האחד והיחיד!!

miss_t

New member
האחד והיחיד!!

מי ראה את הפרק של היום?? מההתחלה הייתה לי הרגשה שזו ג´ייד! תורו לא רצה להיות האחד והיחיד... אז למה שהוא יהיה... אבל היה את הקטע שתורו שטף כלים וג´ייד אמרה לו שזה עוזר לאנשים... כמה נוגע ללב! שמתם לב לאיך שהדוד צועק? אייייההההההה... ואיזה מגניב... הוא מרגיש בקסם של יד אפלה כשהיא קרובה... אבל איך הוא הצליחה לנצח את הקוסם הרע(מה שמו?) עם זיקית? הרי הוא היה רק מתלמד של מורה.. והקוסם הרע אמר שהוא ניצח את המורה שלו... בכל אופן... טוב שהוא ניצח!! אתם חושבים שבפרק הבא יבואו לקחת את ג´ייד כ"האחת והיחידה"? אני מקווה שכן!!!! יאללה ביי בנתיים, ליאת.

נֵץ

New member
שמתם לב

שזה כאילו שקסם הצ´י הטוב היחיד בעולם הוא: "נומובלה נבלה ביצאו"

miss_t

New member
שמתי לב...

נו מה אתה רוצה שיהיו כמה קסמי צ´י שונים??

swirrrly

New member
למען האמת, הקטע הזה עם קסם

הצ´י מאוד מפריע לי, וגם העובדה שג´קי הוא פשוט בלתי מנוצח... יעני הוא נלחם נגד רוע טהור!! רוע טהור ומכושף שהמטרה היחידה שלו היא לחסל והוא בוודאי עושה כך מזה כמה שנים!! רוע טהור עם יתרון של קסם ומכשף צ´י רע גדול וחזק ואיום ומכוער!! זה ממש מפריע לי, שג´קי פשוט בלתי מנוצח ככה, והוא נלחם נגד 3 רשעים, לא כולל מכשף הצ´י שמאחוריהם!! בקשר לג´ייד - למען האמת, לא ניחשתי שהיא האחת, רק בסוף כשראו איך זה לא השפיע על ת´ורו (אני יודעת שאומרים טורו בסדרה אבל באנגלית זה אחרת, אין מנוס, ואני מעדיפה להשאר קרובה למקור), ולג´ייד היה מין קטע כזה לשניה של "וואו" כזה... המפ... אבל הסדרה מהממת. פשוט מהממת, כל פעם אני מתלהבת ממנה מחדש.

למעלה