האחד בינואר, 2003.

האחד בינואר, 2003.

אז סיימנו את חגיגות השנה החדשה, רמת האלכוהול בדם כבר חזרה לנורמל, רבים מאיתנו הספיקו לשכוח מהרזולושן, והגיע זמן לחשוב ברצינות. שנה מהיום, איפה אתם רואים את עצמכם? לימודים, עבודה, מגורים, אהבה... וככל העולה על נפשכם? קדימה... להתחיל... בעוד שנה אני.........

fantom

New member
וואוו איזו שאלה קשה../images/Emo47.gif

הרי ברור שכולם יומרו או לא יודע או חזרה בישראל אז הרשו לי לנבא את העתיד: מרמלד-נשוי עם אשה בהריון אני רואה אותו מטייל איתה ברחובות אילת עם כרסה כין שינייה והוא כבר סגן ראש העיר אילת. ענבלי-אחות ראשית ויועצת ראש הממשלה לעינייני אלימות והנקה בחורה מאד עסוקה ואנרגטית.ומאוהבת במפרום גפן- חוזרת לארץ ובתווך מרמלד מתמנית להיות השפית של מלון הרודס , אהה ואמיר כבר לא הולך לחב"ד אידית-חזרה לארץ עם גפן אבל היא בכוחות עצמה נהיית לשף של מלון המתחרה "מלכת שבא"אבל ממשיכות להפגש כל יום שישי. טוקיו-נשוי ליפנית קטנה ויש לו יפיפני קטן קטן , בעל חברת היי טק מצתיחה בטוקיו והוא ההבטחה הישראלית כאן בטוקיו מורן-עד להיום 2003-01-01 לא ידוע לנו איפה היא רק שהיא עדיין מנסה בהליווד להצטלם עם השלט ולא פוטו-מונטאז יניב ?- עדיין בוושינגטון מלמד יהודים רפורמים ביום כיפור ולא מבין אך הוא שוב לא גומר את החודש. תותי-חיילת מוכשרת בקורס טייס , מתה להתקבל למגמת קרב ולטוס כמו ציפור חופשייה במטוס קרב עם מערכת סטריאו ומוזיקה שחורה. בן- סוף סוף מצא את מקומו בהולנד על כמה גויינטים טובים והכי חשוב רדוף על ידיי המון הולנדיות דעבות לגופו. מרסלה- פתח בהרצלייה פיתוח מכון כושר לבניית משולשים מרובעים ומה שתרצו העיקר תשלמו והכל על כוס יין טוב. בלו לאגון- לא חזרה לארץ מטיילת העולם ונספחת ישראל בפריז מקסי- ביום עובדת במשרה מאד מכובדת אבל בלילה ,בלילה היא מככבת עםהחוטיני באחד המועדונים הגדולים שבמדינה , ששששש דניאל- נשאר בניו יורק ומהנל את מחלקת ההגירה במקום של ממשלת ארצות הברית ואני ??? מאד מקווה לשבת באיזה אי נידח סמוך לניו זילנד עם המון מקומיות מפנקות מסביב ...............ותנו לדמיון לעבוד שעות נוספות דן

inbale

New member
טעות חמורה!!!

ענבלי מאוהבת בפנ.....ולא במפרום. ומי יודע? אולי ענבלי תזכה בתחרות חמשירים בינלואמית ותייצג את מדינת ישראל בגאווה. דרך אגב גם אני רוצה להיות באי בודד מוקפת בציפנדלים למינהם....

fantom

New member
סליחה............../images/Emo47.gif

אבל את האמת גודי אנחנו לא יודעים הרבה עלייך אז..........

Gefen

New member
ג´ודי את בעוד שנה...

