזה קלילות היא עולה ויורדת כאילו אני טרמפולינה, לאחר מכן עברנו לדוגי והחלטתי לעשות מעשה בלי התראה מוקדמת דחפתי לה אצבע עמוק עמוק לתחת והתחלתי לזיין אותה שרית שהייתה מבוהלת קפאה לחשתי לה תשארי על 4 כלבה, הלכתי קצת לאחור ובלי התראה מוקדמת החדרתי את הזין עמוק עמוק ותוך כדי קצב של אוסיין בולט ב50 מטר האחרונים הרגשתי את הזרם מגיע בפעם השנייה גמרתי בתוך התחת העסיסי שלה.

אודה לכם על חוות דעת, זה פעם ראשונה שאני כותב :) יום טוב

giligil55

Member
לפורום הכי
י

seymore butts

New member
השמות בדויים זה אומר שהסיפור אמיתי?

כי יש בו משהו בעייתי. זיינת ילדה בת 15, כולל בתחת, וגם גמרת שם מהר. חוץ מזה אין התייחסות שלך לאורגזמות שלה, רק שאתה משחרר פעמיים, די מהר וללא התראה מוקדמת מטח לפניה או בתוך התחת שלה. אני לא בטוח שהיא הספיקה להינות.

giligil55

Member
הבנת הנקרא

לפי מה שאני מבינה הוא קיים איתה יחסים אחרי ארבע שנים של הכרות
עם אחותה
היא היתה בת 15 כשהתחיל לצאת עם אחותה
עברו ארבע שנים
משמע שהיא כבר בת 19
ואולי אני לא הבנתי

אתה מסתכן מאד כי נערה בת 15 היא קטינה מבחינת החוק

אנחנו מקום של פנטזיות ולא מדברת על מעשה לא חוקי , האם זה סיפור אמיתי או לא
זה ממש לא משנה ,אבל הפנטזיה הזו היא בעילת קטינה שזה דבר לא חוקי במציאות החיים שלנו
וזה אומר להשלח לכלא גם אם זה עשה ברצוה של הילדה , אם היא היתה בת 17 שם עובר הגדול בין מותר לאסור
בראה הוזהרת לא לעשות זאת בפועל !!!!!! זה סיכון מיותר וסתם מסבך אותך
לעצם החויה זה נשמע כמו סרט כחול זול לגמור על פניה ועוד לנערה צעירה???
ומה זה המעשה האנלי הזה ועוד בהפתעה ? מעשה כזה עלול לגרום לנערה שכזו לנזק לכל החיים
שוב אנחנו בפנטזיות אבל במציאות של החיים תהיה יותר אחראי למעשייך עם נערות צעירות
זוכר מה עבר על יי גולן בגלל הגיל של הנערות החוק ומשטרה לא סלחניות בקטעים הללו
לדעתי ראית סרט כחול נחמד ואז נסחפת וכתבת , ולא מעבר לזה , ככה רוצה להאמין , אחרת עברת על החוק

אתה צודק , מתמטיקה זה לא הצד החזק שלי

אבל המצב שתארת ממש מרגיז אותי , ולבגוד בבת זוג עם אחותה הקטנה?
אם היית בן הזוג שלי לא הייתי נותנת לך להתקרב אלי או לאחותי הקטנה
כי נהגת בה כמו בנערת לווי ,

למעלה