האזכרה

האזכרה

שלום לכולם, הייתי מאד רוצה לעלות לקבר של הזמר הגדול הזה, לפי מה שאני מבין בעוד חודשיים בערך תהיה אזכרה למייק, ואני מאד רוצה בפעם הראשונה להיות שם, אני אשמח אם מישהו יודע תאריך מדוייק של האזכרה, ואיפה זה בכלל, כי אני ממרכז הארץ, תודה. נ.ב. סיגל תודה לך על המייל שהזמנת אותי לפורום הזה, לא ידעתי בכלל שיש כאן פורום כזה.

M i k e s F a n

New member
ברוכה הבאה שון../images/Emo24.gif

אני שמחה שהצתרפת. לפי חישובבי האזכרה אמורה לקרות בערך ב- 23 למאי. והיא תהיה מן הסתם בבית הקברות בחיפה "מחנה דוד".

תרגום לשירים

שלום וצהריים טובים,קודם כל שוב תודה למנהל או מנהלת הפורום כאן(אין לי מושג,פעם זה גלעד? ופעם זה סיגל?או שאולי גם וגם,לא כל כך ברור לי) בכל אופן תודה על התאריך של האזכרה של מייק, בטח ככל שיתקרב הזמן אנחנו נדע בצורה יותר ברורה מתי זה יהיה, ואני מקווה להיות שם בפעם הראשונה. ןעכשיו יש לי שאלה ומי שיוכל לעזור אני מאד אודה לו. איפה יש להשיג אם בכלל, את הטקסטים של השירים של מייק ביחד עם תרגום לעברית אחד על אחד? אני מאד רוצה לדעת מה הפירוש של המילים, אין לי מושג בצרפתית. אגב,קניתי את הדי.וי.די של השירים שלו, ואין שם תרגום לשירים, האמת שלא ציפיתי כי ברוב האלבומים של שירים של כל האומנים , אין תרגום.

M i k e s F a n

New member
שמי הוא סיגל ואני מנהלת הפורום../images/Emo9.gif

גלעד הוא אחד מחברי הפורום.
בקשר למילות השירים יש אותם כאן במאמרי הפורום. ואת התרגומים לשירים יש באתר הזה: www.mikebrant.bravehost.com. תכנס ל- Lyrics ותהנה.

לגבי התרגום

שלום לך סיגל , שמי האמיתי הוא נדב, ואגב אני מנסה לשנות את השם ולא כל כך הולך,אז נעים מאד. לגבי התרגום סורי אבל יש שם תרגום רק לאנגלית, ומה לעשות..אני לא חזק באנגלית, אז אם ידוע לך איפה יש תרגום לעברית אז אני אודה לך, תודה

M i k e s F a n

New member
תזוז ימינה, בתרגומים, יש עברית../images/Emo13.gif

ובקשר לבעיה הטכנית- אחרי שאתה פותח כרטיס כאן בתפוז אין אפשרות לשנות את שמך. רק אם תפתח כרטיס חדש.

yoram415

New member
../images/Emo220.gif|ימיןנכון התרגום הוא באנגלית

מצרפתית!!! לא מופיע באתר תרגום לעיברית

למעלה