אחרי שתפגשי את גבר חלומותייך, החתיך, הרגיש ו.. המליונר...
(או לחילופין אחרי שתזכי בלוטו...) תקרעי את כבישי הארץ בהארלי דייוידסון החדש שתקני לך...
יהיה לך ימבה כסף, אהבה מטורפת ואמיתית.... טיולים ברחבי העולם ... ובית מדהים על החוף...(אליו אני מבטיחה לבוא לבקר אותך..) נו..אז איך התסריט שלי בשבילך?? שימי לב - זה תסריט לאנשים שגפן אוהבת במיוחד..
זהו...מספיק בלבלתי במוח...עכשיו אני רוצה את הגרסא שלך...
גפן

judyr

New member
אהובתי, את מדהימה אותי כל פעם מחדש

ההבדל היחידי.... הוא לא צריך להיות מיליונר........
ותוסיפי כמה גורי אדם שובבים
רק צריכה להיות אהבה... הבנה.... כבוד... וכייף ביני לבינו
זה הכל... אין מה להוסיף את פשוט קלעת בול לחלום שלי
אוהבת אותך

תותי-בת

New member
חחח פנטוש הלוואי ../images/Emo9.gif הלוואי שיכולתי להיות חיילת בקורס טייס... זוכר שסיפרתי לך על הפרופיל?.. ../images/Emo9.gif אז חיילת אני בטוח אהיה... ../images/Emo9.gif ויהיה לי ותק של פחות משבועיים (נכון לעכשיו אני מתגייסת ב18/12/2002) ואני רק אהיה בטירונות... ולגבי העשייה בצבא - נראה מה יתנו, נגיד תודה, נבצע את התפקיד על הצד הטוב ביותר ואולי נחתום כמה שנים קבע ואז אחרי שיהיה קצת כסף בחשבון הבנק נקנה כרטיס טיסה לקנדה ונעבור לגור שם... ../images/Emo9.gif ובכל הזמן הזה נמשיך לנהל את פורום מוזיקה שחורה ולפזז לצליליה... בריאה עליך בנאדם!!!!!!! מואאאאאה, ליאת.

Gefen

New member
אצלי יש כמה תסריטים...

אמנם בשלב זה שום דבר לא ברור ,אבל יש כמה אפשרויות: 1. חזרנו לארץ בקיץ, עברנו לגור בכפר סבא...ולמרבה הפלא...מצאתי עבודה די מהר, הילדים כבר מסודרים בגנים, בעלי עדיין עובד באותה חברה ואני מאוד מאושרת וחושבת שזו היתה החלטה חכמה לחזור לארץ..אחרי הכל אין כמו הארץ שלנו ..!! - תסריט אופטימי...
2. חזרנו לארץ בקיץ, עברנו לאזור המרכז אבל כבר חודשים שאני לא עובדת..ממש דכאון!! וכאילו שזה לא מספיק... יש סיכוי שבקרוב יפטרו גם את בעלי.. ואז בעוד שנה מהיום ,תוכלו למצוא אותי בצ´אט של תפוז , כנראה בחדר "תמיכה כספית.." - תסריט פסימי...אבל לצערי גם ריאלי..
(טוב..כמעט..) 3. לא חזרנו לארץ..קבלנו הצעה מפתה לעבור ל..טוקיו, אוסטרליה, אירופה, קנדה..אל איי..בוסטון........???? אני לומדת למינהל עסקים באונ´ הפתוחה, בסה"כ מרוצה מהחיים אין תלונות ברוך השם..!! אני עדיין מנהלת פורום ישראלים בחו"ל בתפוז..(או שכבר זרקתם אותי..??
)- תסריט אופטימי למדיי, הכי מעניין וגם המועדף עליי.. 4. לא חזרנו לארץ..נשארנו בארץ עוץ עוד שנה... אני לומדת אבל די משועממת מהמקום - מסתפקת בגיחות לניו יורק מידי פעם (בתום כל סמסטר) ועדיין קשורה אליכם בחבל הטבור... - התסריט הכי משעמם...
אני מציעה לשמור את השרשור הזה..ולבדוק שוב בעוד שנה.. גפן

fantom

New member
רק שאלה קטנטנה../images/Emo47.gif

לפי התסריט הראשון למה דווקה כפר סבא???

Yaniv-DC

New member
שאלה קשה...

אז ככה... כידוע לכם, החבר שלי עבר לגור בפלורידה, ואני נשארתי בדי סי בעיקר בגלל העבודה. אז בחודש יולי הקרוב דברים ישתנו, ונצטרך לקבל החלטות... הקדנציה של הבוס מסתיימת, ויגיע מישהו חדש. בן "תקוע" בפלורידה לשלוש שנים הקרובות (ככה זה כשמסדרים לך גרין קארד...). אלה האופציות שלי: 1. הכתב החדש יהייה לפחות חצי נחמד וטוב ונעים מהנוכחי. אם זה כך - זה יגרום לי לרצות להשאר. אני גם אהייה ותיק יחסית בתפקיד, שנה ושמונה חודשים, וניסיון תמיד עוזר. 2. מעבר לפלורידה, התרכזות בהוראה וחינוך, מגורים עם בן, שינוי כיוון. 3. ביי ביי אמריקה, הבאנו שלום עליכם, בק טו יזראל. ניסיון למצוא משהו בכל תוכניות החדשות שיצוצו עד אז. בקיצור, שלוש אפשרויות, כולן בעלות יתרונות וחסרונות, ותלויות בהמון גורמים שרבים מהם לא בשליטתי. מה יהייה בעוד שנה? אין לי מושג מה קורה איתי בעוד יומיים...

yafufa

New member
מקווה שתזכה רק לטוב ומזל../images/Emo48.gif

דרך אגב אתה יכול לנדב לי מידע לגבי הגרין קארד

ben_holland

New member
באחד בינואר 2003 אני

קרוב לוודאי אהיה שיכור אחרי עוד סילווסטר של הוללות. ועכשיו ברצינות, סטודנט שנה ראשונה לתקשורת/שיווק ופרסום, עובד כל יום עד 17 וממשיך ללימודי הערב המתישים, פעם בחודש סופ"ש באילת/טיול ג´יפים, 3 פעמים בשנה חו"ל ועדיין כמובן כל ערב יושב מול הקופסא האפורה ומשתף אנשים חסרי פנים בשטויות שלי. בן

Star_Dust

New member
אנחנו נשארות בארץ...

עוד שנה מהיום... אני אתן רק את התסריט האופטימי כי אין לי כל כוונה לדכא אתכם... אז עוד שנה מהיום... אני כנראה גרה בפתח תקווה ושוקדת על לימודי התואר השני (מקווה שזה יהיה במכון וייצמן). ועדיין חולמת על טיול באוסטרליה. וספירי רק בת שנה וארבעה חודשים מתרגמת ספרים מעברית לאנגלית בשעות הפנאי (אבא של ספירי התחיל לקרוא בגיל שנה ושלושה חודשים אז הבטחתי לכולם (ובעיקר להוריו) שעד הגיל הזה ספיר תשלוט בעברית ואנגלית

Star_Dust

New member
תואר שני

אני חושבת לעשות תואר שני ומיד אחר כך דוקטורט בביואינפורמטיקה (שזה שילוב של ביולוגיה, מחשבים, ומתמטיקה). וזה מזכיר לי שקראתי מישהו שהגיב על התמונות באלבום שלכם ואמר איזה כיף שאין בפורום אף חנון. מה שגרם לי לחשוב פעמיים לגבי הוספת התמונה שלי אי פעם בפורום

Gefen

New member
ליאת גם אני....

חננה רצינית...
חוץ מזה...שאני מאוד אוהבת חנונים
אז תרגישי חופשי להצטרף... ושתצליחי בלימודים..זה נראה כמו משימה לא פשוטה בכלל! אני, אגב, הולכת ללמוד (בשאיפה..) מינהל עסקים. גפן

למעלה